KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 εγω δινω στον δικο μου κατι βιταμινες που μου προτεινε ο κτηνιατρος για το προβλημα με τις τριχες,και ηταν αποτελεσματικες. βγαζει τριχες αλλα οχι τοσες πολλες οπως πρωτα.
santana99 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Στο πάτωμα, σκούπα, στα υφάσματα υπάρχουν ειδικά ρολλά με αυτοκόλλητες ταινίες. Με τον καιρό βέβαια, συνηθίζεις τη γεύση. πως το συνηθίζεις;; μια γάτα έχω και όλη την ώρα βγάζει τρίχες...κολλάνε πάνω στα ρούχα και πηγαίνω στη σχολή με μαύρη φόρμα και τρίχες γάτας! χαχα πλεον δεν την αφήνω να μπαίνει στο δωμάτιο εκτός από σπάνιες περιπτώσεις όπου θα την έχουν πλύνει και χτενίσει
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 πως το συνηθίζεις;; μια γάτα έχω και όλη την ώρα βγάζει τρίχες...κολλάνε πάνω στα ρούχα και πηγαίνω στη σχολή με μαύρη φόρμα και τρίχες γάτας! χαχα βγάζει και τον χειμώνα? γιατί οι δικές μας βγάζουμε μόνο το καλοκαίρι. πλεον δεν την αφήνω να μπαίνει στο δωμάτιο εκτός από σπάνιες περιπτώσεις όπου θα την έχουν πλύνει και χτενίσει +1
black_widow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Οπως τα λέει η Yin. Κι εμένα ο μεγάλος έχει φτάσει 8 κιλά... σφαχτάρι τον φωνάζω... Είχαμε και εμείς κάποτε μία γατούλα στειρωμένη ( όχι στο σπίτι μας , είχαμε ένα ισόγειο τότε όλο για πάρτη της συν την αυλή ) και δεν έχανε με τίποτα κιλά . Σημειωτέον ότι εμφανίστηκε αφού πέθανε ένας γεράκος που την είχε , μας επέλεξε κανονικά. Προσφάτως γύρναγα ένα απόγευμα σπίτι και καθώς μπαίνω στην αυλή βλέπω ένα γατομάνι ( 4 -5 γατάκια ) να μπουκάρουν. Έλειπε αυτός που τα τάιζε αλλά πώς στο καλό ξέρανε που θα βρουν φαί ; Αγαπημένα πλάσματα Μαδάνε οι άτιμες όμως .
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αυτή εδώ είναι η Νεγκρίτα: Και αυτός είναι το νέο αίμα. Ήρθε στο σπίτι πριν 2 ώρες: Έχει παράταιρα μάτια και είναι κουφός, για το όνομα δεν είμαι σίγουρη ακόμα. Ράτσας Maine Coon, θα γίνει ένα μικρό λιονταράκι. Τον είχα όνειρο πολλά χρόνια μετά από τόσα αδέσποτα που έχω σώσει.
santana99 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Όχι τον χειμώνα δεν βγάζει αλλά 1-2 τριχούλες θα υπάρχουν σίγουρα από εδώ και απο εκεί...
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Επί τη ευκαιρία, να ρωτήσω πως τα βγάζετε πέρα με τις τρίχες??? το γιορκσαιρ μου ευτυχως δε μαδαει καθολου..τη γατα τη χτενιζω καθε μερα, και για το Λαμπραντορ εκτος της κανονικης, εχω και μια βουρτσα furminator. Κανει πολυ καλη δουλεια αλλα κ παλι βεβαια τριχες υπαρχουν. θελει προσοχη ομως, δεν πρεπει να χρησιμοποιειται καθημερινα κι επισης δεν κανει για ολες τις ρατσες-τυπους τριχωματος
gang Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Και αυτός είναι το νέο αίμα. Ήρθε στο σπίτι πριν 2 ώρες: σαν σκύλος είναι με τέτοια αυτιά...
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Να τον χαίρεσαι Yin! Ράτσας Maine Coon, θα γίνει ένα μικρό λιονταράκι. Τον είχα όνειρο πολλά χρόνια μετά από τόσα αδέσποτα που έχω σώσει. The height of adults can vary between 10 and 16 in (25 and 41 cm) and they can reach a length of up to 40 in (100 cm)
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 σαν σκύλος είναι με τέτοια αυτιά... Κάνε γκουγκλ maine coon και θα καταλάβεις οτι είναι όντως σκύλος. Σκυλόγατο. Να τον χαίρεσαι Yin! Ναι, τα αρσενικά γίνονται μεχρι 10 κιλά, παίζουν fetch και αγαπάνε το νερό.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Γατόσκυλο. Τον αγόρασες; Μοιάζει λίγο με αγριόγατα
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ναι μοιάζει. Κοψοχρονιά επειδή είναι κουφός. Όντως είναι κουφός; Ή επίτηδες το λες; Ότι και καλά του μιλάς και δε σου δίνει σημασία; Έτσι το κατάλαβα.
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Όντως είναι κουφός; Ή επίτηδες το λες; Ότι και καλά του μιλάς και δε σου δίνει σημασία; Έτσι το κατάλαβα. Όχι δεν το λέω για πλάκα =ρ Είναι κουφός. Οι λευκές γάτες με γαλάζια ή παράταιρα μάτια έχουν μεγάλη πιθανότητα να βγουν κουφές, είναι γενετικό το θέμα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 το γιορκσαιρ μου ευτυχως δε μαδαει καθολου..τη γατα τη χτενιζω καθε μερα, και για το Λαμπραντορ εκτος της κανονικης, εχω και μια βουρτσα furminator. Κανει πολυ καλη δουλεια αλλα κ παλι βεβαια τριχες υπαρχουν. θελει προσοχη ομως, δεν πρεπει να χρησιμοποιειται καθημερινα κι επισης δεν κανει για ολες τις ρατσες-τυπους τριχωματος Στην γάτα αναφέρομαι μόνο. Το schnauzer δεν βγάζει τρίχα ακόμη κι αν τον τριψεις με γυαλοχαρτο... Για τη γάτα υπάρχουν τα πάντα (σκουπες, furminator, αυτοκολλητες ταινίες κλπ) αλλά οι τρίχες είναι παντού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα