Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε μερικούς μήνες θα φέρνει βόλτα όλο το τετράγωνο, στους 5-6 θα φύγει και θα έρχεται για φαΐ μόνο.

Εκτός και αν του πάρεις και μια θηλυκιά και έρχεται συχνότερα να πηδάει και αυτή.

Ε μόνο αυτό ενδείκνυται. Αλλιώς αστείρωτος και μέσα:

gasmask.png

Όντως η μυρωδιά δε παλεύεται.

Τι παίζει με το κόψιμο και τη μυρωδιά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πω ρε τι βρήκα. Το έχω ξαναβάλει εδώ, αλλά με το που το είδα ξανά, μου έφτιαξε τη διάθεση.

http://www.youtube.com/watch?v=oUkTwDqvTJw

Το κακό είναι ότι αν θυμάμαι καλά, πρέπει να μη τα είχε καταφέρει το γατάκι. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Αν του κανεις στειρωση θα ναι πολυ πιο ασφαλης αφου ουτε θ απομακρυνεται αναζητωντας θηλυκες, ουτε θα μπλεκει σε καβγαδες, οποτε δε κινδυνευει να κολλησει και ασθενειες.

Των αδένων μπροστά στη μουσούδα, ναι. Οι πίσω μαζί με το κάτουρο (το οποίο κάπως επηρεάζεται από την τεστοστερόνη), όχι.

Ontopic, το αρχίδι ο Γκάνταλφ:

423156_10150684311331563_1121445966_n.jpg

395799_10150684311651563_1865882625_n.jpg

Αν του κανεις στειρωση θα ναι πολυ πιο ασφαλης αφου ουτε θ απομακρυνεται αναζητωντας θηλυκες, ουτε θα μπλεκει σε καβγαδες, οποτε δε κινδυνευει να κολλησει και ασθενειες.

Nαι ναι να δεις τον δικο μου που του τα κουρεψαμε πως δεν μπλεκεται σε καυγαδες ουυ..

Αν πετυχει γατο απο αυτους με τους οποιους δεν τα παει καλα ερχεται μαδημενος σπιτι απτον καυγα. Γενικα επειδη τον εχουμε ημιελευθερο σε κηπο, αφηνει να μπαινουν μονο γατοι/γατες με τους οποιους "τα παει καλα". Υπαρχουν καποιοι οι οποιοι του καθονται στο λαιμο και σφαζονται. Ειτε πριν, ειτε μετα τη στειρωση. Και εμφανιζονται κατα καιρους και νεοι στη γειτονια που παλι εξαρταται αν θα τους παρει με καλο ματι, αλλιως παμε και τους χωριζουμε παλι :mrgreen:

Γενικα οι καυγαδες, καυγαδες, απλως δεν φευγει μακρια για αναζητηση θηλυκιας και δεν ψεκαζει, thats all. Και ειναι και λιγοτερο νευρικος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...