Aplostra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 με προλαβες!! http://www.youtube.com/watch?v=o2oZWpqtNi4
jason_rethymno Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά οι γάτες δε διψάνε οταν τρώνε κονσερβες? Ο δικός μου ο μαύρος 2,5 μηνων ζήτημα να έχει πιει 5-6 φορές νερό ή γάλα 1,5 μήνα που τον έχω.
pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα οι δικες μου πινουν καθε μερα νερο. μηπως δεν τις εχεις προσεξει? συνηθως πινουν πολυ λιγο.
jason_rethymno Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τον προσέχω δε μπορεί να πιει απο πουθενα αλλού νερό εκτός απ το σπίτι μου.Τον βγάζω στον κήπο την ήμέρα και παίζει και το βράδυ έρχεται στην πόρτα μου και νιαουρίζει για να μπεί μέσα .Πολύ γέλιο .Με 'χει σαν μητερα του, πια. Πάντως του δίνω κατα τη διαρκεια της ημέρας νερό κ γάλα, αλλά πίνει πολύ σπάνια ,δλδ κάθε 3 μέρες περίπου Εσένα πόσο μηνών είναι? και τις ταίζεις ξηρά τροφή ή κονσέρβα με σάλτσα?
pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 μηπως βρισκει καπου αλλου νερο και πινει? κατω στον δρομο? εμενα η μια ειναι 9 και η αλλη 7 και τρωνε μονο ξηρα τροφη. καμια φορα τρωνε και κονσερβα και γαλοπουλα, αλλα κυριως με ξηρη τροφη την βγαζουν.
giorgos147 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα ρε γαμώτο, ξαφνικά μου εξαφανίστηκαν 3 από τα μεγάλα μου. Ο "Κοινωνικός" για όσους θυμάστε, μία θηλυκιά και ένας άλλος αρσενικός. Έτσι ξαφνικά, πριν 3-4 περίπου μέρες. Για φόλα, δε νομίζω... Ελπίζω τουλάχιστον. Περίεργο μου φαίνεται για τη θηλυκιά. Αυτή δεν έφευγε ποτέ από το σπίτι.
jason_rethymno Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Η ξηρα τροφή φαίνεται τα κάνει να πίνουν νερο. Ο δικός μου Μπορεί να ξεδιψάει απο το υγρό που υπάρχει στην σάλτσα της κονσέρβας.
giorgos147 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ο δικός μου Μπορεί να ξεδιψάει απο το υγρό που υπάρχει στην σάλτσα της κονσέρβας. Ε, δε νομίζω. Κράτησε τον μία μέρα σπίτι, δε θα πάθει και κάτι, τάισε τον, παίξε μαζί του να τον κουράσεις και λίγο και δες τι γίνεται. Γιατί πειράζεις τα πόστς μας; μ; Σε μένα πάει αυτό;
YiN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικά ανησυχούμε (για νεφροπάθειες) όταν οι γάτες πίνουν ΠΟΛΥ νερό κι όχι λίγο. *Επίσης γιάσωνα μην δίνεις γάλα στο γατί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα