cassidy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Φχαριστώ για τα καλά λόγια, θα του τα μεταφέρω Αυτό για το dingo μου το πε κι ένας φίλος, lobo herreno λέγεται η ράτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) χτες δεν τον είδα και δεν τον άκουσα πολύ να μου νιαουρίζει.. και ξύπνησα σήμερα κατά τις 4 γεμάτη ανυσηχία.. αλλά εντάξει, κοίταξα έξω από το παράθυρο και ήταν στο κρεβατάκι του όπως πάντα... το παθαίνω αυτό όταν κάνω ώρες να τον ακούσω και να τον αντιληφθώ και μετά ξυπνάω ανύσηχη μέσα στην νύχτα και τον αναζητάω και αφού βλέπω ότι είναι καλά, είμαι χαρούμενη, τον παίρνω στο κρεβάτι μου και νιώθω τόσο ευγνωμων που τον έχω Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2012 από stavi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 κάτι γατάκια στη Σαμοθράκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 wtf ... τί γλώσσα είναι αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 wtf ... τί γλώσσα είναι αυτή; Σ' άρεσε ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 μικρό άθλιο παπάκι... έχω και δικά μου γατιά νταξ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δε θα ασχοληθώ με το γάτο και το ότι είναι μεγαλύτερος από τον νεροχύτη, απλά διαπιστώνω για άλλη μια φορά ότι όλοι έχουμε ή είχαμε κάποια στιγμή αυτό το σετ κατσαρόλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δε θα ασχοληθώ με το γάτο και το ότι είναι μεγαλύτερος από τον νεροχύτη, απλά διαπιστώνω για άλλη μια φορά ότι όλοι έχουμε ή είχαμε κάποια στιγμή αυτό το σετ κατσαρόλες... Το είχαν αγοράσει όλες οι μαμάδες τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Η δικιά μου πρωτοτυπισε για ακομη μια φορα. B) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 +1 για τον γάταρο,+2 για την κατσαρόλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δε θα ασχοληθώ με το γάτο και το ότι είναι μεγαλύτερος από τον νεροχύτη, απλά διαπιστώνω για άλλη μια φορά ότι όλοι έχουμε ή είχαμε κάποια στιγμή αυτό το σετ κατσαρόλες... Σειρά της Fest δεν ήταν αυτή, αν δεν με απατά η μνήμη μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δε θα ασχοληθώ με το γάτο και το ότι είναι μεγαλύτερος από τον νεροχύτη, απλά διαπιστώνω για άλλη μια φορά ότι όλοι έχουμε ή είχαμε κάποια στιγμή αυτό το σετ κατσαρόλες... κλασικό κομμάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman79 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Ο αγαπημένος της γυναίκας μου Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2012 από iceman79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 κλασικό κομμάτι! δε με λες; αυτή είναι η χύτρα ταχύτητας ή το απλό μοντέλο; καλά, κι εγώ είχα ένα γατόνι κάποτε...*σνιφ*...αλλά πάει... τώρα έχω μόνο αυτό για κατοικίδιο: κλακ-κλακ όταν πάω στην ξαδέρφη μου ξεσαλώνω μ' αυτά όμως: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα