tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩ θα μας τρελάνεις εσυ!!!! :wub: :wub: :wub: :wub: Που το βρήκες καλέ το κρεβατάκι;
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Παω στοιχημα οτι τα χωνει με το ζορι στο κρεβατι και περιμενει απο πανω μολις φυγουν να τα ξαναβαλει.
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 χαχα, απο το ικεα το πηρα. τωρα εχω βαλει στρωματακι και πανε πιο ευκολα. οι μονιμες γατες που εχω ειναι η ασπρη και η μαυρη με τις μπεζ ανταυγειες.ολα τα υπολοιπα γατακια ειναι αυτα που κατα καιρους φιλοξενουσα. ναι και η fluffy
jason_rethymno Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις βρήκα αλλον έναν καινούργιο φίλο.Ενα τιγρέ γκριζομαυρο γατάκι.22-25 ημερών πρέπει να ναι.θα κάνει παρέα στον μαύρο.θα το βγάλω φωτο αύριο.
status Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Βάλτε και καμιά φωτογραφία καμιάς γάτας επιτέλους..;ρ
pavlinara Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ε για κατοικιδια ειναι το θεμα. οποτε η γατες η σκυλους θα δεις. τι εγινε ρε παιδια κανεις δεν εχει σκυλο?
scullyist Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μα καλα πως ανεβηκε εκει πανω? Από το τοιχάκι δεξιά?
pavlinara Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 οχι την ανεβασα εγω. ειμαι απο κατω και την τιναζω. ειναι απιστευτα ευελικτες αυτες οι γατες! να και η μαυρουλα!
CtrlFreak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Pavlinara η γάτα σε κοιτάζει με απορία...
CtrlFreak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι σου λέει δοκιμές θα κάνει... σήμερα με ανέβασε στο έπιπλο αύριο θα μ'ανεβάσει στην ταράτσα... λίγα τα ψωμιά μου εδώ μέσα..!!!
saya Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μα καλα πως ανεβηκε εκει πανω? Μαλιστα αυτη ειναι ενας ανασταλτικος λογος σε καθε σκεψη να παρω γατα .Θα πρεπει να γινω διασωστης και να την κατεβαζω απο βιβλιοθηκες .ραφια ,σταγες ,δεντρα η πεσαμε σε περιπτωση;Αντε ανεβηκες .Να σε δω πως κατεβαινεις γατουλα .. :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα