YiN Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 καμια σαύρα είχε το ταβάνι? Δεν έχω ιδέα τι κοιτούσε. Εγώ δεν είδα τίποτε.
YiN Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 πώ πολύ φουντωτή ουρα ε. Είναι διασταύρωση με αλεπού.
Fidelio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Θελω τα σκυλια σου. και τα δυο. θελω να τα ζουληξω. lol.. ..κοιτάζοντας ξανα τις φωτο νομίζω οτι αδίκησα την ξανθιά ~ ω ναι είναι ξανθιά και έχει αστείρευτη ενέργεια. και εδώ φαίνεται η πραγματική καταγωγή της: (είναι κατα το ήμισυ Τσέχα )
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 βρήκα 2 γατάκια παρατημένα στον δρόμο και τα μάζεψα 2 ημερών ειναι . Συννενοηθηκα με κτηνίατρο,μου είπε τι θα κάνω. καθε μία ώρα τάισμα με ειδικό γάλα και απαλό τρίψιμο με βαμβάκι στην κοιλίτσα τους και γεννητικά όργανα για να κάνουν την ανάγκη τους. Σε λίγο θα βγάλω και φωτος.
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τα κακόμοιρα! Μπράβο σου. Περιμένουμε φωτογραφίες σύντομα. Κάποιο δίποδο ζώο θα τα πέταξε.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τα κακόμοιρα! Μπράβο σου. Περιμένουμε φωτογραφίες σύντομα. Κάποιο δίποδο ζώο θα τα πέταξε. ή κάποιο τετράποδο θα τα παράτησε
YiN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ή κάποιο τετράποδο θα τα παράτησε Όχι. Μικρό γατί στο δρόμο μόνο του βρίσκεις συνήθως όταν έχει πατήσει τη μάνα του αυτοκίνητο ή όταν ο ιδιοκτήτης της μάνας δεν θέλει τα μικρά και τα απομακρύνει. Πολλοί τα παρατάνε και έξω από σπίτια που ξέρουν ότι έχουν γάτες. Κάπως έτσι κουβαλούσα κι από ένα καινούργιο κάθε τόσο στη μάνα μου όταν ήμουν μικρή.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ερχεται βίντεο σε λίγα λεπτα... edit: ορίστε. http://www.youtube.com/watch?v=rUtaBkYEx6I
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όχι. Μικρό γατί στο δρόμο μόνο του βρίσκεις συνήθως όταν έχει πατήσει τη μάνα του αυτοκίνητο ή όταν ο ιδιοκτήτης της μάνας δεν θέλει τα μικρά και τα απομακρύνει. Δε θα πεταγόσουν; μ; Γατοεγκυκλοπαίδεια;
gatokoritso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ερχεται βίντεο σε λίγα λεπτα... edit: ορίστε. http://www.youtube.com/watch?v=rUtaBkYEx6I χαχαχαχα πολυ γλυκα τα γατακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα