kostas_dr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το πραγματικό γατί, η μήπως είναι;;; 1
deesnider Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Η αγάπη της γυναίκας μου Δε μπορούμε να τη δούμε την αγάπη της γυναίκας σου, μ' αυτή τη θολούρα που της έχεις κοτσάρει από πάνω...
stavi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το πραγματικό γατί, η μήπως είναι;;; έχει πάντως πλάκα το γατί γιατί έχει μια φάτσα σα να λέει: "Μα καλά τι μαλάκες; και καλά μοιάζω εγώ μ'αυτό το χοντρομπαλά δίπλα μου. Έλεοοος"
kostarika Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ο γάτος μου κάθε μέρα βήχει σαν να θέλει να κάνει εμετό αλλά τελικά δεν κάνει. Βασικά είναι σαν να πνίγεται. Είναι για λύπηση. Το κάνει εδώ και μήνες. Στην αρχή νόμιζα ότι του έκατσε αγκάθι στον λαιμό. Αλλά το συνεχίζει. Είμαι σίγουρη ότι κάτι του έχει κάτσει στον λαιμό. Κανένα κλαράκι; Δεν θα είχε λιώσει τόσο καιρό;;
stavi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δε μπορούμε να τη δούμε την αγάπη της γυναίκας σου, μ' αυτή τη θολούρα που της έχεις κοτσάρει από πάνω... έλα, εσύ ήθελες να δεις τη γυναίκα του τώρα κι αστα αυτά..
christiana78 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ο γάτος μου κάθε μέρα βήχει σαν να θέλει να κάνει εμετό αλλά τελικά δεν κάνει. Βασικά είναι σαν να πνίγεται. Είναι για λύπηση. Το κάνει εδώ και μήνες. Στην αρχή νόμιζα ότι του έκατσε αγκάθι στον λαιμό. Αλλά το συνεχίζει. Είμαι σίγουρη ότι κάτι του έχει κάτσει στον λαιμό. Κανένα κλαράκι; Δεν θα είχε λιώσει τόσο καιρό;; Αφού το κάνει για μήνες και ανησυχείς γιατί δεν το πας σ'έναν κτηνίατρο το ζωντανό;
LRoi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ο γάτος μου κάθε μέρα βήχει σαν να θέλει να κάνει εμετό αλλά τελικά δεν κάνει. Βασικά είναι σαν να πνίγεται. Είναι για λύπηση. Το κάνει εδώ και μήνες. Στην αρχή νόμιζα ότι του έκατσε αγκάθι στον λαιμό. Αλλά το συνεχίζει. Είμαι σίγουρη ότι κάτι του έχει κάτσει στον λαιμό. Κανένα κλαράκι; Δεν θα είχε λιώσει τόσο καιρό;; Αφού ζει ακόμα η ψυχή, πήγαινέ τον σε έναν κτηνίατρο να σιγουρευτείς ότι δεν έχει πρόβλημα ο άμοιρος.
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ο γάτος μου κάθε μέρα βήχει σαν να θέλει να κάνει εμετό αλλά τελικά δεν κάνει. Βασικά είναι σαν να πνίγεται. Είναι για λύπηση. Το κάνει εδώ και μήνες. Στην αρχή νόμιζα ότι του έκατσε αγκάθι στον λαιμό. Αλλά το συνεχίζει. Είμαι σίγουρη ότι κάτι του έχει κάτσει στον λαιμό. Κανένα κλαράκι; Δεν θα είχε λιώσει τόσο καιρό;; Το έκανε πρόσφατα και η δικιά μου αυτό. Πρόσφατα πριν απ' αυτό είχε σκατωθεί με ρινοτραχίτιδα, οπότε υπέθεσα πως ίσως είναι κάποια υποτροπή. Την παρακολούθησα μια εβδομάδα και κάτι, δεν σταμάτησε (έριχνε και κανένα φτέρνισμα), τη μπούκωσα στο Ronaxan και τώρα έχει ισιώσει. Αν δεν είσαι σε θέση να πας σε κτηνίατρο για οποιονδήποτε λόγο, τσέκαρε μύτες για μύξες, μάτια για τσίμπλες, αυτιά για θερμοκρασία, αλλαγές συμπεριφοράς σε φαΐ και χέσιμο και ανάφερε τα όλα στο τηλέφωνο τουλάχιστον. Αν και καλό θα ήταν να πας, ειδικά αν δεν υπάρχει άλλο σύμπτωμα και υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι κάτι πιο σοβαρό.
christiana78 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Στο προηγούμενο ποστ λες οτι δεν κάνει εμετούς Anyway, μήπως είναι μακρύτριχος και βγάζει τριχόμπαλες;Μήπως έχεις αλλάξει κάτι στη διατροφή του και τον πειράζει; Μήπως τρώει κατι απο τις γλάστρες;Γλύφει σαπουνάδες απο τον νεροχύτη;
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Κάνει και συχνά εμετούς. Υπερβολικά κακή φάση αυτή. Οι γάτες γενικά έχουν τον εμετό όπως έχουμε εμείς το βηξιματάκι σε ευκολία, αλλά σε τέτοιο βαθμό πέραν των δευτερογενών προβλημάτων (κακή διατροφή, αφυδάτωση κτλ) για να έχει θέμα με το γαστρεντερικό, είτε έχει είτε δεν έχει φάει μην αποκλείεις τον καρκίνο.
kostarika Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω καιρό να τον δω να κάνει εμετό. Οι άλλοι μέσα στο σπίτι μου λένε ότι κάνει.Οπότε αν κατάλαβα καλά μια κάνει μια δεν κάνει. Δε νομίζω να έχει καρκίνο όμως , είναι μερικών μηνών μωρό. Θα πάρω αύριο να ρωτήσω τον κτηνίατρο. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2012 από kostarika
Fidelio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εχουμε και λέμε, Yishka Bonnie Psipsi Mirsini She is not from this planet... guards.. They are friends.. Reading and..sleeping..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα