athlios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Luci η Saya μαλλον λέει πως τη σηκώνεις τη καμπαρντίνα. Η καΜΠαρντινα του δε παιζει να σηκωνεται. Πετρα , ενα σωμα θα χει γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ξεκουράζεται μετά απο μια μέρα οργίων ! περιμένω γεννητούρια κεραμιδόγατους που έχει να βγάλει .. ιδικά άμα πάρουν απο έναν που είδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 να και το δικό μου! oooooo :wub: εισαι κουταβομανα, ζηλευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Luci η Saya μαλλον λέει πως τη σηκώνεις τη καμπαρντίνα. Χα, έπρεπε να μει δει πριν, τι ΚΟΛΠΑ έκανα, ενώ είχα πυρετό. Βέβαια μή με δει τώρα πως σέρνομαι, αλλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 τι ωραία που είναι τα κουτάβια .. να γινόταν να μένουν σε αυτή την ηλικία για κανα χρόνο να τα χορτάσεις χθες η σκύλα μου ξήλωσε το πορτόνι που έχουμε που πάμε για τον κήπο απο την βεράντα , ανέβηκε και άνοιξε το τζάμι (είναι συρόμενο) και μπούκαρε μέσα στο δωμάτιο να την χαϊδέψω... αν δεν πάω για μια μέρα να την χαϊδέψω και να με δει γενικότερα είναι ικανή να διαλύσει το σπίτι για να με βρει να δω τι θα κάνει οταν παω στρατό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Bruno ο μπάσταρδος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 τι ωραία που είναι τα κουτάβια .. να γινόταν να μένουν σε αυτή την ηλικία για κανα χρόνο να τα χορτάσεις χθες η σκύλα μου ξήλωσε το πορτόνι που έχουμε που πάμε για τον κήπο απο την βεράντα , ανέβηκε και άνοιξε το τζάμι (είναι συρόμενο) και μπούκαρε μέσα στο δωμάτιο να την χαϊδέψω... αν δεν πάω για μια μέρα να την χαϊδέψω και να με δει γενικότερα είναι ικανή να διαλύσει το σπίτι για να με βρει να δω τι θα κάνει οταν παω στρατό ακριβως ρε συ! θελω σκυλακιιιιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Φαίνεται αγριο! τι ρατσα ειναι? χαχαχα μούτρο ειναι! Ντάτσχουντ ή αλλιώς λουκανικάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα μούτρο ειναι! Ντάτσχουντ ή αλλιώς λουκανικάκι Πωωωωω έχει η ξαδέρφη ένα τέτοιο αλλά ειναι όλο καφε και αν εξαιρέσεις ότι κατουριέται ακόμα πανω του όποτε με βλέπει ειναι πολύ γαματο σκυλακι και πολύ παιχνιδιάρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πωωωωω έχει η ξαδέρφη ένα τέτοιο αλλά ειναι όλο καφε και αν εξαιρέσεις ότι κατουριέται ακόμα πανω του όποτε με βλέπει ειναι πολύ γαματο σκυλακι και πολύ παιχνιδιάρικο. το δικό μου ειναι ημίαιμο και μόλις το δεις δε φαινεται οτι ειναι Ντάτσχουντ!ειναι και μικρούλι βεβαια ακόμη,2μιση μηνων!παντως ισχυει αυτό που λες!τρελοκομείο ειναι!μόνο φύλακας δεν ειναι όποιον δει τρέχει για παιχνίδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 κουκλος ο Μπρουνο! 2 δικες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 κουκλος ο Μπρουνο! 2 δικες μας ΓΟΥΦ (είπε ευχαριστώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 we are back! αποκριες.....λιγη σερπαντινα ειναι οτι πρεπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Σας αφιερώνω την πιο γλυκιά ανάμνηση της ζωής μου... Έχει 20 χρόνια που μας "άφησε", αλλά ακόμα τον βλέπω στα όνειρά μου! (στη συγκεκριμένη photo, είναι σε φάση ...tango (!) με τον πατέρα μου! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα