KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Το λιωμίδι. Κλαίω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Λούσι, νομίζω τα γατιά σου κάνουν ζωάααααααρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα φαίνεται να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ε μα, νομίζεις ο τίτλος του νήματος έτσι μπήκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μου θυμίσατε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=GDk8qxztJLQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Και πάμε λίγο μονόζυγο για να διατηρούμαστε σε φόρμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ποσο τον αγορασες τον γκοτζιλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ειναι γλυκας :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Η ωραία μου κυρία Και τα μικρά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Η ωραία μου κυρία Και τα μικρά μου To απιστευτο τελευταιο τι ειναι? Social finch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Bengalese finch δύο είναι, αρσενικό και θυλικό και τα βράδια κοιμούντε μαζί στην φωλιά τους κολλημένα το ένα στο άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Λατρευω finches! Εχω δυο zebra ακριβως ιδιο χρωμα με τα δικα σου (τα εχω βαλει καπου πιο πισω). Ολα τα λεφτα να τα παρακολουθεις να χοροπηδανε κανοντας *μπιπ* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Πραγματικά είναι απίστευτα πουλιά με φοβερές φωνές και απίστευτο χαρακτήρα!!! Τα δύο καναρίνια εδω και καιρό τα έχω βάλει σε δικό τους κλουβί και σε ένα πολύ μεγάλο κλουβί που τους έχω φτιάξει έχω και τα δύο ζευγαράκια fiches μαζί, και τους είχα μία φωλιά και δύο τριπλές ταίστρες. Όταν μπήκανε τα πρώτα κρύα Και τα 4 μαζί λοιπόν για 1 μήνα κάνανε το εξής. Πρώτα τρώγανε όλα μαζί ΜΟΝΟ απο την μία ταίστρα ώστε να αδειάσει για να την χρησιμοποιεί ως δεύτερη φωλιά τα βράδια το ένα ζευγάρι και το άλλο να κοιμάτε κανονικά στην φωλιά!!! Και αφού άδειαζε η μία ταίστρα μετά πηγαίνανε στην άλλη!! Τα άφησα ένα μήνα έτσι για να δω αν αυτό ήταν τυχαίο ή αν γινόταν συνέχεια. Τελικά το κάνανε ΠΑΝΤΑ! Όταν έβαζα τροφή και στις δύο ταίστρες αδειάζανε πρώτα την μία ώστε να την έχουν για φωλιά τα βράδια και μετά πηγαίναν στην άλλη!!! ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ!!!! ε μετά τους έβαλα και δεύτερη φωλιά και σταμάτησαν να το κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα