nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 α ωστε ισχιει ακώμα το έθιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Κε βαιυεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ο Godzi (-lla) μου Όταν τον είχα πάρει, μιλάμε για μπόμπιρας Χωρούσε όλος στο χέρι μου, τώρα με την καμία δεν χωράει... ούτε καν κερατάκια δεν είχε τότε Πριν δύο χρόνια περίπου Φετινή (είδατε πως τον έστρωσα; Στρατιώτης έγινε και τραβάει προσοχές, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Γιάννη, οι φωτογραφίες σου δεν είναι ορατές! Δες μήπως παίζει κάνα λάθος με τα urls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Fixed που να το πάρει για ImageShack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ok now Το δέρμα του πρέπει να γαμάει στο άγγιγμα. Πόσο μεγάλος είναι; Φαίνεται κάπως τεράστιος. Κανά 30-40ρι εκατοστά τον κόβω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δεν τον έχω μετρήσει αλλά κάπου εκεί υποθέτω ότι είναι πλέον. Ο τρόμπας πλέον γουστάρει τα χάδια, παλιά αν έβαζες το χέρι σου μέσα στο ενυδρείο τραβιόταν. Τώρα κλείνει τα μάτια και σηκώνεται ψηλά για να τον χαϊδέψεις. Λούγκρα κατάντησε... παίζει φάση το ότι έχασε δύο δάχτυλα από μ@λακίες του να του έβαλε μυαλό (ένα αγαλματάκι έριξε ο π@πάρας ένα απόγευμα στην προσπάθεια να σκαρφαλώσει και το αγαλματάκι έπεσε πάνω στο δάχτυλό του και του το έκοψε... εεεεεεεεεμ, όταν κάνεις μ@λακίες τις λούζεσαι ηλίθιο σαυροειδές. Να προσέχεις που πας να σκαρφαλώσεις ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 :wub: To 90% του πληθυσμού του Insomnia, έχει γάτες;! Δεν τον έχω μετρήσει αλλά κάπου εκεί υποθέτω ότι είναι πλέον. Ο τρόμπας πλέον γουστάρει τα χάδια, παλιά αν έβαζες το χέρι σου μέσα στο ενυδρείο τραβιόταν. Τώρα κλείνει τα μάτια και σηκώνεται ψηλά για να τον χαϊδέψεις. Λούγκρα κατάντησε... παίζει φάση το ότι έχασε δύο δάχτυλα από μ@λακίες του να του έβαλε μυαλό (ένα αγαλματάκι έριξε ο π@πάρας ένα απόγευμα στην προσπάθεια να σκαρφαλώσει και το αγαλματάκι έπεσε πάνω στο δάχτυλό του και του το έκοψε... εεεεεεεεεμ, όταν κάνεις μ@λακίες τις λούζεσαι ηλίθιο σαυροειδές. Να προσέχεις που πας να σκαρφαλώσεις ) Εεεεμ... Και χαζός και κουτσός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εεεεμ... Και χαζός και κουτσός; Κουτσός; Μπααααααααα. Κι εγώ φοβόμουν ότι θα μένει ακίνητος μετά που έχασε τα δύο δάχτυλα και είχα ξενερώσει αλλά σκαρφαλώνει άνετα όπως και πριν και πηγαίνει όπου θέλει. Προχθές βρήκε κάτι κρεμασμένα ρούχα και ανέβηκε πάνω τους (τόσα πράγματα κι αυτός πάνω στα ρούχα ανέβηκε για να τα σκίσει... δηλαδή δίνει ρεσιτάλ ώρες ώρες ) και σήμερα πάνω στο κουρτινόξυλο την έβγαλε. Και που να δεις όταν βάζω φαί και είναι έξω από το ενυδρείο. Περιμένει να φύγεις από το δωμάτιο, αφήνει ένα δίλεπτο να περάσει και μετά πηγαίνει και τρώει και ξαναβγαίνει. Σαν να σου λέει <<Ωραία, μου έβαλες φαί; Πεινάω αλλά δεν θα με δεις να ορμάω ρε φίλε τώρα που είμαι έξω και βολτάρω>>. Είναι μεγάλο @ (σε αυτό μου έμοιασε τουλάχιστον, έχω να το λέω ότι είναι 'παιδί' μου, χαχαχαχαχαχαχαχαχα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ρε να σε πω.. γιατί είναι χαρούμενος ο σκύλος στην τελευταία φωτογραφία ? Μόλις είχα γυρίσει από ταξίδι και ήταν χαρούμενος που έβλεπε τη γάμπα μου, πολύ χαρούμενος! 2 παρατηρήσεις: 1η) Είναι ο πρώτος σκύλος που βλέπω να κοιμάται ανάσκελα. 2η) Τα pitbull είναι σκυλιά δολοφόνοι, μένετε μακρυά τους! Αν σας ορμήσουν μπορούν να σας γλύφουν μέχρι θανάτου ενώ σας μαστιγώνουν με την ουρά τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMAndreas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ωραίο θέμα παιδιά! Ξεκινάω με το σκύλαρο μου τον Roudy Τον χαρίσαμε δυστυχώς πριν 8 χρόνια επειδή θα μετακομίζαμε και ήταν αδύνατον να ζήσει στο νέο σπίτι... και εδώ σε φάτσα xP χαχα Και πάμε στον γάτο μου (στειρωμένο) 2 ετών πλέον εδώ έχει φουντώσει το τρίχωμα του λόγω χειμώνα και αράζει πάνω στα καλοριφέρ εδώ είχε αράξει πάνω στο γραφείο και έβγαλα την φώτο ώστε να φαίνεται το πόδι και η ουρά που κρέμονται από πίσω υπάρχουν και άλλες που κοιμάται ανάσκελα και έχει μεγαλώσει και λίγο αλλά δεν τις έχω εύκαιρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 KilliK που τα αγοράζεις αυτά τα μπλέ led; υπαρχουν και σε πρασινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 υπαρχουν και σε πρασινο Τρομερή ποικιλία :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 μεσα στο ταπερ την πεφτει αυτος μονιμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα