christiana78 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Κι εγώ σκυλάνθρωπος είμαι .... πώς κατέληξα με 2 γατιά..... καλα λένε οτι το γατί δεν το διαλέγεις σε διαλέγει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Κι η δικη μου κοριτσαρα! 11 μηνων (αργοτερα θα ανεβασω και τα αλλα 4ποδα της παρεας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ο gay γάτος μας που τώρα κυνηγάει γάτες και παίζει ξύλο με γάτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως δεν είμαι ρατσίστρια. Αν μπορούσα θα είχα ζωολογικό κήπο, σκυλιά-γατιά όλα μαζί. *Φωτοζ των δικών μου προσεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Έχω μια απορία. Όσοι έχετε ανεβάσει φωτογραφίες με γάτες που είναι χοντρούλες, τις έχετε σπίτι και δεν αθλούνται? Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί ένας κτηνίατρος μου είχε πει πως δεν είναι καλο να παχαίνουν και πως πρέπει να βρείς τρόπο να γυμνάζονται. Δεν ξέρω κατά ποσο είναι εύκολο αυτό βεβαια αλλα οι δικες μου που ζω επαρχία και έχουν χορό να τρέξουν/σκαρφαλώσουν είναι γεμάτες μυς και δεν πιάνεις λίπος επάνω τους και ενώ στις φωτογραφίες μοιάζουν αδύνατες αν τις σηκώσεις έχουν πολύ βάρος (λογικό εφόσον ο mus είναι βαρύτερος από το λίπος). Αν υπάρχει κάποιος κτηνίατρος στο insomnia ας μας πει την γνώμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Το κύριο πρόβλημα που τις κάνει να παχαίνουν λιγουλάκι (εντάξει η δικιά μου είναι τόφαλος), είναι η στείρωση. Θέλει προσοχή στο φαϊ τους μετά και να τους έχεις παιχνιδάκια να παίζουν. Σίγουρα δεν είναι όπως όταν τις έχεις έξω που τρεχοβολάνε όλη μέρα, αλλά στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας το προσδόκιμο ζωής τους είναι πολύ μικρό αν τις έχεις έξω δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Εγώ όσες φωτογραφίες έχω ανεβάσει είναι αρσενικές και καμια δεν είναι στειρωμένη, μάλλον αυτό που λες θα είναι. Βεβαια μένω επαρχεία και τα πράγματα είναι ευκολότερα (δυο χωράφια πίσω από το σπίτι μου όλο γάτες, οποτε δεν φεύγουν για να αναζητήσουν κάπου αλλου ώστε να τις χάσω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Οπως τα λέει η Yin. Κι εμένα ο μεγάλος έχει φτάσει 8 κιλά... σφαχτάρι τον φωνάζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Έχω μια απορία. Όσοι έχετε ανεβάσει φωτογραφίες με γάτες που είναι χοντρούλες, τις έχετε σπίτι και δεν αθλούνται? Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί ένας κτηνίατρος μου είχε πει πως δεν είναι καλο να παχαίνουν και πως πρέπει να βρείς τρόπο να γυμνάζονται. Δεν ξέρω κατά ποσο είναι εύκολο αυτό βεβαια αλλα οι δικες μου που ζω επαρχία και έχουν χορό να τρέξουν/σκαρφαλώσουν είναι γεμάτες μυς και δεν πιάνεις λίπος επάνω τους και ενώ στις φωτογραφίες μοιάζουν αδύνατες αν τις σηκώσεις έχουν πολύ βάρος (λογικό εφόσον ο mus είναι βαρύτερος από το λίπος). Αν υπάρχει κάποιος κτηνίατρος στο insomnia ας μας πει την γνώμη του Προφανώς και αν η γάτα είναι μέσα στο σπίτι μπορεί να ξεφύγει σε βάρος ειδικά αν στειρωθεί. Η δικιά μου τρώει μόνο ξηρά τροφή σε αναλογίες με τα κιλά της και τίποτα εξτρά και είχε ξεφύγει σε βάρος. Τώρα τελευταία άρχισε να επανέρχεται λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Να και ο δικός μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Σε λίγο θα χώσει η YiN pic απ' το νέο αίμα. Άλλη φάση μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Επί τη ευκαιρία, να ρωτήσω πως τα βγάζετε πέρα με τις τρίχες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Στο πάτωμα, σκούπα, στα υφάσματα υπάρχουν ειδικά ρολλά με αυτοκόλλητες ταινίες. Με τον καιρό βέβαια, συνηθίζεις τη γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Όλη η τέχνη είναι στο αλατοπιπέρωμα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ναι , οι τρίχες είναι πρόβλημα , ιδικά τώρα το καλοκαίρι που οι γάτες αλλάζουν γούνα .. εγώ προσωπικά τις κρατάω έξω από το δωμάτιο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα