halvas0000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Η γάτα μου(η γκρίζοάσπρη). Είναι η μόνη γάτα που λεέι το όνομα της! (ΝΙΑΟΥ). Προσέξτε τους κατασκόπους απο πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Προσέξτε τους κατασκόπους απο πίσω +10000 Έχω λιώσει στο γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Οι κορούλες μου : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Aσχετο αλλα σχετικο: Γάτα επέζησε από τρεις ευθανασίες Μια πανέμορφη μαύρη γάτα, η Άντρεα, είπε τρία μεγαλοπρεπέστατα «όχι» στις προσπάθειες των ανθρώπων του κέντρου αδέσποτων ζώων West Valley να τη θανατώσουν, καθώς δεν βρισκόταν κανείς να την υιοθετήσει και φιλοξενούνταν στο κέντρο, από τότε που αστυνομικοί τη μάζεψαν από τον δρόμο. Το δύστυχο γατάκι τοποθετήθηκε σε… θάλαμο αερίων μονοξειδίου του άνθρακα, αλλά, όταν την έβγαλαν πάλι έξω, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Ακολούθησε δεύτερη απόπειρα με την ίδια μέθοδο, η οποία είχε την ίδια τύχη με την πρώτη. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι του κέντρου χρησιμοποίησαν μία άλλη μέθοδο: έκλεισαν την Άντρεα σε μία σακούλα και στη συνέχεια την τοποθέτησαν στην κατάψυξη (το κατά πόσο τώρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μέθοδος αυτή ως «ευθανασία» είναι άλλη ιστορία). Το χιλιοταλαιπωρημένο πλάσμα όμως επέζησε και αυτής της διαδικασίας και τότε οι άνθρωποι του κέντρου αποφάσισαν να σταματήσουν τις προσπάθειες, καθώς «είναι από αυτές τις περιπτώσεις που καταλαβαίνεις ότι η γάτα θέλει να ζήσει». Είναι άλλωστε πασίγνωστο ότι, σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, τα υγιή ζωάκια θέλουν όσο τίποτα να… πεθάνουν. Η Άντρεα είναι τώρα υπό την κηδεμονία μιας εθελόντριας, ονόματι Τζανίτα Κουμπς, και περιμένει να βρεθεί κάποιος να την υιοθετήσει, έχοντας πλέον βάσιμες ελπίδες, μετά τη δημοσιότητα την οποία έλαβε, λόγω του πρωτοφανούς κατορθώματός της. Πηγη zougla.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Έχει ακόμα 4 ζωες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 η χελώνα! απο το 1996,όνομα δεν έχει καθώς δεν γνωρίζω αν είναι αρσενικό η θυληκό το ζωήφιο,οπότε τη φωνάζουμε χελώνα,όχι οτι ακούει βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Οι κορούλες μου : την ερωτευτηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajo_r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα κατοικίδιο...(μάλλον γάτα λόγου χώρου.. η σκύλο) αλλα στο σπίτι μου υπάρχουν σε συγκεκριμένα μέρη πολλά καλώδια και πολύμπρίζα.. φοβάμαι μην αρχίσει να παίζει και μου καταστρέψει τις συνδέσεις η ακόμη χειρότερα μην το χτυπήσει το ρεύμα.... Έχετε προσέξει εσείς τίποτα τέτοιο? δηλαδή τα κατοικίδια σας να ασχολούνται με τα καλώδια σαν παιχνίδι? (να μασουλάνε να γρατζουνάνε και τέτοια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 O σκύλος όλο και κάτι θα φάει μέχρι να μάθει να μην πηγιανει εκει, η γάτα μαλλον θα ασχοληθει με κανα καναπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα κατοικίδιο...(μάλλον γάτα λόγου χώρου.. η σκύλο) αλλα στο σπίτι μου υπάρχουν σε συγκεκριμένα μέρη πολλά καλώδια και πολύμπρίζα.. φοβάμαι μην αρχίσει να παίζει και μου καταστρέψει τις συνδέσεις η ακόμη χειρότερα μην το χτυπήσει το ρεύμα.... Έχετε προσέξει εσείς τίποτα τέτοιο? δηλαδή τα κατοικίδια σας να ασχολούνται με τα καλώδια σαν παιχνίδι? (να μασουλάνε να γρατζουνάνε και τέτοια) μπα.. προτιμουν τους καναπεδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 σαν την φλλλλαφι δεν ειναι αυτη ρε παυλινα??? Η γάτα μου(η γκρίζοάσπρη). Είναι η μόνη γάτα που λεέι το όνομα της! (ΝΙΑΟΥ). Προσέξτε τους κατασκόπους απο πίσω Ποσο σου πηρε να την μαθεις να βγαινει βολτα με το λουρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 she is fluffier than my fluffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ποσο σου πηρε να την μαθεις να βγαινει βολτα με το λουρι? Tι ακριβως να της μαθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα κατοικίδιο...(μάλλον γάτα λόγου χώρου.. η σκύλο) αλλα στο σπίτι μου υπάρχουν σε συγκεκριμένα μέρη πολλά καλώδια και πολύμπρίζα.. φοβάμαι μην αρχίσει να παίζει και μου καταστρέψει τις συνδέσεις η ακόμη χειρότερα μην το χτυπήσει το ρεύμα.... Έχετε προσέξει εσείς τίποτα τέτοιο? δηλαδή τα κατοικίδια σας να ασχολούνται με τα καλώδια σαν παιχνίδι? (να μασουλάνε να γρατζουνάνε και τέτοια) ε, κάποιες φορές ναι-για γατες λέω. Αλλά δεν επιμένουν, αν τύχει μόνο και δουν κανένα καλώδιο που κρεμεται απο ψηλά θα το πάρουν σαν παιχνίδι. Εγώ το βράδυ ή όταν λείπω κλείνω τα πολύμπριζα και κάνω και οικονομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Καλα βρε βαλατε λουρι σε γατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα