Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν εχω στο μελλον μεγαλο χωρο,δηλαδη μονοκατοικια με κηπο σιγουρα θα παρω λαμπραντορ.Ειναι αξιαγαπητα και πανεξυπνα.Αλλα δε μπορεις ενα μεγαλο σκυλι να το εγκλωβισεις στο διαμερισμα.Αυτα εχουν αναγκη να τρεξουν,να αθληθουν.

Εμενα ειναι τεμπελα.Την ειχα παει την Κυρικη στο Π. Φαληρο για περπατησει και να τρεξει οσο θελει(γιατι της καθημερινες ισα που τη βγαζω ενα γυρω το τετραγωνο) και μετα το μισαωρο εστρωσε τον κωλο κατω και αρνιοταν πισματικα να περπατησει και την πηρα αγκαλια την κυρια!Αλλιως ακομα εκει θα ημασταν.:P

Αν παρεις Λαμπραντορ και το χεις στον κηπο τοτε θα ναι δυστυχισμενο. Αν παρεις και το χεις μεσα στο σπιτι, και βγαινετε μαζι για παιχνιδι, και ξανα μεσα, τοτε θα ναι κομπλε.

Παντως ειναι μεγαλος μυθος. Κανενα σκυλι σε διαμερισμα δεν ειναι δυστυχισμενο οταν εκτονωνεται οπως πρεπει.

Εγω χτες την ειχα παει τη Λαμπραντορινα μου για μπανιο 40' στεκομουν μες τον αερα, αλλα σημασια εχει οτι το ευχαριστηθηκε. Γυρισαμε σπιτι κατα τις 9, μετα απο κανα μισαωρο βγηκαμε για 20λεπτο περπατημα κι επεσε ξερη διπλα μου για υπνο

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν παρεις Λαμπραντορ και το χεις στον κηπο τοτε θα ναι δυστυχισμενο. Αν παρεις και το χεις μεσα στο σπιτι, και βγαινετε μαζι για παιχνιδι, και ξανα μεσα, τοτε θα ναι κομπλε.

Συμπληρωνω και γω κατι τα σκυλια και κυριως τα λαμπραντορ ειναι υπερβολικα ανθρωποκεντρικα θα περασουν καλα και σε 10 τετραγωνικα αρκει το αφεντικο να πιανει το 1....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Α ναι? Δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι το 'χουν κάνει έτσι. Δωρεάν είναι πάντως η εγγραφή αν κάποιος θέλει να μπει.

("Eίναι 4 εβδομάδων κ έμειναν ορφανά. Έριξαν φόλα στη μάνα.") :mad:

Να 'τα τα ζουζούνια (από τα ..σιμπιζάκι =P έμειναν 3):

82719405254983139865.jpg

δε κανει να πινουν γαλα ανθρωπινο τα σκυλια και ιδως τα κουταβια!!!!!9εκτος αν ειναι κουταβισιο απο πετ σοπ οποτε πασο)

κατα τα αλλα, πανεμορφο!

Άλλο και τούτο πάλι, μία οι γάτες, τώρα και οι σκύλοι? Πρώτη φορά το ακούω.

Εγώ πάλι μια ζωή ήξερα -ειδικά για όταν είναι μικρά- την κλασσική συνταγή 'ενδυνάμωσης', γάλα με αυγό.

Το οποίο ο δικός μου το λάτρευε. Όπως και τις παπάρες στην ενήλικη ζωή του. Και ήταν μια χαρά υγιέστατος (όπως και πολλά σκυλιά φίλων και γνωστών).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...