christiana78 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 τόσο παραπάνω παίρνει το ταξί που καλούσα για τον κτηνίατρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andaluz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ο Gaspar, γατί 10 κιλά Ο Γαρίδας, που τώρα πια έχει γίνει γάτος με τα όλα του και ο Geddy (Lee), το νεότερο μέλος της οικογένειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρά, δεν φαινεται κανείς από τους τρεις =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andaluz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Χαχα, συγγνώμη, το προσπαθώ Υποψιάζομαι οτι κάτι κάνω λάθος, αλλά δεν ξέρω τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 http:// κουταβι μου τι κιλερ βλεμα λαγνο ειναι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Πάτα το "Αναζήτηση" (κάτω από τον κειμενογράφο) επίλεξε τις εικόνες από τον υπολογιστή σου και πάτα "Επισύναψη αρχείου" και κάνε το ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holyday Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Andaluz , γατομανούλα κι εσύ ε; +1 για Geddy , έτσι μαυρούλα είναι και η δική μου γατούλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andaluz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Γατομανούλα τρελαμένη! Ο Γκεντάκος τώρα σκούρηνε που έγινε τεσσάρων μηνών, παλαιότερα ήταν όλος γκρι! (ο πρώτος από τα αριστερά)Πολύ όμορφη φατσούλα κι ας μην έχουμε φωτογένεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ο γατουλης μου ο μπιχλιαρης...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Νυσταααααααααα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Xri_ni μαζι κοιμαστε? Προσεχε μη το περασες για μαξιλαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Οχι!Δε την αφηνω στο κρεβατι αλλα ανεβαινει στα ποδια καμεια φορα στα μουλωχτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Οχι!Δε την αφηνω στο κρεβατι αλλα ανεβαινει στα ποδια καμεια φορα στα μουλωχτα! Α την ατιμη!Θα φαει και κανα σουτ και θα αναρωτιεσαι μετα που πηγε :lol: (Btw πλακα κανω να ξερεις.Ειναι γλυκυτατο! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Oταν ανεβαινει παντως ποτε δε θα ερθει πανω που ειναι τα μαξιλαρια.Ερχεται στα ποδια,αν ειμαι στις καλες μου θα την αφησω λιγο αλλιως την σπρωχνω ελαφρως με το ποδι και τσουπ κατω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ξερω μια κοπελα που κοιμαται σε κουκετα στο πανω κρεβατι και εχει ενα λαμπραντορ και ανεβαινει πανω το λαμπραντορ και κοιμουνται μαζι! sweet απο την μια βρωμια απο την αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα