Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα κατοικίδιο...(μάλλον γάτα λόγου χώρου.. η σκύλο) αλλα στο σπίτι μου υπάρχουν σε συγκεκριμένα μέρη πολλά καλώδια και πολύμπρίζα.. φοβάμαι μην αρχίσει να παίζει και μου καταστρέψει τις συνδέσεις η ακόμη χειρότερα μην το χτυπήσει το ρεύμα....

Έχετε προσέξει εσείς τίποτα τέτοιο? δηλαδή τα κατοικίδια σας να ασχολούνται με τα καλώδια σαν παιχνίδι? (να μασουλάνε να γρατζουνάνε και τέτοια)

Δε θα'χεις πρόβλημα. Άμα δε κρέμονται ή δε κουνιόνται δε τους τραβάνε τη προσοχή. (αυτό ακούστηκε πρόστυχο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι εννοείς να κρέμονται? μερικά καλοείδα συνδέουν μηχανήματα πάνω στο γραφείο και πέφτουν κάτω όπου συνδέονται με πολύμπριζo..

tqpeg.jpgσπιτωμένε*

Να μην είναι συνδεδεμένα με κάτι εννοούμε. Εμένα η τηλεόραση έχει κενό μέχρι τον τοίχο και όπως τρέχανε σα μανιακά πέρναν σβάρνα τα καλώδια και το σημείο υποδοχής της κεραίας στον τοίχο ξεκόλησε.Το έφτιαξα και το βράδυ βγάζω και την κεραία απο τον τοίχο... τώρα μάσησαν την άκρη και δεν μπαίνει :-( ... πάλι καλά που είχα άλλο καλώδιο απο 2η τηλεόραση...

Γενικά είναι και στον χαρακτήρα του ζώου πόσο ζωηρό θα είναι αλλά μεσες άκρες όλα τα ζώα κάποιες ζημιές θα σου κάνουν.

Ειναι και πως θα μαθει το ζωο εξ αρχης,εμενα η δικια μου(σκυλιτσα) ουτε που ασχολειται με καλωδια πλεον.Ισως μικροτερη αλλα τη μαλωνα.Τωρα εχω κατω στο πατωμα πολυπριζο και δε παει ποτε.Για τις γατες δε ξερω,μπορει να το δουν και ως παιχνιδι...^_^

Ειναι και πως θα μαθει το ζωο εξ αρχης,εμενα η δικια μου(σκυλιτσα) ουτε που ασχολειται με καλωδια πλεον.Ισως μικροτερη αλλα τη μαλωνα.Τωρα εχω κατω στο πατωμα πολυπριζο και δε παει ποτε.Για τις γατες δε ξερω,μπορει να το δουν και ως παιχνιδι...^_^

Είναι πολύ γλυκιά η σκυλίτσα σου :D ποτε την βγάζεις βόλτα να την δω από κοντά? :P

Την σκυλιτσα?

Τουλαχιστον για το δικο μας γατι, οτι κρεμεται ειναι παιχνιδι. κανονας. Απλα συνηθως βαριεται να κουνηθει οποτε δε κανει ζημιες. Πιο μικρη ετρεχε στο σπιτι και ανεβαινε σε επιπλα με φορα και κανα 2 φορες εσπασε κατι φωτιστικα γιατι δεν υπολογισε σωστα.

Προφανώς με τα σκυλιά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στην αρχή που είναι μικρά αλλά μετα γίνονται πολύ πιο εύκολα γιατί μπορούν να μάθουν, βασικά θέλουν να μάθουν. Με τις γάτες είναι πιο λαχείο η κατάσταση... εγώ και στα 2 τα ίδια πράγματα προσπαθώ να τους απαγορεύσω .. ο ένας ακούει "μη" και μένει άγαλμα ο άλλος το παίρνει σαν προσβολή ή σαν πρόκληση- δεν το έχω προσδιορίσει ακόμα , θα το κάνει κι ας είναι το τελευταίο που θα κάνει στη γη και θα σου φτάσει την πίεση στο κόκκινο... :mad:

σαν την φλλλλαφι δεν ειναι αυτη ρε παυλινα???

TqpeG.jpg

Ποσο σου πηρε να την μαθεις να βγαινει βολτα με το λουρι?

Αυτή με το λουρί είναι της θείας μου, πρέπει να της είχαν βαλει το λουράκι απο μικρή ηλικία και να το συνήθησε...

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα κατοικίδιο...(μάλλον γάτα λόγου χώρου.. η σκύλο) αλλα στο σπίτι μου υπάρχουν σε συγκεκριμένα μέρη πολλά καλώδια και πολύμπρίζα.. φοβάμαι μην αρχίσει να παίζει και μου καταστρέψει τις συνδέσεις η ακόμη χειρότερα μην το χτυπήσει το ρεύμα....

Έχετε προσέξει εσείς τίποτα τέτοιο? δηλαδή τα κατοικίδια σας να ασχολούνται με τα καλώδια σαν παιχνίδι? (να μασουλάνε να γρατζουνάνε και τέτοια)

Να έχεις υπόψη σου γενικά ότι το σπίτι δεν θα είναι το ίδιο με πριν αν αποκτήσεις ζώο. Μόνο η τρίχα φτάνει, τα αυτοκόληττα ρολά θα τα παίρνεις πέντε πέντε...

Επίσης θέλουν καθημερινή φροντίδα, ο σκύλος περισσότερο από τη γάτα (βόλτες - μπάνιο - χτένισμα κλπ.). Και το σκατό βέβαια (αν έχεις γάτα καθημερινό καθάρισμα άμμου , στο σκυλί να μαζεύεις τις κουράδες στη βόλτα ή ακόμα χειρότερα απ' το πάτωμα κλπ.)..

Τέλος, μην ξεχνάμε τις στειρώσεις, ετήσιες τουλάχιστον επισκέψεις στο γιατρό για εμβόλια-καθαρισμούς σε δόντια εξετάσεις κλπ., έκτακτα όπως αρρώστιες , ειδικές τροφές για τα στειρωμένα..

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν μπορείς να τα παρατήσεις και να φύγεις ούτε για μια μέρα. Πρέπει , είτε να υπάρχει κάποιος να τα προσέχει, είτε να τα πηγαίνεις σε πανσιόν, έστω και για να φύγεις ΣΚ..

Σχεδόν παιδιά.. Τουλάχιστον όσον αφορά τις ζημιές στα έπιπλα , σε ρούχα - παπούτσια κλπ. Οι σκύλοι τα δαγκώνουν , οι γάτες ξύνουν τα νύχια τους..

Όσα ονυχοδρόμια και να τους πήραμε, ο καναπές που τον έχουμε πληρώσει 1600 ευρώ είναι το αγαπημένο μέρος τους για να χώνουν τα νύχια τους και να τεντώνονται ... :mrgreen:

Έχω τρεις γάτες (μεσήλικες πλέον, διαφορές η μία με την άλλη 2-3 χρόνια), και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καλώδια.. Πέρα από το να τα βουτάνε καμιά φορά όταν τα πιάνει η μαλακία τους και να τα δαγκώνουν χωρίς να τους κάνουν ζημιά.. Πάντα όμως την ελεύθερη άκρη των καλωδίων (φίδι και καλά). Ποτέ καλώδια που είναι κουμπωμένα κι απ τις δυο μπάντες..

Αντιθέτως η γυναίκα μου άφησε ένα κουνέλι που μου έχει κουβαλήσει, στο σπίτι να βολτάρει για κανένα διήμερο (για μια δύο ώρες κάθε μέρα) , και τα γάμησε όλα..

Ροκάνισε το καλώδιο του ψυγείου και του πλυντηρίου πιάτων, ευτυχώς δεν πήγε στο γραφείο που είναι το pc με 2-3 πολύμπριζα στη σειρά, και καμιά εικοσαριά καλώδια !!

Τελευταία έκανε το λάθος και το έβγαλε για λίγο για να καθαρίσει το κλουβί του και το έκλεισε στο μπάνιο.. Σε μια γωνία ήταν μαζεμένο ένα μικρό αερόθερμο..

Το μούλικο ροκάνισε το καλώδιο απ άκρη σε άκρη μέσα σε 10 λεπτά .. :cry:

Ελπίζω να σε έφτιαξα..:P

Α, παρεπιμπτόντως, έχουμε και μια μικρή διαολίτσα φιλοξενούμενη για χάρισμα (τη βγάλαμε μέσα από κινητήρα αυτοκινήτου με παρανοϊκές διαδικασίες, ο άνθρωπος σταμάτησε , σηκώσανε το αμάξι με κλαρκ από μια αποθήκη που ήταν εκεί στην Πειραιώς και άλλα τέτοια κουφά ).

Όποιος ενδιαφέρεται και ΔΕΝ θα τη βαρεθεί σε 2 μήνες, ή όταν μεγαλώσει και πάψει να είναι χαριτωμένο σκατουλάκι,

ας στείλει pm..

IMGP0770.JPG?psid=1

παίζοντας με το κουνέλι

IMGP0769.JPG?psid=1

πίνοντας το φρέντο μου !!!!!

IMGP0762.JPG?psid=1

Κοντινό (γατζωμένη πάνω μου)..

IMGP0761.JPG?psid=1

κι άλλο κοντινό..

(καλύτερη ανάλυση αν πάτε στο skydrive και τις δείτε full size)

Προς το παρόν τη φωνάζουμε κοκαΐνη επειδή τρέχει όλη την ώρα δεξιά κι αριστερά λες κι έχει σνιφάρει ...

μαζεψα αδεσποτο γατουι, το αφησα στην πυλωτη μου ειχε ατυχημα, το πηγα στον κτηνιατρο και το κρατησαμε. απιστευτα γλυκο! απο τις λιγες γατες που σε πλησιαζουν. 3.5 μηνων αρσενικος. μαλλον θα τον παρει η ξαδερφη μου που σπουδαζει εδω.αλλα οταν θα πηγαινει κυπρο θα εχουμε ενα προβλημα.τι χρειαζεται για να ταξιδεψει με αεροπλανο ενα κατοικιδιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...