BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 μισό γιατί δε κατάλαβα.Το πανάκι σε νοτισμένο χαμομήλι ,για τι πράγμα θα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le Gaulois57 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Για τα ματάκια μεχρι να ανοίξουν και για καθαρισμό σώματος μέχρι να μεγαλώσουν και να γλύφονται μόνα τους... Αν είχαν μαμά,θα τους έγλυφε αυτή τον ποπούλη τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 αα ναι οκ ευχαριστώ για το tip... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le Gaulois57 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 αα ναι οκ ευχαριστώ για το tip... Συνήθως οι μάγισσες τους έδιναν απ' το αίμα τους και αυτό λειτουργούσε σαν πομποδέκτης ανατάσσοντας τα κύταρά τους (στα ψιψινέλια),ήταν τ' αυτιά και τα μάτια τους (τα linx τους...) σε μακρυνές αποστάσεις.Προτεινόμενο ανάγνωσμα "Φριτς Λάϊμπερ - Σκοτάδι Φανερώσου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyriakos131211 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/138/dsc05260l.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/819/010120121396.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 http://imageshack.us.../dsc05260l.jpg/ http://imageshack.us...0120121396.jpg/ Το imageshack είναι μαρτυριάρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το imageshack είναι μαρτυριάρικο Πονηρούληηη! http://img138.imageshack.us/img138/8821/dsc05260l.jpg http://img819.imageshack.us/img819/8716/010120121396.jpg Τυχερούληηηηηηηη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μιας που είχα καιρό να βάλω, πριν λίγο τράβηξα κάποιες. Ήταν ορεξάτα σήμερα. Είναι πολλές, το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 πανεμορφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyriakos131211 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πονηρούληηη! Τυχερούληηηηηηηη! χα χα χα χα όλα τα λεφτά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Λοιπόν όλα πάνε καλά 3η μέρα σήμερα τα γατάκια μου τρώνε κανονικά ,κάνουν την ανάγκη τους .μια χαρά τα βλέπω .Ευτύχως γιατί είχα ακούσει οτι δύσκολα επιζούν χωρίς την μαμά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Λοιπόν όλα πάνε καλά 3η μέρα σήμερα τα γατάκια μου τρώνε κανονικά ,κάνουν την ανάγκη τους .μια χαρά τα βλέπω .Ευτύχως γιατί είχα ακούσει οτι δύσκολα επιζούν χωρίς την μαμά τους. Ωραίος και μπράβο ρε συ που τα έσωσες. 2-3 ημερών πρέπει να είναι ,τα βιντεοσκόπησα απο πολύ κοντά και φαίνοντουσαν μεγαλύτερα ,εξάλλου είχαν και ένα ομφάλιο όρο αρκετα μακρύ μέχρι σήμερα. Στο βίντεο τα έκανα άνετα και βδομάδας+ Φαίνονται μεγάλα. Αν όμως είχαν και τον ομφάλιο πάνω τους, νταξ.Συνήθως, απ'όσο έχω παρατηρήσει δηλαδή, τους πέφτει ύστερα από καμιά βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ασχετη αλλα σχετικη ερωτηση. Τωρα ειναι η περιοδος που γενιουνται γατακια? Βασικα σκοπευω να παρω ενα γατακι, αλλα θελω να ειναι τουλαχιστον 2 μηνων πριν το παρω, so δεν εχω ιδεα ποτε πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι. Λογικα καπου τωρα γενιουνται γιατι αποτι εχω ακουσει γυρω στο Γενναρη ειναι η περιοδος ζευγαρωματος. Πηρα μια εφημεριδα με αγγελιες προχτες και δεν ειχε ουτε ενα "χαριζεται γατακι". Και κατι αλλο. Σε διαμερισμα θα την παλευει γατος (στειρωμενος εννοειται)? Παντοτε ειχα 1-2 γατους αλλα εμενα σε σπιτια με κηπο, συνεπως την περνουσαν κανα 10ωρο τουλαχιστον σε εξωτερικο χωρο. Τωρα για πρωτη φορα ειμαι σε διαμερισμα και η απορια μου ειναι αν μπορουν να μαθουν να ζουν μεσα στο διαμερισμα η αν τα κανουν λιμπα/βρωμιζουν/νιαουριζουν ασταματητα για να βγουν εξω κλπ. Θα υπαρχουν μερες που θα μενει και 10 ωρες σερι μονος του. Φιλη, με γατο σε διαμερισμα, μου λεει οτι ειναι η καλυτερη τους να μενουν μονα τους στη διαρκεια της ημερας. Λιωνουν στον υπνο κλπ. Αλλα θα θελα να βεβαιωθω για να μη βασανιζεται το ζωο αδικως και κυριως για να μην καταληξει αδεσποτο (αν δεν μπορει να μεινει κλεισμενο), κατι που δε θελω σε καμια περιπτωση αν και εφοσον υιοθετησω γατο. Η υιοθετω υπευθυνα η μου φευγει η ιδεα απτο κεφαλι και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ναι. Τώρα είναι η εποχή τους. Και κατι αλλο. Σε διαμερισμα θα την παλευει γατος (στειρωμενος εννοειται)? Παντοτε ειχα 1-2 γατους αλλα εμενα σε σπιτια με κηπο, τωρα για πρωτη φορα ειμαι σε διαμερισμα και η απορια μου ειναι αν μπορουν να μαθουν να ζουν μεσα στο διαμερισμα η αν τα κανουν λιμπα/βρωμιζουν/νιαουριζουν ασταματητα για να βγουν εξω κλπ. Θα υπαρχουν μερες που θα μενει και 10 ωρες σερι μονος του. Φιλη, με γατο σε διαμερισμα, μου λεει οτι ειναι η καλυτερη τους να μενουν μονα τους στη διαρκεια της ημερας. Αλλα θα θελα να το διασταυρωσω. Ρώτα τον λούσι. Απ'όσο έχω καταλάβει, τα δικά του δε βγαίνουν καθόλου έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le Gaulois57 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ασχετη αλλα σχετικη ερωτηση. Τωρα ειναι η περιοδος που γενιουνται γατακια? Νάμουν το Μάη γάϊδαρος,τον Αύγουστο κριάρι,όλο το χρόνο κόκκορας και γάτος το Γενάρη,πρόσθεσε τη περίοδο κύησης και είσαι μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα