Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Robbie. Εχω βαλει καποιες φωτο του και σε αλλο thread. Eδω σε περιεργη γωνια. Εδω σνομπαρει και κλεινει τα ματια για να μην με βλεπει καν. Εδω ειναι αφου προσπαθησε να μου φαει το παπουτσι (ενω το φορουσα) και τον χαϊδευω για να ξεκολλησει. Εδω εντοπισε τον Σπιθα να περναει (info παρακατω). Εδω χαϊδευεται και ειναι κλινικα νεκρος. Bonus video. Ο Σπιθας ειναι ενα κακομοιρο Σπανιελ το οποιο απλα υπαρχει και βγαινει βολτα μπροστα απο το σπιτι μας. Ο Robbie μονο στο ακουσμα του ονοματος του φορτωνει. Η πλακα ειναι πως ειναι τελειως φιλικος με διποδα και τετραποδα (εξαιρεση οι σκαντζοχοιροι ) ΕΚΤΟΣ απο τον Σπιθα. Εδω τον εκνευριζω. http://www.youtube.com/watch?v=fxghNwq-_l8 Ο Κλεόπας και η Ασπασια τα finches. Η Ασπασια ειναι η μπεζ. Ο Κλεόπας δεν ειναι η μπεζ. Σε μια και μοναδικη φωτο που τα εχω πετυχει ακινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 H Τρουφα 1η μερα σπιτι αφου γαιδουρεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ανοίγω το θρεντ και φυτρώνω ωοθήκες από τις γλυκανάλατες αντιδράσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 θα θελα να το δω αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 1η) Είναι ο πρώτος σκύλος που βλέπω να κοιμάται ανάσκελα. Πάρε το χαμένο του τέκνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 να σας πώ , οι σαυρες του σπιτιού πιάνοντε για κατοικίδια ? έχω μια μεγάλη και λέω να την βγάλω φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Και δεν την βγαζς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δω έχουμε τον γιο του μεγάλου μου που σας είπα χθες ότι δε τον έβρισκα, αυτουνού που μου έχει ταράξει τα θηλυκά. Του ακούραστου. (Ο πατέρας όλα αυτά, ο γιος που ακολουθεί στις φωτογραφίες, βγήκε πλουστράκι.) Μάλιστα αυτόν τον είχα σώσει όταν ήταν μικρός. Βασικά είχε πεθάνει στα χέρια μου και κατάφερα και τον επανέφερα. Ακόμα μιλάω περήφανα για αυτή τη στιγμή για τον γάταρο που έσωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ωρε καποιον μου θυμιζει ο γατος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Χεχ! Hi Hitler Το έγραψα και στο post παραπάνω το όνομα του, το οποίο είναι αυτό που υπέθεσες, αλλά το έσβησα μετά για να μη μας θιχτεί κανείς. Παίζει να αρέσει στον Lucy αυτό το γατί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Όλα τα γατιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ο Skippy (miniature schnauzer) και η Τζίνα (αγνώστου DNA) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 μανια με τα βρωμογατα. σκυλια θελουμε, μονο σκυλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 σκυλια σακ.κατς ρουλζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 μανια με τα βρωμογατα. σκυλια θελουμε, μονο σκυλια! Luci κάντην ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα