Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Snoob ονομα? Πολυ μπλαζε υφος
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Γιόσι. Εκ του Γιοσίμπο. Μεγάλη ιστορία. Πρέπει να βρω μια παλιότερη φωτογραφία, εκεί να δεις αρχοντιά (πφφφ...) Στο μεταξύ, στιγμές χαλάρωσης: 11
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Me gusta! Νομιζω εχεις το βραβειο πρωτοτυπου ονοματος. Ακους Luci?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 βιρμανίας? πόσο γαμάνε αυτές...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ragdoll - ράτσα της οποίας κοινό χαρακτηριστικό δεν είναι η εμφάνιση (υπάρχουν διάφορες) αλλά ο χαρακτήρας, ο οποίος είναι... χαλαρός, ας πούμε (κιοφτές, αν προτιμάτε). Ο συγκεκριμένος πράγματι προέρχεται από γενιά που έχει Βιρμανίας μέσα (η αρχική διασταύρωση με την κεραμιδόγατα αρχιμάνα της ράτσας).
we_will_rise Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Σόρυ για το off topic, αλλά είμαι ο μόνος που έχει πλάκα με την cult καρέκλα-θρόνο-πίνακα_ζωγραφικής ;;;
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πολυθρόνα με χαλάκι είναι!!1 (το ότι έχει χαλάκι η πολυθρόνα είναι ΙΣΧΥΡΟ δείγμα πως υπάρχει γυναίκα σπίτι. εγώ έχω βάλει απλώς τα μαξιλάρια του καναπέ σε σκουπιδοσακούλες και έχω ρίξει από πάνω καλύμματα.)
mary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ω παναΐαμ τι μάτια είν αυτα της γάτας;;; Και τι πολυθρονα-θρόνος!!!!! Πολυ καλοπέραση η γάτα ε;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Υπόψη, πίσω από το θρόνο (φωτογραφίες εκτός έδρας) υπάρχει καλοριφέρ. Έλιωσε ο γάτος. Όχι, όμως, τόσο όσο εδώ: 11
YiN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πωπω καλέ τι κόμματος είναι αυτός; Τι μακρύ τρίχωμα είναι τούτο, τι μπλε ματάρες, τι μάτσο ύφος Παναγιάμ λιγοθυμάω. Κύριε σνουμπ, οι ραγκντολ δεν είναι ευμεγέθεις γατάρες ένα κλικ πιο μικρές από τις μεην κουν;
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Η μούρη με πεθαίνει. Και Dark Knight μαυρόμασκα και "μου έσκασε η σόμπα στη μούρη". 50% στυλ, 50% γέλιο: 100% γάτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα