Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά σε τι μέγεθος τις έχετε βγάλει στα πόσα μεγαπίξελ ?Γιατί εμένα δεν με αφήνει να τις ανεβάσω!!!

Τις ανεβαζουν αλλου. π.χ. imageshack :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://imageshack.us/photo/my-images/521/tourkos1.jpg/

Το παπαγαλάκι μου τον λένε Τούρκο.

εδιτ guys thanks for the tip

χωρις παρεξηγηση αλλα τα μισω τα κωλοπουλα. εχει ενα παρομοιο μια φιλη και το εχουν αμολυτο μεσα στο σπιτι. την τελευταια φορα που πηγα εκει, προσγειωθηκε 3 φορες στο κεφαλι μου. :mad: απαξιωτικα κι επειδη δεν ξερω πως να πω το κωλοπουλο στα γαλλικα, το φωναζω κοτοπουλο. :mad: :mad: :mad:

χωρις παρεξηγηση αλλα τα μισω τα κωλοπουλα. εχει ενα παρομοιο μια φιλη και το εχουν αμολυτο μεσα στο σπιτι. την τελευταια φορα που πηγα εκει, προσγειωθηκε 3 φορες στο κεφαλι μου. :mad: απαξιωτικα κι επειδη δεν ξερω πως να πω το κωλοπουλο στα γαλλικα, το φωναζω κοτοπουλο. :mad: :mad: :mad:

Του είπες οτι είσαι Χημικός Μηχανικός?

• Moderators

Ειναι φοβερα πουλακια οι παπαγαλοι. Απλα πρεπει να συνηθισεις πως δε συμπαθουν ολον τον κοσμο και επισης ειναι λιγο επιθετικα. Επειδη δε συμπαθουν ολον τον κοσμο. Επρεπε να επιχειρισεις να το χαιδεψεις.

Ειναι φοβερα πουλακια οι παπαγαλοι. Απλα πρεπει να συνηθισεις πως δε συμπαθουν ολον τον κοσμο και επισης ειναι λιγο επιθετικα. Επειδη δε συμπαθουν ολον τον κοσμο. Επρεπε να επιχειρισεις να το χαιδεψεις.

μια φορα το ψιλοχαιδεψα αλλα νομιζω οτι το μισος ειναι αμοιβαιο. το συγκεκριμενο ειναι πολυ περιπτωσαρα, ειναι με τις ωρες του γενικα. μια φορα ειχε δαγκωσει την φιλη μου. :shock:

μια φορα το ψιλοχαιδεψα αλλα νομιζω οτι το μισος ειναι αμοιβαιο. το συγκεκριμενο ειναι πολυ περιπτωσαρα, ειναι με τις ωρες του γενικα. μια φορα ειχε δαγκωσει την φιλη μου. :shock:

Που την δάγκωσε ακριβώς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...