*Kezar* Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 το παιδι μου.Πιντσερακι-λυκοσκυλο οτι να ναι.. το βρηκα 20 ημερων και το κρατησα. και το ξανθο τερας της κοπελας μου.. τα 2 μου παιδια.. στην φωτο που την κραταω ειχε αναστεναξει ειναι σαν να λεει οχι αλλο ρε μ@Λ@Κ@ βουτιες με πεθανες.. εχει κολλημα με το νερο και την θαλλασα καθεται ατελειωτες ωρες.
*Kezar* Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εχει τρελα αφτακια νι νι η λατρεια μου ειναι. νομιζα οτι ηταν λυκακι οταν την βρηκα..μετα τον κτηνιατρο μ λεει δεν ειναι ειναι κατι ημιαιμο.οταν αρχιζε και σηκωνε λιγο αυτια ειχα τρελαθει.δεν αφηναν κανεναν να τα αγγιζει για να τα σηκωσει τερμα πανω.!!! και τελικα τα σηκωσε χιχιχι.
mary Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Η μαμα και ο μπαμπας παραδεισια ζεμπρακια και τα 4 μωρακια τους!!! Το ασπρο ειναι η λατρεια μου (αν και δεν ξερω ακομα φυλο)
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πρωτη γεννα ηταν αν θυμαμαι καλα; Φοβερα ειναι!! Εγω δυστυχως εχω μονο τον Κλεοπα πλεον γιατι η Ασπασια πεθανε στο ασχετο Προσεχε τα (αν και εχουν πουπουλιασει καλα) γιατι τα αρσενικα μπορει να γινουν πολυ επιθετικα εκει που δεν το περιμενεις. Αυτο που δεν ξερεις το φυλο πρεπει να ειναι θηλυκο. Wild guess λογω ανοιχτοχρωμου ραμφους αν και απο ιδια (λογικα) γεννα.
mary Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Οχι!Αυτα ειναι ολοκαινουργια και ειναι ολα απο την ιδια γεννα!!!! Εκεινο το ασπρο που ειχε γεννησει τοτε το εσκασε.. Ειχε τον ιδιο μπαμπα(παναθεμα τον πολυ ντουρος ειναι.. αλλα μαμα πιο ξανθιά... ) Ειχα ανοιξει το κλουβι και μου εφυγε μεσα απο το χερι.... Εκεινη η μαμα,μου πεθανε και εμενα..Ειχε χτυπησει το ποδαρακι της στο γαντζο που επιανα το κλουβι και δεν αντεξε παραπανω απο 5 μερες με φροντιδα δικη μου... Ο μπαμπας ειναι λιγο επιθετικος και μου φαινετε ηρθε η ωρα να τους βαλω το χωρισμα σιγα σιγα...
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 το αρχίδι ο Γκάνταλφ: ...πρέπει να 'ναι πολύ γρήγορος, ε;
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Στα "μαγικά" του συμπεριλαμβάνεται η εξαφάνιση με μυστηριώδη τρόπο κάθε είδους βρώσιμου που υπάρχει στο σπίτι;
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ontopic, το αρχίδι ο Γκάνταλφ: Ααααααααχ ερωτεύτηκα!
zaoAR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 μερικα λεπτά δόξας για τον Nadal μου!!!(και ο Ribo στο βάθος)
athlios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Να σου πω πως εισαι. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα