Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Λατρευω finches! Εχω δυο zebra ακριβως ιδιο χρωμα με τα δικα σου (τα εχω βαλει καπου πιο πισω). Ολα τα λεφτα να τα παρακολουθεις να χοροπηδανε κανοντας *μπιπ* :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά είναι απίστευτα πουλιά με φοβερές φωνές και απίστευτο χαρακτήρα!!! Τα δύο καναρίνια εδω και καιρό τα έχω βάλει σε δικό τους κλουβί και σε ένα πολύ μεγάλο κλουβί που τους έχω φτιάξει έχω και τα δύο ζευγαράκια fiches μαζί, και τους είχα μία φωλιά και δύο τριπλές ταίστρες. Όταν μπήκανε τα πρώτα κρύα Και τα 4 μαζί λοιπόν για 1 μήνα κάνανε το εξής. Πρώτα τρώγανε όλα μαζί ΜΟΝΟ απο την μία ταίστρα ώστε να αδειάσει για να την χρησιμοποιεί ως δεύτερη φωλιά τα βράδια το ένα ζευγάρι και το άλλο να κοιμάτε κανονικά στην φωλιά!!! Και αφού άδειαζε η μία ταίστρα μετά πηγαίνανε στην άλλη!! Τα άφησα ένα μήνα έτσι για να δω αν αυτό ήταν τυχαίο ή αν γινόταν συνέχεια. Τελικά το κάνανε ΠΑΝΤΑ! Όταν έβαζα τροφή και στις δύο ταίστρες αδειάζανε πρώτα την μία ώστε να την έχουν για φωλιά τα βράδια και μετά πηγαίναν στην άλλη!!! ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ!!!!

ε μετά τους έβαλα και δεύτερη φωλιά και σταμάτησαν να το κάνουν ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...