kostask911 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 χεχε ωραιος ο κουφοντινασ - παλαιοκοστας καλο......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 O Γάτος μου ο Merlin http://www.youtube.com/watch?v=QgCEx5TvYD0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 New entry? ασφσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχ πρώτη φόρα βλέπω τέτοια αποχρωση γάτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otherside88 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ρε λουσι... γιατι ειναι λες κ εχει μπει στην μπριζα μεσα να'ουμε?!!??! :huh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω λιώσει με τα μωρά σας ... τα δικά μου έχουν γίνει κοτζάμ γαιδούρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 O Γάτος μου ο Merlin http://www.youtube.com/watch?v=QgCEx5TvYD0 Xaxa, τι γλυκα. Το χερι σου ειναι μεγαλυτερο απο το γατι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 New entry? ασφσα Αυτό είναι λέβελ απ. Καθήσαμε με την έτσυ να φάμε και πριν φύγει η πρώτη μπουκιά, ακούμε το κλάμα το σπαραξικάρδιο απ' έξω. Βγαίνουμε και είναι ένα πράμα που χωράει στην παλάμη μου και μας ακολουθεί με κλειστά μάτια με την ακοή του. Το άφησα κάνα τέταρτο επιτηρούμενο να κλαίει μπας και έρθει η μάνα του, αλλά τίποτα. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑ. ρε λουσι... γιατι ειναι λες κ εχει μπει στην μπριζα μεσα να'ουμε?!!??! :huh: Ε, τρίχωμα γέννας ακόμα. Είναι και χαδιάρικο το άτιμο, όλο να κουρνιάζει θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το νέο κατοικίδιο: Επίσης, και το γατάκι καινούριο είναι. Τον λένε Αbbath. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Σκέφτηκα ενα τρομερό αστείο στο οποίο η yin θα έπαιρνε τον ρόλο του κατοικιδίου. Και καλά ότι αυτην εννοούσες. Τρομερό. Να σου ζήσει πάντως και να το χαίρεσι τον lack. (Lack Abbath) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Βλάκα, αυτός εδώ είναι ο Abbath. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Αbbath το γατί ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Και αυτός νιαουρίζει πάντως. To επόμενο ονόμασε το Nattefrost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Goebbels & Gandalf: Gandalf: Goebbels: Ghandi: Special guest, Abbath: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Πόσο τα σπάνε τα tabby όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα