Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Το google γιατί το έχουμε; Μεταξυ αλλων για να βλεπουμε τα westie γενικα. Το θεμα ομως το εχουμε μεταξυ αλλων για να βλεπουμε το westie ειδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μάζεψε τον μικρό. Μας κοιτάει περίεργα.^ *Ωραίος είναι αα χαχα οκ Ναι καλο ειναι <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ZZzzz Χαχα! Σαν φλοκάτη έγινε! Μπορεις να τον σκεπάζεσαι το χειμώνα για ζέστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Χαχα! Σαν φλοκάτη έγινε! Μπορεις να τον σκεπάζεσαι το χειμώνα για ζέστη. Δεν κατάλαβες. Τώρα έχει μαδίσει λόγω καλοκαιριού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ο χαμστερίνος μου.Είναι σχεδόν δύο. Νομίζω πως δεν θα την βγάλει την βραδιά και δεν ξέρω τι να κάνω. Δείχνει να υποφέρει πολύ. Μέσα σε μια βδομάδα του πέσαν πολλές τρίχες και αδυνάτισε πολύ.Έχει γεμίσει όγκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ζωή σε λόγου μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 YiN έχω ερωτευτεί το γατί σου <3 είναι τόσο θρεφτάρι!! Κάντου μια αγκαλίτσα κ από μένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leecherman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μεταξυ αλλων για να βλεπουμε τα westie γενικα. Το θεμα ομως το εχουμε μεταξυ αλλων για να βλεπουμε το westie ειδικα Υποτίθεται ότι η τεχνολογία θα μας διευκόλυνε,γιατί μιά αναφορά στον ιστό αρκεί να μας παραθέσει χιλιάδες westies,να μία τώρα Ονόματι Frabala. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Υποτίθεται ότι η τεχνολογία θα μας διευκόλυνε,γιατί μιά αναφορά στον ιστό αρκεί να μας παραθέσει χιλιάδες westies,να μία τώρα Ονόματι Frabala. το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :cry: ειναι δικο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι ρατσα ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ψυχραιμία Εύα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leecherman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Westie είναι ρε πραλίνα,το είπαμε,o ιντεφίξ που λένε,στο θυληκό του όμως. Ξέρεις,η όμορφη κοπελίτσα που την είχε ερωτευτεί όλο το Γαλατικό χωριό... Ακόμα όμως δεν μου απάντησε κάποιος πως είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Westie είναι ρε πραλίνα,το είπαμε,o ιντεφίξ που λένε,στο θυληκό του όμως. Ξέρεις,η όμορφη κοπελίτσα που την είχε ερωτευτεί όλο το Γαλατικό χωριό... Ακόμα όμως δεν μου απάντησε κάποιος πως είμαι. ναι ναι ξερω, ειμαι μεγαλη φαν του αστεριξ. τα εχω διαβασει ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ακόμα όμως δεν μου απάντησε κάποιος πως είμαι. Για σένα δεν ξέρω,η Frabala είναι κουκλί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leecherman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μας έχει σκλαβώσει...ξυπνάμε με την εκπεμπόμενη ενέργεια από ζωντανό-που-μας-αγαπάει-και-το-δείχνει,ανεκτίμητο,παίδες. Τέλος με το τεταρτάκι της δημοσιότητάς μου,το κέρδισα επάξια βάζοντας κάτι γενικώς αποδεκτό (μπορεί νάταν και ψέματα-όμως δεν είναι),ακόμα δεν μου είπατε πως είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μanga Κολωκοτρώνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα