giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ρε παιδιά σε τι μέγεθος τις έχετε βγάλει στα πόσα μεγαπίξελ ?Γιατί εμένα δεν με αφήνει να τις ανεβάσω!!! Τις ανεβαζουν αλλου. π.χ. imageshack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/521/tourkos1.jpg/ Το παπαγαλάκι μου τον λένε Τούρκο. εδιτ guys thanks for the tip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τι σου έκανε και τον λες έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έχει κακή συμπεριφορά (π.χ. τσηρίζει συνέχεια) και είναι τυρκουάζ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/521/tourkos1.jpg/ Το παπαγαλάκι μου τον λένε Τούρκο. εδιτ guys thanks for the tip χωρις παρεξηγηση αλλα τα μισω τα κωλοπουλα. εχει ενα παρομοιο μια φιλη και το εχουν αμολυτο μεσα στο σπιτι. την τελευταια φορα που πηγα εκει, προσγειωθηκε 3 φορες στο κεφαλι μου. απαξιωτικα κι επειδη δεν ξερω πως να πω το κωλοπουλο στα γαλλικα, το φωναζω κοτοπουλο. :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 χωρις παρεξηγηση αλλα τα μισω τα κωλοπουλα. εχει ενα παρομοιο μια φιλη και το εχουν αμολυτο μεσα στο σπιτι. την τελευταια φορα που πηγα εκει, προσγειωθηκε 3 φορες στο κεφαλι μου. απαξιωτικα κι επειδη δεν ξερω πως να πω το κωλοπουλο στα γαλλικα, το φωναζω κοτοπουλο. :mad: Του είπες οτι είσαι Χημικός Μηχανικός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 χωρις παρεξηγηση αλλα τα μισω τα κωλοπουλα. εχει ενα παρομοιο μια φιλη και το εχουν αμολυτο μεσα στο σπιτι. την τελευταια φορα που πηγα εκει, προσγειωθηκε 3 φορες στο κεφαλι μου. απαξιωτικα κι επειδη δεν ξερω πως να πω το κωλοπουλο στα γαλλικα, το φωναζω κοτοπουλο. :mad: Ειναι φοβερα πουλακια οι παπαγαλοι. Απλα πρεπει να συνηθισεις πως δε συμπαθουν ολον τον κοσμο και επισης ειναι λιγο επιθετικα. Επειδη δε συμπαθουν ολον τον κοσμο. Επρεπε να επιχειρισεις να το χαιδεψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ειναι φοβερα πουλακια οι παπαγαλοι. Απλα πρεπει να συνηθισεις πως δε συμπαθουν ολον τον κοσμο και επισης ειναι λιγο επιθετικα. Επειδη δε συμπαθουν ολον τον κοσμο. Επρεπε να επιχειρισεις να το χαιδεψεις. μια φορα το ψιλοχαιδεψα αλλα νομιζω οτι το μισος ειναι αμοιβαιο. το συγκεκριμενο ειναι πολυ περιπτωσαρα, ειναι με τις ωρες του γενικα. μια φορα ειχε δαγκωσει την φιλη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μια φορα το ψιλοχαιδεψα αλλα νομιζω οτι το μισος ειναι αμοιβαιο. το συγκεκριμενο ειναι πολυ περιπτωσαρα, ειναι με τις ωρες του γενικα. μια φορα ειχε δαγκωσει την φιλη μου. Που την δάγκωσε ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Που την δάγκωσε ακριβώς; στο προσωπο τι ομορφο χοντρουλη γουτσου γουτσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όταν μεγαλώσουν τα μαλλιά του γίνεται πολύ όμορφος αλλά έχεις δίκαιο για τα κιλά πως να τα χάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 να μην τα χασει. ασε να εχει κανα πιασιματακι να τον ζουλας και να ευχαριστιεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vivie05 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 το δικο μου ειναι το πιο ομορφο απ'ολα (πλάκα κανω!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 evabb το παπαγαλάκι της φίλης σου είναι αρσενικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα