christiana78 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 O Abbath έχει μόλις φάει ή έχει κάτι η μυτούλα του;
Red_4ever Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Gandalf: Πωπω, ζηλευω...Πια ειναι κοπελια που κραταει το γατι...? Edit: Το γατι εννοω...
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Πωπω, ζηλευω...Πια ειναι κοπελια που κραταει το γατι...? Ζηλευεις το γατι που κρατει η κοπελια ή την κοπελια που κραταει το γατι?
Red_4ever Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ζηλευεις το γατι που κρατει η κοπελια ή την κοπελια που κραταει το γατι? Τρελος εισαι..??Το γατι ρεε... Ξερω οτι ειναι ο Lucifer αυτος που κραταει το γατι...Για πλακα το πα...
Red_4ever Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Έλα μη το αρνείσαι, δες χεράκια. Τι εχουν? Και εγω χερια εχω..
Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Πωπω, ζηλευω...Πια ειναι κοπελια που κραταει το γατι...? Edit: Το γατι εννοω... 1. Δεν είμαι εγώ. Δικά μου είναι τα άλλα χεράκια, με το δαχτυλίδι με το σιδηρούν σταυρό. 2. Δεν είναι η γιν. 3. ???????? 4. Πρόφιτ.
freedubus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εγώ σπάω το κεφάλι μου να βρώ τι είναι το μπλουζάκι που φοράει η γατοκρατούσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα