Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 σαν από manga βγαλμένο...
kostas_dr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ο Sylvestro είναι ΠΑΟΚ; Και ο Τουίτη τι είναι; ΑΕΚ;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης
scullyist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Σας αφιερώνω την πιο γλυκιά ανάμνηση της ζωής μου... Έχει 20 χρόνια που μας "άφησε", αλλά ακόμα τον βλέπω στα όνειρά μου! Θεός Πάρε να την έχεις λίγο καλύτερη χρωματικά
christiana78 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ρε γμτ είναι κάτι μικρά γατάκια στην αυλή στη δουλειά και πότε-πότε τα ταίζω και το ένα που είναι και το πιό χαδιάρικο και γλυκούλι έχει πρόβλημα στο ένα ματάκι.... σκατά...και ξέρω τί είναι γιατί έχει το ίδιο πρόβλημα και ο δικός μου και χωρίς φάρμακα θα το χάσει... πολύ στεναχωριέμαι που το βλέπω .....
deesnider Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Θεός Πάρε να την έχεις λίγο καλύτερη χρωματικά Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου! Είναι μία από τις εκατοντάδες φωτογραφίες από τη ...σκυλοϊστορία (!) της οικογένειάς μου, τις οποίες βρήκα σε κάτι παλιά άλμπουμ. Λόγω του μεγάλου αριθμού τους, δεν είχα ποτέ το χρόνο να τις "ρετουσάρω" λιγάκι - όχι ότι σκαμπάζω και πολλά... - και, απλά, τις πέρασα από το scanner, χωρίς καμία ιδιαίτερη ρύθμιση, μόνο και μόνο για να τις έχω μαζί μου. Πολύ καλό αποτέλεσμα! Ευχαριστώ και πάλι!
Lucifer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ρε γμτ είναι κάτι μικρά γατάκια στην αυλή στη δουλειά και πότε-πότε τα ταίζω και το ένα που είναι και το πιό χαδιάρικο και γλυκούλι έχει πρόβλημα στο ένα ματάκι.... σκατά...και ξέρω τί είναι γιατί έχει το ίδιο πρόβλημα και ο δικός μου και χωρίς φάρμακα θα το χάσει... πολύ στεναχωριέμαι που το βλέπω ..... Ε βάλτου κι εσύ κάνα τομπρέξ.
christiana78 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μωρε αυτό για να έχει κάποιο αποτέλεσμα θέλει κάθε μερα και εγώ το πετυχαίνω 2 φορές την εβδομάδα... και σιγά μην κάτσει κι όλας να του χώσω σταγόνες στα μάτια...
dynamikhgynaika Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 <Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω ποιος είσαι> θα έλεγα καλύτερα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν ένας ιδιοκτήτης σκύλου είναι λιγο αγροίκος σαν άνθρωπος, τότε και ο σκύλος του έχει κατά κανόνα επιθετική συμπεριφορά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Lucifer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Πες μου ότι έχεις σκύλο σε παρακαλώ, σε παρακαλώ πες μου ότι έχεις σκύλο, με αυτό το nick και αυτό που είπες κάνε να έχεις σκύλο σε παρακαλώ.
christiana78 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 αποκλείω οποιοδήποτε κατοικίδιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα