Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε τα άτιμα, γλύκες ήταν όπως και να 'χει, αλλά δεν τους φαινόταν ότι θα γίνουν και ημι-θεούληδες (πλούσιο τρίχωμα wise κλπ).

Ο Guest διατηρεί το electrocuted look, βλέπω. lol

FTW :wub: (ο 'γκρίζος' που λέγαμε, είναι αυτός?)

IMG_0356.jpg

Δημοσ.

FTW :wub: (ο 'γκρίζος' που λέγαμε, είναι αυτός?)

IMG_0356.jpg

Ποιανού είναι αυτό; Πωωω.

Αύριο-μεθαύριο θα χώσω φωτογραφία από ένα κατάμαυρο, γαμάτο γατί. Υπομονή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν παίζουν φόλες στη γειτονιά τότε μάλλον είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο. Στην οποία περίπτωση έρχομαι παρέα με γκαζάκια, χειρουργικά εργαλεία και πολλά αντιβιοτικά να κανονίσουμε πολιτισμένα τη δουλειά.

Τελικά δε παίζουν φόλες.

Μάλλον έμαθα ποιος τρώει τις γάτες της γειτονιάς.

Γυρνώντας προχθές σπίτι πετυχαίνω στο δρόμο, έξω από το σπίτι μου, έναν μεγάλο γάτο. Δεν ήταν από τα δικά μου. Στον δρόμο, πεταμένος με μια τρύπα στο κεφάλι.

Χθες η μάνα μου έτυχε να βρει άλλη μία γάτα. Ρωτάει τον ντελιβερά του γυράδικου της περιοχής τι έγινε, πάνω στη κουβέντα τους. Τι της είπε;

Ένα μπαστάρδι είναι λέει και γυρνάει με ένα φλόμπερ και τις σκοτώνει.

Μη τον πιάσω τον μπάσταρδο, δε θα έχει καλό τέλος. Πόσα ψυχολογικά και πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Τελικά δε παίζουν φόλες.

Μάλλον έμαθα ποιος τρώει τις γάτες της γειτονιάς.

Γυρνώντας προχθές σπίτι πετυχαίνω στο δρόμο, έξω από το σπίτι μου, έναν μεγάλο γάτο. Δεν ήταν από τα δικά μου. Στον δρόμο, πεταμένος με μια τρύπα στο κεφάλι.

Χθες η μάνα μου έτυχε να βρει άλλη μία γάτα. Ρωτάει τον ντελιβερά του γυράδικου της περιοχής τι έγινε, πάνω στη κουβέντα τους. Τι της είπε;

Ένα μπαστάρδι είναι λέει και γυρνάει με ένα φλόμπερ και τις σκοτώνει.

Μη τον πιάσω τον μπάσταρδο, δε θα έχει καλό τέλος. Πόσα ψυχολογικά και πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;

Έχω έτοιμα τα νυστέρια και τα αντιβιοτικά που λέγαμε. Λέω να χρησιμοποιήσουμε κι άλλα εργαλεία. Ξέρεις, πηρούνια, ξυραφάκια, καρφιά, τέτοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...