viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Θα σε πω αν ειναι. Επίσης πρέπει να πω ότι μου πέρασε λίγο η τρέλα με τα μεγάλα γατιά όταν είδα αυτό το ντοκιμαντερ και συνειδητοποίησα ότι μπορω να έχω σπίτι πιο μεγαλα!!! http://www.youtube.c...feature=related το λευκο θελω το αλλο κρατα το εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το παντα ειναι ολα τα λεφτα ! Τα αλλα δεν πιανουν μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το πάτωμα της yin έχει γεμίσει βελόνες από το έλατο. Τώρα πάω να καταστρέψω τα χριστούγεννα πριν έρθουν τα 3 πνεύματα... Μάντεψε ποιος το μάδησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μάντεψε ποιος το μάδησε. Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων? Υπάρχει τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ναι. Νατος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το παντα ειναι ολα τα λεφτα ! Τα αλλα δεν πιανουν μια βρε αει παγενε να φας κανα μπαμπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Θα σε πω αν ειναι. Επίσης πρέπει να πω ότι μου πέρασε λίγο η τρέλα με τα μεγάλα γατιά όταν είδα αυτό το ντοκιμαντερ και συνειδητοποίησα ότι μπορω να έχω σπίτι πιο μεγαλα!!! http://www.youtube.com/watch?v=aCWvlJMiUxI&feature=related Εντάξει, πες την αλήθεια: Όταν βλέπεις αυτά τα πλάνα, ένα μέρος του μυαλού σου δεν εύχεται να της καυλώσει ξαφνικά της τίγρης και να τον t-bonιάσει τελείως τον μαλάκα τον χαδιάρη; Honestly. Ξεφτιλισμένα γατιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gwnBqimeGl0&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 "Αυτο" (δεν εχει ονομα ακομη) υιοθετησε τους γονεις στο χωριο και οταν εφτασα το βρηκα ετσι μπροστά στην πόρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει, πες την αλήθεια: Όταν βλέπεις αυτά τα πλάνα, ένα μέρος του μυαλού σου δεν εύχεται να της καυλώσει ξαφνικά της τίγρης και να τον t-bonιάσει τελείως τον μαλάκα τον χαδιάρη; Honestly. Ξεφτιλισμένα γατιά... Γατες ειναι όσο τις ταιζουν το παίζουν υπάκουες, ένα γευμα να αργήσει και μονο τα κουμπιά από τα ρούχα θα μείνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Γατες ειναι όσο τις ταιζουν το παίζουν υπάκουες, ένα γευμα να αργήσει και μονο τα κουμπιά από τα ρούχα θα μείνουν. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Γατες ειναι όσο τις ταιζουν το παίζουν υπάκουες, ένα γευμα να αργήσει και μονο τα κουμπιά από τα ρούχα θα μείνουν. συνηθως ναι αλλα ο σειχης ο δικος μου βγαινει στο βουνο για κυνηγι και οταν γυρναει πηγαινει στο μαξιλαρι του για υπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 "Αυτο" (δεν εχει ονομα ακομη) υιοθετησε τους γονεις στο χωριο και οταν εφτασα το βρηκα ετσι μπροστά στην πόρτα... Καμουφλαρισμένη σουρικάτα LOL Κουκλί. Κάτι σε 'beggar' μου βγαίνει για όνομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Τόσο καιρό δεν είχα ανεβάσει τον Ερμή στο insomnia για να μην τον ματιάσουν Να τος ο κούκλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 @gfilipas Κουκλος ειναι :) Μοιαζει με αυτο που ειχα, λαμπραντορ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα