viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Well δεν ειναι δικός μου αλλά ο τυπακος δίνεται για υιοθεσία. Θεσσαλονικεις ψαχτείτε: https://www.facebook...23184713&type=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 ...προχθές ήμουνα βόλτα με τα σατάνια , bonnie & Yishka ~ ξαφνικά βρέθηκε αυτός μπροστά μας: ..κάποιος μαλαίας τον είχε παρατήσει στην μέση του πουθενά. Δεν υπήρχε σκύλα γύρω του, ουτε άλλα κουτάβια και αυτά δεν απομακρύνονται ποτε από την μάνα και τα αδέρφια τους. Οπότε, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μας σπαράζοντας στο κλάμα. Το ερώτημα είναι τώρα, το αφήνεις να πεθάνει στην μοίρα του της πείνας ; Γιατί στην αρχιδοελλάδα δεν υπάρχει μέρημνα για τα αδεσποτα καμία . Οτι κάνουν οι "καμένοι" φιλόζωοι.. Ιδου η απάντηση: Ο παίχτης , το όνομα αυτού Ethan γιατί πρόκειται περι mission impossible, προσαρμόστηκε κανονικά ~ και εμείς μαζί του ~ και όχι μόνο αυτό αλλά περήφανα σηκωσε ανάστημα: Καλως-ήρθες Ethan.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 ...προχθές ήμουνα βόλτα με τα σατάνια , bonnie & Yishka ~ ξαφνικά βρέθηκε αυτός μπροστά μας: ..κάποιος μαλαίας τον είχε παρατήσει στην μέση του πουθενά. Δεν υπήρχε σκύλα γύρω του, ουτε άλλα κουτάβια και αυτά δεν απομακρύνονται ποτε από την μάνα και τα αδέρφια τους. Οπότε, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μας σπαράζοντας στο κλάμα. Το ερώτημα είναι τώρα, το αφήνεις να πεθάνει στην μοίρα του της πείνας ; Γιατί στην αρχιδοελλάδα δεν υπάρχει μέρημνα για τα αδεσποτα καμία . Οτι κάνουν οι "καμένοι" φιλόζωοι.. Ιδου η απάντηση: Ο παίχτης , το όνομα αυτού Ethan γιατί πρόκειται περι mission impossible, προσαρμόστηκε κανονικά ~ και εμείς μαζί του ~ και όχι μόνο αυτό αλλά περήφανα σηκωσε ανάστημα: Καλως-ήρθες Ethan.. σου αξιζει ενα μεγαλο μπραβο fidelio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ευχαριστούμε (δεν ήταν δική μου αποφαση μονο) evabb, όμως ο λόγος που το ποστάρω δεν είναι για να εισπράξω μόνο την ενθάρυνση, υπάρχει και ένας άλλος εαυτός μέσα μου που βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που πήγα βόλτα στο συγκεκριμένο μέρος και η ανευθυνότητα ενός μαλάκα βάρυνε εμένα γιατί φαίνεται κάποιο γονίδιο μέσα μας αντιστέκεται στους σκληρούς νόμους της φυσικής επιλογής.. Δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα να αναπτύξω την αγανάκτηση του τεράστιου προβλήματος με τα αδέσποτα στην γαμωχώρα που ζούμε. Είναι ένα όμως θέμα βαθύτατα κοινωνικό ,δεν είναι μόνο ο μικρός που σώθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Παντως τα εγκαταλειμμένα αδέσποτα σε δασάκια κοντα σε πόλη θα γίνουν πολύ συχνό φαινόμενο πλεον Θεσσαλονίκη από οτι διαβάζω στο Σειχ ΣΟυ βρισκουν συνεχεια αδεσποτα μικρα, μεγάλα, ρατσας ή μη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ευχαριστούμε (δεν ήταν δική μου αποφαση μονο) evabb, όμως ο λόγος που το ποστάρω δεν είναι για να εισπράξω μόνο την ενθάρυνση, υπάρχει και ένας άλλος εαυτός μέσα μου που βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που πήγα βόλτα στο συγκεκριμένο μέρος και η ανευθυνότητα ενός μαλάκα βάρυνε εμένα γιατί φαίνεται κάποιο γονίδιο μέσα μας αντιστέκεται στους σκληρούς νόμους της φυσικής επιλογής.. Δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα να αναπτύξω την αγανάκτηση του τεράστιου προβλήματος με τα αδέσποτα στην γαμωχώρα που ζούμε. Είναι ένα όμως θέμα βαθύτατα κοινωνικό ,δεν είναι μόνο ο μικρός που σώθηκε... Σ' άυτη τη χωρα οχι μόνο παρατανε τα κουταβακια /γατακια,αλλα τα κλεινουν σε μια σακουλα και τα πετανε ζωντανα στα σκουπίδια.Θυμάμαι πιο μικρη ακουγα νιαουρισματα καθως πέρναγα απο καδο σκουπιδιών και τα ειδα πεταμενα στον κάδο και τα πηρα σπίτι,αλλα ηταν νεογέννητα και δε κατάφερα να σώσω κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ..μια θηλυκιά θα γεννήσει περίπου 8 μικρά. ..εξω κυκλοφορούν 100 αδες σκύλες (το ίδιο ισχύει και για τις γάτες) που μπορούν να γεννήσουν δυό φορές το χρόνο. Μετά θα γεννήσουν οι απογoνοι και τα λοιπα και τα λοιπα. Αν κάνει κάποιος τις πράξεις τότε βλέπει κανείς πόσο ματαιο είναι, ειδικά σε μια χώρα χωρίς κανένα πρόγραμμα. Από την άλλη αν υπάρχει κάποιο φως για ισορροπίες των κοινωνικών μας δομών, αυτό θα είναι μέσα από τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης του ανθρώπου με τα υπόλοιπα είδη και τον πλανήτη του. Επομένως ΑΝ κάποιος μπορεί να σώσει έστω ένα κουτάβι ή ένα γατάκι, ίσως έτσι μπορεσει να συγχωρέσει τον εαυτό του που είναι ..άνθρωπος. Το να υιοθετήσεις ένα τέτοιο ζωο σε μαθαίνει πολλά πράγματα , βασικά σου μαθαίνει οτι είσαι και ΕΣΥ ζώο και πρακτικά είναι πολύ , πολύ εύκολο να το μεγαλώσεις. Η φύση με τα σκυλάκια και τα γατάκια σε αυτο το θέμα , τα έχει πιο καλά. Ενδεχωμένος εμείς, τα δίποδα, τα έχουμε κάνει χωρίς λόγο πολυπλοκα τα πράγματα αναφορικά με την ανατροφη των δικών μας μικρών. (και εχουμε βεβαια σχετικά αποτύχει.. ) Οπως και να ΄χει ~ τα κατοικίδια είναι εμπειρία. Πάντα από το δρόμο αν πάρουμε την αποφαση. Τα δικά μας από τον δρόμο τα μαζέψαμε , όλα (εχω χάσει το μέτρημα - δεν τα έχω ποστάρει όλα , είναι και άλλες γάτες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Να πάρει ευχή η γάτα-μάνα έκρυψε αλλού τα γατάκια της και άντε τώρα να βρω ρε γμτ,δύσκολα το βλέπω να τα βρώ.Εψαξα γυρω γύρω το χωράφι αλλα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrioniscy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 να και το δικό μου κατοικίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τί φατσούλα! Σαν ψεύτικο είναι... για πολλές αγκαλίτσες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrioniscy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ne ομορφούλης είναι του αρέσουν πολύ τα χάδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 φαίνεται... μαναράκι... και όταν κουνάει την ουρίτσα κουνιέται και ολοκληρος ο κωλαρακος ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrioniscy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 hahah ne και μην το dis να περπατά θα ξεράσεις από τα γέλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 εδώ είναι η Misha από τον aris1986 Για κάποιον παράξενο λόγο ηρεμεί μόνο όταν κάθετε πάνω στο παπούτσι μου! και εδώ έχει αρπάξει απο την ουρά το νέο της psychedelic ποντίκι και εδώ η Marylin, 13 χρονών γουρούνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 αυτή ήταν η Κλάρα η κουΚλάρα μου(δεν είναι,αλλά εγώ ετσι τη φώναζα ) η φωτός είναι μάπα γιατί απλά δεν ασχολούμαι με το άθλημα..όλες,από το σκυλί άντε να είναι 6-7! ορίστε...το κουυκλι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα