Swimmer21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ο Πάρης μου.. Πρίν 1μίση χρόνο: Τώρα.. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 μ αρεσει που του φορας και ρουχακια! ειναι πολυ μουρη! Να τηνννν ζουζουνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Να και η δικιά μου γατούλα (λουλού) σε στιγμές σαπίσματος. Την ειχα βρει στο δρόμο το 2000 και ηταν μερικών ημερών γιατι δεν ειχε καν μουστάκια και την ταίζαμε με σύριγγα, ειχε πρόβληματα με τα μάτια της μας ειπε ο κτηνίατρος και τελικά μετα απο λίγο καιρό έχασε το ενα της μάτι και το αλλο δεν ειναι στο 100 % οπως θα δείτε και απο την φωτογραφία αν προσέξετε, δεν μπορούσα φυσικά να το αφήσω στο δρόμο και στην κατάσταση που ηταν και την κράτησα Το θέμα ειναι οτι ζει μια χαρά εδω και 12 χρόνια στο σπίτι χωρίς πρόβλημα σαν να εχει κανονικά την όραση της, ακομα και την σκάλα που έχουμε στο σπίτι την ανεβοκατεβαίνει σε χρόνο dt. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Κουκλάκι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matthew21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ, αλλα στις αγγελιες δεν θελω να τον βαλω.. Δινεται ο Σνουπυ, golden retriever 4 μηνων, λογω ελλειψης χρονου (2 δουλειες..), μετοικησης (οικονομικη κριση=οχι αυλη πλεον). Ειναι υγειεστατος, εμβολιασμενος και τσιπαρισμενος. Οποιος ενδιαφερεται απο Αθηνα ενα πμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Βαλε και φωτο! Επίσης ο σνουπυ ειναι μπηγκλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ελληνικα Voilà!!! H Κίρκη. ελληνικα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν τεντώνονται έτσι τα κατσούλια μού'ρχεται κάθε φορά να χαϊδέψω κοιλίτσα! (Μερικές γάτες όμως δεν γουστάρουν χάιδεμα στην κοιλιά...) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 εμένα πολλές φορές κοιμάται ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα.... βάζω πολύ προσπάθεια να μην τον ξυπνάω κάθε φορά με ζουπηγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δε θυμάμαι να την έχω ανεβάσει αυτή. Αν και η συγκεκριμένη γάτα έχει ανέβει ξανά, μου αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία. Με σπασμένο αυτί, σκεπτόμενη "γιατί υπάρχω;". 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Σε μερικούς μήνες θα φέρνει βόλτα όλο το τετράγωνο, στους 5-6 θα φύγει και θα έρχεται για φαΐ μόνο. Είχε πει ο lucifer οτι ο γάτος μου θα φύγει σε 5-6 μήνες.Ε εχουν περάσει 5 μήνες και ακόμα εδω είναι.και μάλιστα τον έχω στο κήπο.καθε μέρα ανεβαίνει στις σκάλες στην πορτα μου και μου νιαουρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ψάχνω οικογένεια για αυτό εδώ το πιτσίρβιλο ενός μήνα(μάλλον κορίτσι) που το παράτησε η μάνα του. Μένει Θεσσαλονίκη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Να και ο Περικλής μου Θα ανεβαζα και photo απο τα γατια που ειχα αλλα δεν βρισκω πουθενα... Ηταν και κουκλια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Οι εικόνες λένε "no permission" :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Οι εικόνες λένε "no permission" :( Τωρα λογικα ειναι οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα