Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 πεθαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikalias Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Από σήμερα , το νέο μέλος της οικογένειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Replying to Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Replying to Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι! φοβερά μουτσουδια ! να σας ζήσει κυριε xouskarle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 φοβερά μουτσουδια ! να σας ζήσει κυριε xouskarle σας ευχαριστώ nicoc89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Robbie παλι. Δεν θυμαμαι αν εχω αναφερει πως πριν 8 χρονια που ηταν κουταβι καποιος τον ειχε παρατησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Που είναι ο σπίθας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ευτυχως δεν εμφανιστηκε Edit: Η πλακα ειναι πως (προφανως) μονο εγω τον τρολαρω φωναζοντας το ονομα του εχθρου και επειδη ειχα καιρο να το κανω, οταν ειπα τις προαλλες τη μιση λεξη Σπι- πεταχτηκε πανω και γαυγιζε κοιταζοντας δεξια και αριστερα σε παρακρουση. Το μετεφρασα ως "Που που που δειξτον μου τον !#!@ να τον σκισω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Η κυρία μας υιοθέτησε προσφάτως. Είχε σκάσει μύτη 2-3 φορές που μαγείρευα με την μπαλκονόπορτα ανοιχτή αλλά δεν έδινα σημασία. Πριν το Πάσχα ήρθε και ήταν τούμπανο η κοιλιά! Την ταϊσαμε και από τότε κόλλησε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και μία σημερινή επειδή μου άρεσε ο τρόπος που καθόταν. *Σορρυ για το nude της εικόνας. Για αυτό το έβαλα σε σποιλερ. Απομακρύνεται τους γάτους από τη φωτογραφία, ε. Ρε συ μήπως έχει καμιά συγγένεια με την δικιά μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γαματη γατα, εχει μεγαλωσει πολυ! Ποσα κιλα ειναι ρε συ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γαματη γατα, εχει μεγαλωσει πολυ! Ποσα κιλα ειναι ρε συ; Θα 'ναι κανά πεντόκιλο. Αλλά είναι σχετικά αδύνατος για το "μάκρος" του - γενικά έχει αρχίσει και μεταμορφώνεται σε λιοντάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ρε παιδιά σε τι μέγεθος τις έχετε βγάλει στα πόσα μεγαπίξελ ?Γιατί εμένα δεν με αφήνει να τις ανεβάσω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ουαου πανεμορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα