giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ρε παιδιά σε τι μέγεθος τις έχετε βγάλει στα πόσα μεγαπίξελ ?Γιατί εμένα δεν με αφήνει να τις ανεβάσω!!! Τις ανεβαζουν αλλου. π.χ. imageshack
sintalkas Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/521/tourkos1.jpg/ Το παπαγαλάκι μου τον λένε Τούρκο. εδιτ guys thanks for the tip
sintalkas Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έχει κακή συμπεριφορά (π.χ. τσηρίζει συνέχεια) και είναι τυρκουάζ !!!
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/521/tourkos1.jpg/ Το παπαγαλάκι μου τον λένε Τούρκο. εδιτ guys thanks for the tip χωρις παρεξηγηση αλλα τα μισω τα κωλοπουλα. εχει ενα παρομοιο μια φιλη και το εχουν αμολυτο μεσα στο σπιτι. την τελευταια φορα που πηγα εκει, προσγειωθηκε 3 φορες στο κεφαλι μου. απαξιωτικα κι επειδη δεν ξερω πως να πω το κωλοπουλο στα γαλλικα, το φωναζω κοτοπουλο. :mad:
traganeus Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 χωρις παρεξηγηση αλλα τα μισω τα κωλοπουλα. εχει ενα παρομοιο μια φιλη και το εχουν αμολυτο μεσα στο σπιτι. την τελευταια φορα που πηγα εκει, προσγειωθηκε 3 φορες στο κεφαλι μου. απαξιωτικα κι επειδη δεν ξερω πως να πω το κωλοπουλο στα γαλλικα, το φωναζω κοτοπουλο. :mad: Του είπες οτι είσαι Χημικός Μηχανικός?
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 χωρις παρεξηγηση αλλα τα μισω τα κωλοπουλα. εχει ενα παρομοιο μια φιλη και το εχουν αμολυτο μεσα στο σπιτι. την τελευταια φορα που πηγα εκει, προσγειωθηκε 3 φορες στο κεφαλι μου. απαξιωτικα κι επειδη δεν ξερω πως να πω το κωλοπουλο στα γαλλικα, το φωναζω κοτοπουλο. :mad: Ειναι φοβερα πουλακια οι παπαγαλοι. Απλα πρεπει να συνηθισεις πως δε συμπαθουν ολον τον κοσμο και επισης ειναι λιγο επιθετικα. Επειδη δε συμπαθουν ολον τον κοσμο. Επρεπε να επιχειρισεις να το χαιδεψεις.
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ειναι φοβερα πουλακια οι παπαγαλοι. Απλα πρεπει να συνηθισεις πως δε συμπαθουν ολον τον κοσμο και επισης ειναι λιγο επιθετικα. Επειδη δε συμπαθουν ολον τον κοσμο. Επρεπε να επιχειρισεις να το χαιδεψεις. μια φορα το ψιλοχαιδεψα αλλα νομιζω οτι το μισος ειναι αμοιβαιο. το συγκεκριμενο ειναι πολυ περιπτωσαρα, ειναι με τις ωρες του γενικα. μια φορα ειχε δαγκωσει την φιλη μου.
SlackulatoR Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μια φορα το ψιλοχαιδεψα αλλα νομιζω οτι το μισος ειναι αμοιβαιο. το συγκεκριμενο ειναι πολυ περιπτωσαρα, ειναι με τις ωρες του γενικα. μια φορα ειχε δαγκωσει την φιλη μου. Που την δάγκωσε ακριβώς;
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Που την δάγκωσε ακριβώς; στο προσωπο τι ομορφο χοντρουλη γουτσου γουτσου
Andreas2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όταν μεγαλώσουν τα μαλλιά του γίνεται πολύ όμορφος αλλά έχεις δίκαιο για τα κιλά πως να τα χάσει;
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 να μην τα χασει. ασε να εχει κανα πιασιματακι να τον ζουλας και να ευχαριστιεσαι
Vivie05 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 το δικο μου ειναι το πιο ομορφο απ'ολα (πλάκα κανω!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα