Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως δεν είμαι ρατσίστρια. Αν μπορούσα θα είχα ζωολογικό κήπο, σκυλιά-γατιά όλα μαζί.

*Φωτοζ των δικών μου προσεχώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω μια απορία. Όσοι έχετε ανεβάσει φωτογραφίες με γάτες που είναι χοντρούλες, τις έχετε σπίτι και δεν αθλούνται? Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί ένας κτηνίατρος μου είχε πει πως δεν είναι καλο να παχαίνουν και πως πρέπει να βρείς τρόπο να γυμνάζονται. Δεν ξέρω κατά ποσο είναι εύκολο αυτό βεβαια αλλα οι δικες μου που ζω επαρχία και έχουν χορό να τρέξουν/σκαρφαλώσουν είναι γεμάτες μυς και δεν πιάνεις λίπος επάνω τους και ενώ στις φωτογραφίες μοιάζουν αδύνατες αν τις σηκώσεις έχουν πολύ βάρος (λογικό εφόσον ο mus είναι βαρύτερος από το λίπος).

Αν υπάρχει κάποιος κτηνίατρος στο insomnia ας μας πει την γνώμη του

Το κύριο πρόβλημα που τις κάνει να παχαίνουν λιγουλάκι (εντάξει η δικιά μου είναι τόφαλος), είναι η στείρωση. Θέλει προσοχή στο φαϊ τους μετά και να τους έχεις παιχνιδάκια να παίζουν. Σίγουρα δεν είναι όπως όταν τις έχεις έξω που τρεχοβολάνε όλη μέρα, αλλά στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας το προσδόκιμο ζωής τους είναι πολύ μικρό αν τις έχεις έξω δυστυχώς.

Εγώ όσες φωτογραφίες έχω ανεβάσει είναι αρσενικές και καμια δεν είναι στειρωμένη, μάλλον αυτό που λες θα είναι. Βεβαια μένω επαρχεία και τα πράγματα είναι ευκολότερα (δυο χωράφια πίσω από το σπίτι μου όλο γάτες, οποτε δεν φεύγουν για να αναζητήσουν κάπου αλλου ώστε να τις χάσω).

• Super Moderators

Έχω μια απορία. Όσοι έχετε ανεβάσει φωτογραφίες με γάτες που είναι χοντρούλες, τις έχετε σπίτι και δεν αθλούνται? Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί ένας κτηνίατρος μου είχε πει πως δεν είναι καλο να παχαίνουν και πως πρέπει να βρείς τρόπο να γυμνάζονται. Δεν ξέρω κατά ποσο είναι εύκολο αυτό βεβαια αλλα οι δικες μου που ζω επαρχία και έχουν χορό να τρέξουν/σκαρφαλώσουν είναι γεμάτες μυς και δεν πιάνεις λίπος επάνω τους και ενώ στις φωτογραφίες μοιάζουν αδύνατες αν τις σηκώσεις έχουν πολύ βάρος (λογικό εφόσον ο mus είναι βαρύτερος από το λίπος).

Αν υπάρχει κάποιος κτηνίατρος στο insomnia ας μας πει την γνώμη του

Προφανώς και αν η γάτα είναι μέσα στο σπίτι μπορεί να ξεφύγει σε βάρος ειδικά αν στειρωθεί. Η δικιά μου τρώει μόνο ξηρά τροφή σε αναλογίες με τα κιλά της και τίποτα εξτρά και είχε ξεφύγει σε βάρος. Τώρα τελευταία άρχισε να επανέρχεται λίγο.

ναι , οι τρίχες είναι πρόβλημα , ιδικά τώρα το καλοκαίρι που οι γάτες αλλάζουν γούνα ..

εγώ προσωπικά τις κρατάω έξω από το δωμάτιο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...