athlios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εχει ξαναειπωθει βεβαια, σε περιοδο κρίσης ειναι μαγκια να εχεις κοιλια φιλε. Μια κονσερβα-φακελακι τη μερα και διαρκως κροκετες στο μπολ.( μανα ειναι μονο μια) Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ααααααααχ ερωτεύτηκα! Εχει ματαρες το ατιμο.. Μου θυμιζουν αυτες του γατου απο το Σρεκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ontopic' date=' το αρχίδι ο Γκάνταλφ: [img']https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/395799_10150684311651563_1865882625_n.jpg[/img] +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Nαι ναι να δεις τον δικο μου που του τα κουρεψαμε πως δεν μπλεκεται σε καυγαδες ουυ.. Αν πετυχει γατο απο αυτους με τους οποιους δεν τα παει καλα ερχεται μαδημενος σπιτι απτον καυγα. Γενικα επειδη τον εχουμε ημιελευθερο σε κηπο, αφηνει να μπαινουν μονο γατοι/γατες με τους οποιους "τα παει καλα". Υπαρχουν καποιοι οι οποιοι του καθονται στο λαιμο και σφαζονται. Ειτε πριν, ειτε μετα τη στειρωση. Και εμφανιζονται κατα καιρους και νεοι στη γειτονια που παλι εξαρταται αν θα τους παρει με καλο ματι, αλλιως παμε και τους χωριζουμε παλι Γενικα οι καυγαδες, καυγαδες, απλως δεν φευγει μακρια για αναζητηση θηλυκιας και δεν ψεκαζει, thats all. Και ειναι και λιγοτερο νευρικος. ελα ρε ειναι μορτης ο δικος σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Νέες φώτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Είναι ιδέα μου, ή όντως είναι πολύ πιο σπάνιο να συναντήσεις άσχημο γατί, από το να συναντήσεις άσχημο σκυλί; Τα περισσότερα γατιά που βλέπω, είναι και γαμώ τις φάτσες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Οταν το υιοθετησα ηταν μακραν το ασχημοτερο απτα 3 που υπηρχαν στο σπιτι, αλλά τα άλλα 2 ηταν ηδη κλεισμενα και το πηρα με βαρια καρδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κάθεται και σταυροπόδι χαχαχα Πανέμορφο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Nαι μολις την ειδα να εχει κατσει ετσι πηρα κατευθειαν το κινητο να βγαλω φωτο γιατι μου εκανε εντυπωση. Εντωμεταξυ το καλαθι της αυτο που εχει στο κεντρο εχει γινει επειδη προσπαθει να βυζαξει. Και μολις παει και καθεται μεσα πιανει με το στομα εκεινο το σημειο που το εχει διαμορφωσει ετσι και κανει οτι βυζαινει...Παιρνει και ενα βλεμα νιρβανας -αλλο πραγμα- επειδη νιωθει ασφαλεια την ωρα που πειθει τον εαυτο της οτι βυζαινει. Αξιαγαπητη αν και μου εχει βγαλει την ψυχη με τις σκανταλιες της, θελει ολη μερα παιχνιδι. Αντε να μεγαλωσει να ηρεμησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ο matrix 2 μηνών μόλις αποχωρίστηκε την μαμά του εδώ 6 μηνών και εδώ 14 μηνών στην αγαπημένη του στάση (σταυροπόδι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ο matrix 2 μηνών μόλις αποχωρίστηκε την μαμά του εδώ 6 μηνών και εδώ 14 μηνών στην αγαπημένη του στάση (σταυροπόδι) αγαπη μου εσυ..πανεμορφο το σκασμενο..εχω λατρεια στους λυκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Είναι της μόδας το σταυροπόδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 αγαπη μου εσυ..πανεμορφο το σκασμενο..εχω λατρεια στους λυκους. καλός είναι ο άτιμος..και ένα ελάχιστο δείγμα από το πόσο σκασμένος ήταν μικρός (όπως όλα τα κουτάβια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 καλός είναι ο άτιμος..και ένα ελάχιστο δείγμα από το πόσο σκασμένος ήταν μικρός (όπως όλα τα κουτάβια) ελπιζω να μην σου εφαγε κανενα κινητο..οπως μου εφαγε εμενα το Nokia μου..ουτε 3 μηνες δεν το ειχα..χαχαχ 250 ευρω στο τσαμπα..αλλα χαλαλη τους ουτε καν μπορουσα να τσαντιστο μαζι της παιδι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ο matrix 2 μηνών μόλις αποχωρίστηκε την μαμά του http://img267.imageshack.us/img267/60/dsc00539cs.jpg εδώ 6 μηνών http://img26.imageshack.us/img26/1949/p10000122.jpg και εδώ 14 μηνών στην αγαπημένη του στάση (σταυροπόδι) http://img846.imageshack.us/img846/7063/p1020043b.jpg παιζιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυ! μικρο και φρουφρουδενιοοοοοο! :wub: :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα