giorgos147 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 *Επίσης γιάσωνα μην δίνεις γάλα στο γατί. Γιατί ρε συ; Για δώσε πληροφορίες. Μου έχει εμφανιστεί ένα μικρό από το πουθενά... Μου το θήλαζε η θηλυκιά που χάθηκε και του δίνω γάλα τώρα. Στα τόσα χρόνια, πρώτη φορά το άκουσα. Πρόβλημα με πέψη ξερωγω; *Άσε που γενικά στα μεγάλα μου που και που τους βάζω επειδή τρελαίνονται.
YiN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι σταμάτα το αμέσως και πάρε ειδικό γάλα για μικρά από πετσοπ. Αν δεις διάρροια κατ'ευθείαν στον κτηνίατρο. Οι γάτες συνήθως έχουν δυσανεξία στη λακτόζη (το ειχα ξαναγράψει κάπου) και επιπλέον δεν έχουν ανάγκη από γάλα από κάποια ηλικία κι έπειτα. Στα μικρά δίνουμε ή πολύ αραιωμένο αγελαδινό (μμμεχ) ή ειδικό από πετ σοπ, εγώ προσωπικά θα διάλεγα το 2ο. Δεν έχουν ΟΛΕΣ δυσανεξία αλλά καλό είναι να μην το ρισκάρεις. Στην δικιά μου τη μεγάλη δίνω σπάνια πολύ αραιωμένο σαν λιχουδιά απλώς επειδή της αρέσουν τα γαλακτοκομικά (τρώει μέχρι και γιαούρτι!), στον μικρό παίρνω καμιά φορά ένα που κυκλοφορεί σε μικρή ποσότητα για γάτες πάλι σαν λιχουδιά. Για τα μικρούλια που θηλάζουν ακόμα πάντως υπάρχει συγκεκριμένο προϊόν, πήγαινε σε πετ σοπ και ρώτα. *Αν το μικρό τρώει και κανονική τροφή δεν χρειάζεται να του δίνεις γάλα πάντως.
giorgos147 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μπα, είναι μικρός ακόμη. Σε καμιά 1.5 εβδομάδα τον κόβω να αρχίσει να μασάει. Άει να δούμε... Η θηλυκιά θα γυρίσει ποτέ, ή μου την έκαναν για άλλες γειτονιές, όλα μαζί; Να'σαι καλά Yin.
YiN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Koίτα αν είχε σίγουρο φαϊ και την έκανε ή την έπιασε οίστρος πάλι ή κάτι έπαθε.
giorgos147 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έφυγαν και δύο αρσενικά ρε συ. Δε ξέρω. Αυτή και να της έρθει ο οίστρος που λέει ο λόγος, εδώ καθόταν πάντα. Τέλος πάντων. Αν έχω νεώτερα θα ενημερώσω.
YiN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Tα αστείρωτα αρσενικά γενικά φεύγουν εύκολα (για να πηδήσουν) και γι'αυτό μπλέκουν και εύκολα σε καυγάδες με άλλα αρσενικά κτλ και γενικά αντιμετωπίζουν περισσότερους κινδύνους. Ως εκ τούτου οι αρσενικοί αστείρωτοι που ζουν έξω έχουν μέσο όρο ζωής 3 χρόνια περίπου - αν θυμάμαι καλά τον αριθμό, θυμάμαι ότι σίγουρα ήταν πολύ λίγα τα χρόνια.
giorgos147 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα είναι όπως είπα ότι και τα τρία χάθηκαν την ίδια μέρα. Φοβάμαι για καμιά φόλα βασικά, γιατί πολλές φορές μου έχει τύχει, και πάντα από τον ίδιο μαλάκα.
YiN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αν παίζουν φόλες στη γειτονιά τότε μάλλον είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο. Στην οποία περίπτωση έρχομαι παρέα με γκαζάκια, χειρουργικά εργαλεία και πολλά αντιβιοτικά να κανονίσουμε πολιτισμένα τη δουλειά.
slygeo87 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ που ξέρεις τα πολλά. Για ποιους λόγους θα μπορούσε να πεθάνει ένα νεογέννητο γατάκι;
YiN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ που ξέρεις τα πολλά. Για ποιους λόγους θα μπορούσε να πεθάνει ένα νεογέννητο γατάκι; Εχ, όταν είναι μικρά είναι πολύ ευαίσθητα, μπορεί να άρπαξε καναν ιό, λοιμώδεις νόσους που αρπάζουν οι γάτες και τέτχοια. Εναλλάκτικά μπορεί απλώς να κάθησε πάνω του η μάνα του. =ρ (ναι συμβαίνει)
abc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ που ξέρεις τα πολλά. Για ποιους λόγους θα μπορούσε να πεθάνει ένα νεογέννητο γατάκι; Καλά γενικά να ξέρεις ότι ΕΛΑΧΙΣΤΑ επιβιώνουν ακόμα και παροχή φαγητού, νερού.... Επίσης μπορεί να το έπνιξε άλλος αρσενικός που ήθελε να ζευγαρώσει με την μάνα ή να το πάτησε αυτοκίνητο(μιας και είναι τρομερά απρόσεκτα γιατι αγνοούν τους κινδύνους)
e_lena Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παρακολουθώ τόσο καιρό τα παιδάκια όλων και νομίζω πως ήρθε και η σειρά μας Σορρυ για την ποιότητα της φωτο,είναι λίγο παλιά. Αυτός είναι ο γιόκας μου λοιπόν!!
slygeo87 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο σε 'μενα αρέσουν τα μπασταρδεμένα μαλτεζάκια; Αν κρίνω από την φωτογραφία, είναι καθαρόαιμο και αυτά είναι μικρά και άσχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα