Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oταν ανεβαινει παντως ποτε δε θα ερθει πανω που ειναι τα μαξιλαρια.Ερχεται στα ποδια,αν ειμαι στις καλες μου θα την αφησω λιγο αλλιως την σπρωχνω ελαφρως με το ποδι και τσουπ κατω :P

Α δλδ το τρωει το σουτ τελικά!!!! :lol: Αχουτο μωλε!!

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτα οπως και να το κανουμε ειναι σκυλια!Γενικα δε σιχαινομαι αλλα δε μπορω να βλεπω να τα αφηνουν να τους γλυφουν μες τη μουρη και τετοια!

Δημοσ.

ξερω μια κοπελα που κοιμαται σε κουκετα στο πανω κρεβατι και εχει ενα λαμπραντορ και ανεβαινει πανω το λαμπραντορ και κοιμουνται μαζι! sweet απο την μια βρωμια απο την αλλη.

Το λαμπραντορ παρα ειναι μεγαλο για να κοιματε μαζι του καποιος.Της χριστινας ειναι σα μαξιλαρακι...ελαφρυ και μικρο :P

Δημοσ.

Α δλδ το τρωει το σουτ τελικά!!!! :lol: Αχουτο μωλε!!

Ναι αλλα μυαλο δε βαζει!Αλλα φταιω και γω γιατι εκανα το λαθος να την αφησω μια φορα!Ε εγινε το κακο!^_^

Δημοσ.

Το λαμπραντορ παρα ειναι μεγαλο για να κοιματε μαζι του καποιος.Της χριστινας ειναι σα μαξιλαρακι...ελαφρυ και μικρο :P

ναι ειναι αλλα προφανως το παιρνει αγκαλια. :-D το λατρευω εν το μεταξυ το εν λογω λαμπραντορ ειναι τοσο καλο πλασμα.

Δημοσ.

Ναι αλλα μυαλο δε βαζει!Αλλα φταιω και γω γιατι εκανα το λαθος να την αφησω μια φορα!Ε εγινε το κακο!^_^

Ε και εσυ αν ανεβει 30 φορες, καταβαζε το 30 φορες.Θα καταλαβει και δε θα ξανανεβει.Πειθαρχια χρειαζονται και παιδιά και σκυλιά ;)

Δημοσ.

Αν εχω στο μελλον μεγαλο χωρο,δηλαδη μονοκατοικια με κηπο σιγουρα θα παρω λαμπραντορ.Ειναι αξιαγαπητα και πανεξυπνα.Αλλα δε μπορεις ενα μεγαλο σκυλι να το εγκλωβισεις στο διαμερισμα.Αυτα εχουν αναγκη να τρεξουν,να αθληθουν.

Εμενα ειναι τεμπελα.Την ειχα παει την Κυρικη στο Π. Φαληρο για περπατησει και να τρεξει οσο θελει(γιατι της καθημερινες ισα που τη βγαζω ενα γυρω το τετραγωνο) και μετα το μισαωρο εστρωσε τον κωλο κατω και αρνιοταν πισματικα να περπατησει και την πηρα αγκαλια την κυρια!Αλλιως ακομα εκει θα ημασταν.:P

• Moderators
Δημοσ.

Ε και εσυ αν ανεβει 30 φορες, καταβαζε το 30 φορες.Θα καταλαβει και δε θα ξανανεβει.Πειθαρχια χρειαζονται και παιδιά και σκυλιά ;)

Tα ζεβρακια? :lol:

Δημοσ.

Βαλτε σταρ εχει το hachiko!Πω πω παλι θα πλανταξω!:cry:

αυτο μου το εδωσε προχ8ες ο δικος μου να το δω. εγω επιμενω οτι θα πλανταξω στο κλαμα και αρνουμε να το δω μονη μου, εχω δικιο; να ξερω αν ειναι να μην το δω.

Δημοσ.

Δες το μονη σου καλυτερα γιατι ετσι και αλλιως θα κλαψεις.Αρα μη σε δουλευει κιολας....:-D

ναι αλλα που θα σκουπιζω τα δακρυα μου; η αδερφη μου λεει " σε καθε ταινια υπαρχει ενας μαλακας που κλαιει στο τελος και συνηθως ειναι η ευα αυτος ο μαλακας"

Δημοσ.

Εγω δε κλαιω γενικα σε ο,τι ταινια δω,αλλα στη συγκεκριμενη μιλαμε για το κλαμα!

Είδα μόνο τα τελευταία 20 λεπτά μη γνωρίζοντας ποιά ταινία είναι ( είχα ξανακούσει για αυτήν την ταινία ότι έχει πολύ κλάμα και την απέφευγα αλλά δε θυμόμουν και τον τίτλο ). Ο Σίφης κοίταγε απορημένος μία εμένα μία τη μάνα μου και δεν ήξερε ποια να πρωτοπαρηγορήσει ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...