YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτούμπες. Και τα γατόνια καταπληκτικά, μη λέμε τα αυτονόητα.
Aplostra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά,εχω δει πολλα κατοικίδια εδω,ενα ομως υπερέχει,όλων.
saya Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Χάσκυ με λύκο μάλλον... η μάνα της παρατημένη χασκίνα 100%, ο πατερας της κάποιος από τους ποιμενικούς της γειτονιάς... αλλα έιναι τέρμα λευκή!!! Kαι αυτακια γλυκα και πανεξυπνα ματακια .Ξερει οτι ειναι και ωραια .Το βλεπεις πως κοιταει λιγο αφηψυλου .Δηλωνω φαν...
SlackulatoR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Χάσκυ με λύκο μάλλον... η μάνα της παρατημένη χασκίνα 100%, ο πατερας της κάποιος από τους ποιμενικούς της γειτονιάς... αλλα έιναι τέρμα λευκή!!! Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να έχεις τέτοια σκυλίτσα, φοβερή.
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 σκέφτομαι να τραβήξω βίντεο ένα μωρό κατσούλι που έχω που τρώει νερόβραστα κολοκύθια άλλα δεν ξέρω αν είναι συνηθισμένο μην τραβήξω τζάμπα το βίντεο . (αν το έχετε ξαναδεί πείτε, θα το τραβήξω tommorow)
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για δες εδώ thanks μολις ειδα οτι εχω μια μανξ σε καλυτερα χρωματα βεβαια...
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zR7zUpu9Kcc κάτι το έχει πιάσει με τα κολοκυθάκια τα βραστά! :lol:
Impious Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ετσι και κανεις να του παρεις το zucchini σεφαγε
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ετσι και κανεις να του παρεις το zucchini σεφαγε δεν είχα cam να το τραβήξω 5 λεπτά νωρίτερα που πήρε το μεγάλο το κολοκύθι στο στόμα και έτρεχε.. και το μισό κρεμόταν (κολοκύθι στο μέγεθος του).
xri_ni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τη λένε Μπέλλα και είναι καλά (ναι με 2 λάμδα) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Οκ καρακουκλαρα η Μπελλα!!!
Pantelwolf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ΕΠ ΩΠ. Αν είσαι εντός Αττικής μολις θες να το ζευγαρώσεις ΠΜ me
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ΕΠ ΩΠ. Αν είσαι εντός Αττικής μολις θες να το ζευγαρώσεις ΠΜ me Δεν γουσταρεις επαρχιώτισσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα