pappous_soulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Σούλη, σα συμμορία του Γαρδέλη είναι ρε, γαμώ. λολ Φιντέλ Άρχοντας ε? κούκλος! Ναι, ο εκλεκτός. Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πολλες γατες βλεπω εεεε?Εγω εχω σκυλακι...Απο δω η δεσποινις Λουση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Είναι μαμουνιάρης κι ερωτύλος. Τρελός με την Estelle. Δαγκάνει και δολοφονεί για πάρτημ. Γουστάρει θηλυκά. Μερικά. Και τα πιτσιρίκια. όλα. Φοβερά υπάκουος. Δε γουστάρει άλλα σκυλιά με την καμμία. Το καλοκαίρι παίζει θέμα, γεμίζω αίματα απο το παιχνίδι μαζί του. Αλλα όταν κάθομαι λαχανιασμένη κάτω, κι έρχεται, πέφτει κάτω σα σακί, μου γυρίζει την πλάτη κι απλώνει χέρι κ το παρκάρει πάνω στο πόδι μου, εντάξει. Καψούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IHYNYT-3kic&feature=channel_video_title εδώ είμαι στα σκοτάδια και δεν έχουν δει ποιος είμαι και εδώ με είδαν και άρχισαν τα χαμόγελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πολλες φορες ειχαμε ψαρια και χελωνακια αλλα παντα πεθαιναν Είναι μια διαδικασία η οποία λέγετε ΤΑΪΣΜΑ...Για δες το την επόμενη φορά... Tα δικα μου τα εχω παντως 1 χρονο.. και ενα παπαγαλακι που ειχα στους 3 μηνες αυτοκτονησε Για ληξιπρόθεσμες οφειλές ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 @nicoc89 mickey mouse πάπλωμα είναι αυτό στην τελευταία φώτο; Είσαι θεός! Εδώ έχουμε τον Hercules ένα καθαρόαιμο American Staffordshire Terrier. Στην αρχή, μέχρι να του "πέσουν" τα αυτιά, τον φωνάζαμε Νυχτερίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 και αυτος ο σκυλαρος ειναι ο δικος μου!!!! οι πρωτες ειναι οταν ηταν μικρουλης τωρα εχει μεγάλωσει ( πηρε 1 κιλο παραπανω ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ΘΕΛΩΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ESTELLE!!!! ΤΩΡΑ!!!! Α, και τον Ηρακλή πακέτο παρακαλώ!! :wub: :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 @nicoc89 mickey mouse πάπλωμα είναι αυτό στην τελευταία φώτο; Είσαι θεός! Εδώ έχουμε τον Hercules ένα καθαρόαιμο American Staffordshire Terrier. Στην αρχή, μέχρι να του "πέσουν" τα αυτιά, τον φωνάζαμε Νυχτερίδα. ρε να σε πω.. γιατί είναι χαρούμενος ο σκύλος στην τελευταία φωτογραφία ? @pappous_soulis Αυτός είναι ο αγαπημένος μου χρωματισμός σε μια γάτα, Αγαπώ φιντέλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ο Πάρης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Gandalf, Goebbels, Ghandi: Πχοιος ειναι ο Goebbels? Και σίριουσλι Goebbels? Γιατι όλα τα ονοματα αρχίζουν από G? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δεν είναι όλα τους. Λείπει ένα μικρούλη, ο μεγάλος και o γιος του μεγάλου μου. Εδώ έχουμε την... Χιονούλα η οποία μας ήρθε μέσω της Λούσης που ανέφερα μερικές σελίδες πριν. Μία από τις πιο "γηραιές" γάτες μου. Εδώ το μικρό που μας ήρθε μέσω της Χιονούλας, και είναι ένα από τα γατιά που αν πας κοντά του, εξαφανίζεται. Εδώ έναν άλλον μικρό. και δω με τον αδερφό του στ'αριστερά τον οποίο θα δείτε κάπως καλύτερα εδώ, αν και σε χάλια ανάλυση, λόγω του ότι τη τράβηξα με τη Webcam μου Εδώ, μία από τις κοπέλες του σπιτιού και εδώ άλλη μία, η οποία είναι υιοθετημένη. Η "Χωρίστρα" μας. Έτσι τη λέμε. Μη ρωτάτε γιατί. και εδώ άλλη μία φωτογραφία της Εδώ άλλη μία θηλυκιά, η οποία μικρή είχε πρόβλημα με το μάτι της και κατέληξε πλέον να έχει γλαύκωμα. Αλλά είναι μια χαρά γενικότερα. Εδώ, η συμπάθεια μου από τα μικρά. και εδώ μαζί με τον αδερφό της στα δεξιά και τέλος, ο αγαπημένος μου γάτος, ο Κοινωνικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Η σταχτί , η "συμπάθεια"!! Πόσο καταπλητικό χρώμα ειναι αυτο και ο Κοινωνικος φαινεται συμπαθέστατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Mπεμπης aka Γατος aka Ζαχοπουλος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα