otherside88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ναι δεν κανει να πινουν γαλα.... βγαζουν σκουλικακια στο εντερακι τους.... ο δικος μου δεν εχει πιει ποτε... αυγο ομως τρωει που κ που... βασικα αυτος ειναι ζητουλας... οτι σε δει να τρως θελει να το φαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Χμμ, δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ θέμα με σκουλικάκια. Τουλάχιστον μετά τους 2,5 μήνες που τον παρέλαβα. ΥΓ. Σκύλος και μη ζήτουλας δεν νομίζω πως παίζει, by default λαίμαργα τα άτιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otherside88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Χμμ, δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ θέμα με σκουλικάκια. Τουλάχιστον μετά τους 2,5 μήνες που τον παρέλαβα. ΥΓ. Σκύλος και μη ζήτουλας δεν νομίζω πως παίζει, by default λαίμαργα τα άτιμα δεν του ειχες δωσει ποτε αλοιφουλα για τα ενδοπαρασιτα???? περιεργο μου φαινεται... παντως οντως ειναι λαιμαργα πολυ κ εχουν κ αυτη την φατσουλα οταν σου ζητανε φαϊ... αντε να αντισταθεις κ να μη δωσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 περιεργο μου φαινεται... Κι εμένα. Βέβαια μιλάμε προ αρχαιοτάτων χρόνων, οπότε ή απλά δεν το θυμάμαι, ή παίζει να το είχε κάνει ήδη η θεία μου που τον είχαν κανα μήνα+ πριν από μένα. Τα εμβόλια τα είχα ξεκινήσει όντως εγώ, αλοιφούλες δεν θυμάμαι. Εκτός αν τότε και για τα σκουλικάκια δίνανε τίποτα σε μορφή εμβολίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otherside88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Κι εμένα. Βέβαια μιλάμε προ αρχαιοτάτων χρόνων, οπότε ή απλά δεν το θυμάμαι, ή παίζει να το είχε κάνει ήδη η θεία μου που τον είχαν κανα μήνα+ πριν από μένα. Τα εμβόλια τα είχα ξεκινήσει όντως εγώ, αλοιφούλες δεν θυμάμαι. Εκτός αν τότε και για τα σκουλικάκια δίνανε τίποτα σε μορφή εμβολίου οταν ειναι μικρα τους δινουν να γλειψουν μια αλοιφουλα για να φυγουν τα σκουλικακια... οταν μεγαλωσουν λιγο τους αρχιζουν τα χαπακια που πανε αναλογα το βαρος τους... καθε τρεις μηνες περιπου πρεπει να τους δινεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Έρβιν ματσο λουκ. Τρυφερά στιγμιότυπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Έρβιν ματσο λουκ. Τρυφερά στιγμιότυπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 κλαίω με βλέμμα νιγκρίτας στη 2η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Έρβιν ματσο λουκ. Τρυφερά στιγμιότυπα. Πω. Την έφτασε ήδη σε μέγεθος. Πόσων μηνών είναι είπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Είναι λίγο πιο μακρύς βασικά *no pun* Κοντά έξι μηνών είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Έλα να τις μετρήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Long cat is long. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Έλα να τις μετρήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Kόντρα; Μ; Κόντρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα