Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τα ματάκια μεχρι να ανοίξουν και για καθαρισμό σώματος μέχρι να μεγαλώσουν και να γλύφονται μόνα τους...

Αν είχαν μαμά,θα τους έγλυφε αυτή τον ποπούλη τους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αα ναι οκ ευχαριστώ για το tip...

Συνήθως οι μάγισσες τους έδιναν απ' το αίμα τους και αυτό λειτουργούσε σαν πομποδέκτης ανατάσσοντας τα κύταρά τους (στα ψιψινέλια),ήταν τ' αυτιά και τα μάτια τους (τα linx τους...:P) σε μακρυνές αποστάσεις.Προτεινόμενο ανάγνωσμα "Φριτς Λάϊμπερ - Σκοτάδι Φανερώσου".

Λοιπόν όλα πάνε καλά 3η μέρα σήμερα τα γατάκια μου τρώνε κανονικά ,κάνουν την ανάγκη τους .μια χαρά τα βλέπω .Ευτύχως γιατί είχα ακούσει οτι δύσκολα επιζούν χωρίς την μαμά τους. :rolleyes:

Λοιπόν όλα πάνε καλά 3η μέρα σήμερα τα γατάκια μου τρώνε κανονικά ,κάνουν την ανάγκη τους .μια χαρά τα βλέπω .Ευτύχως γιατί είχα ακούσει οτι δύσκολα επιζούν χωρίς την μαμά τους. :rolleyes:

Ωραίος και μπράβο ρε συ που τα έσωσες. :-)

2-3 ημερών πρέπει να είναι ,τα βιντεοσκόπησα απο πολύ κοντά και φαίνοντουσαν μεγαλύτερα ,εξάλλου είχαν και ένα ομφάλιο όρο αρκετα μακρύ μέχρι σήμερα.

Στο βίντεο τα έκανα άνετα και βδομάδας+ :-D

Φαίνονται μεγάλα. Αν όμως είχαν και τον ομφάλιο πάνω τους, νταξ.Συνήθως, απ'όσο έχω παρατηρήσει δηλαδή, τους πέφτει ύστερα από καμιά βδομάδα.

Ασχετη αλλα σχετικη ερωτηση. Τωρα ειναι η περιοδος που γενιουνται γατακια?

Βασικα σκοπευω να παρω ενα γατακι, αλλα θελω να ειναι τουλαχιστον 2 μηνων πριν το παρω, so δεν εχω ιδεα ποτε πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι. Λογικα καπου τωρα γενιουνται γιατι αποτι εχω ακουσει γυρω στο Γενναρη ειναι η περιοδος ζευγαρωματος.

Πηρα μια εφημεριδα με αγγελιες προχτες και δεν ειχε ουτε ενα "χαριζεται γατακι".

Και κατι αλλο. Σε διαμερισμα θα την παλευει γατος (στειρωμενος εννοειται)? Παντοτε ειχα 1-2 γατους αλλα εμενα σε σπιτια με κηπο, συνεπως την περνουσαν κανα 10ωρο τουλαχιστον σε εξωτερικο χωρο. Τωρα για πρωτη φορα ειμαι σε διαμερισμα και η απορια μου ειναι αν μπορουν να μαθουν να ζουν μεσα στο διαμερισμα η αν τα κανουν λιμπα/βρωμιζουν/νιαουριζουν ασταματητα για να βγουν εξω κλπ. Θα υπαρχουν μερες που θα μενει και 10 ωρες σερι μονος του. Φιλη, με γατο σε διαμερισμα, μου λεει οτι ειναι η καλυτερη τους να μενουν μονα τους στη διαρκεια της ημερας. Λιωνουν στον υπνο κλπ. Αλλα θα θελα να βεβαιωθω για να μη βασανιζεται το ζωο αδικως και κυριως για να μην καταληξει αδεσποτο (αν δεν μπορει να μεινει κλεισμενο), κατι που δε θελω σε καμια περιπτωση αν και εφοσον υιοθετησω γατο.

Η υιοθετω υπευθυνα η μου φευγει η ιδεα απτο κεφαλι και τελος.

Ναι. Τώρα είναι η εποχή τους.

Και κατι αλλο. Σε διαμερισμα θα την παλευει γατος (στειρωμενος εννοειται)? Παντοτε ειχα 1-2 γατους αλλα εμενα σε σπιτια με κηπο, τωρα για πρωτη φορα ειμαι σε διαμερισμα και η απορια μου ειναι αν μπορουν να μαθουν να ζουν μεσα στο διαμερισμα η αν τα κανουν λιμπα/βρωμιζουν/νιαουριζουν ασταματητα για να βγουν εξω κλπ. Θα υπαρχουν μερες που θα μενει και 10 ωρες σερι μονος του. Φιλη, με γατο σε διαμερισμα, μου λεει οτι ειναι η καλυτερη τους να μενουν μονα τους στη διαρκεια της ημερας. Αλλα θα θελα να το διασταυρωσω.

Ρώτα τον λούσι. Απ'όσο έχω καταλάβει, τα δικά του δε βγαίνουν καθόλου έξω.

Ασχετη αλλα σχετικη ερωτηση. Τωρα ειναι η περιοδος που γενιουνται γατακια?

Νάμουν το Μάη γάϊδαρος,τον Αύγουστο κριάρι,όλο το χρόνο κόκκορας και γάτος το Γενάρη,πρόσθεσε τη περίοδο κύησης και είσαι μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...