YiN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δε θα πεταγόσουν; μ; Γατοεγκυκλοπαίδεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le Gaulois57 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ερχεται βίντεο σε λίγα λεπτα... edit: ορίστε. http://www.youtube.com/watch?v=rUtaBkYEx6I Δεν πρέπει να είναι δύο ημερών αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 απεχθανομαι τις γατες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τι είπες βλάσφημε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 adon1s σε βλέπω μπαναρισμενο και Γαλάτη οντως δεν ειναι 2 ημερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le Gaulois57 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 19 χρόνια με ανεχόταν ένας γάτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 πιο πολυ με τραβανε οι σκυλοι και τα μηρυκαστικα μωρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δεν πρέπει να είναι δύο ημερών αυτά... Mία με δύο βδομάδων τα βλέπω. Ίσως και παραπάνω. Ποτέ δε παρατήρησα την ανάπτυξη των δικών μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 lol.. ..κοιτάζοντας ξανα τις φωτο νομίζω οτι αδίκησα την ξανθιά ~ ω ναι είναι ξανθιά και έχει αστείρευτη ενέργεια. και εδώ φαίνεται η πραγματική καταγωγή της: (είναι κατα το ήμισυ Τσέχα ) ειναι τοσο ζουζουνααααααααααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Mία με δύο βδομάδων τα βλέπω. Ίσως και παραπάνω. Ποτέ δε παρατήρησα την ανάπτυξη των δικών μου. 2-3 ημερών πρέπει να είναι ,τα βιντεοσκόπησα απο πολύ κοντά και φαίνοντουσαν μεγαλύτερα ,εξάλλου είχαν και ένα ομφάλιο όρο αρκετα μακρύ μέχρι σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le Gaulois57 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δυο ημερών είναι ακόμα μπομπίλια,μάτια κλειστά,κραυγούλες σαν ψιψινούλια,αλλού πατάνε κι αλλού βρισκονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 ετσι ακριβως ειναι και τα δικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le Gaulois57 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω,φαίνονται καλοθρεμμένα,θα τα φροντίζεις καλά ίσως... Βιταμινούλες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 χαχαχ, ναι το γατίσιο γάλα σε σκόνη πρέπει να είναι πολύ καλό... btw τά τάισα και περιποιήθηκα τα κακάκια τους πριν απο λίγο και τώρα κοιμούνται τα πουλάκια μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le Gaulois57 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Νοτισμένο σε χλιαρό χαμομήλι,μαλακό+καθαρό πανάκι,να τα κρατάς συχνά πάνω σου χωρίς να φοράς ρούχα για να πάρουνε τη μυρωδιά σου και μετα θα είσαι σαν τις μάγισσες στο μεσαίωνα,δεν θα ξεκολάνε απ´ τα πόδια σου άμα μεγαλώσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα