KilliK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ωρα για νανακια: Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2012 από KilliK 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 έχω τρομερή αδυναμία στις γάτες κρίμα που λόγω της δουλειάς τα τελευταία 5 χρόνια μένω στο ενοίκιο και δεν με αφήνει ο ιδιοκτήτης να πάρω μία.όταν ήμουν στο χωριό(επαρχία Λάρισας) είχα τρία γατιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ωρα για νανακια: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Βλέπω τα γατιά σας και κανω raise με σκύλο : 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Βλέπω τα γατιά σας και κανω raise με σκύλο : ετσι!!! γερα με τσαμπουκα! τι χαδιαρικη μουριτσα που ειναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Συγγνώμη αλλά και γω έβαλα σκύλο στην προηγούμενη φωτό! Απλα τον έδιωξε πιο μακρυά η γάτα γιατί αυτή κάνει κουμάντο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μόνο γατιά ρε <3 αχχχχχ τί ομορφιές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 συνηθως οταν κανει κρυο τον βρισκουμε μεσα στην ντουλαπα να κοιμαται αν την βρει μισανοιχτη: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Και κλειστή να είναι, η δικιά μου την ανοίγει με το πόδι... Και ακους αργά το βράδυ το αργό άνοιγμα της πόρτας και το τρίξιμο όπως στα θρίλερ! Και επίσης τρελά κέφια τη στιγμή που θα αποφασίσεις να φορέσεις κάτι σκουρόχρωμο απο την ντουλάπα και θα σου έχει τελειώσει η ταινία που μαζεύει τις τρίχες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 το Mini Λυκο-pincher-ακι μου.... η Simona το χειροτερο αλλα καλυτερο με αυτο το σκυλι εινια 1.. οταν το παω στην θαλασσα απλα δεν βγαινει απο μεσα.. λατρευει το νερο οπως εγω..χαχαχα Και φυσικα κοιμαται σε μαξιλαρι..αλλιως δεν μπορει χαχαχα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το τζινάκι μου!!!! Οι 2 πρώτες είναι πολύ κουτάβι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 αλήθεια τα σκυλάκια κανουν την ανάγκη τους σε άμμο όπως οι γάτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 αλήθεια τα σκυλάκια κανουν την ανάγκη τους σε άμμο όπως οι γάτες? Οχι ειναι πιο βολικα, δεν περιοριζονται στην αμμο, την κανουν παντου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 καλα πως αντέχετε εσεις που έχετε σκύλο μες στο σπίτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μήπως γιατί δεν τα κάνουν μες στο σπίτι??? Εμένα τουλάχιστον όχι Μια φορά την είχα αφήσει σχεδόν ολόκληρη μέρα χωρίς να την βγάλω (γιατί είχα κάτι δουλειές) αλλά κρατήθηκε η καημένη και όταν την έβγαλα τρελάθηκε από την χαρά-ανακούφιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα