Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω έχει τρομερό τρίχωμα αυτή!!! πεντακάθαρο και φαίνεται οτι δεν μαδάει κιόλας.(ή κάνω λάθος; ).

Ρε παιδιά υπάρχει ένα πολύ όμορφο ψιψίνι σταχτί χρώματος με κοντό τρίχωμα που είναι σαν φλοκάτη.Δεν μαδάει με τίποτα.

Είναι ράτσας και πολύ παιχνιδιάρικο αλλα δεν ξέρω πως να το αναζητήσω.

Για δες εδώ

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για δες εδώ

Μοιάζει αυτή που λέω με την Ευρωπαϊκή Κοινή αλλά δεν ξέρω εαν όντως είναι αυτή.

Είχε έρθει ένα τέτοιο γατάκι στην αυλή μου όταν το έσκασε από το σπίτι γείτονα και έπαθα πλάκα.Πηδούσε κάθετα όλη την ώρα σαν να είχε καταπιεί ελατήριο.Το τρίχωμά του ήταν πολύ λεπτό, κοντό και όταν το τραβούσα (απαλά) για να δω αν μαδάει δεν έβγαινε με τίποτα! Έκανε και κάτι μορφασμούς το άτιμο... :wub:

Δημοσ.

Πωπω έχει τρομερό τρίχωμα αυτή!!! πεντακάθαρο και φαίνεται οτι δεν μαδάει κιόλας.(ή κάνω λάθος; ).

Ρε παιδιά υπάρχει ένα πολύ όμορφο ψιψίνι σταχτί χρώματος με κοντό τρίχωμα που είναι σαν φλοκάτη.Δεν μαδάει με τίποτα.

Είναι ράτσας και πολύ παιχνιδιάρικο αλλα δεν ξέρω πως να το αναζητήσω.

ναι ειναι. δεν μαδαει οσο μαδαει η μαυρη γατα μας αλλα μαδαει. τοση τριχα αλλωστε ειναι λογικο. καθε καλοκαιρι την κουρευουμε.ειναι τουρκικη βαν. αλλα την βρηκαμε στο δρομο.

Δημοσ.

στο ImageShack.us κάνεις copy-paste τα Link Που δίνει για τα φόρουμ...

κάνεις το 1ο, και μετά enter να πας στην άλλη σειρά να κάνεις το ίδιο στην άλλη εικόνα

Δημοσ.

Aχου μωρε ,τι θεα ειναι αυτη;Τι ρατσα ειναι;

Χάσκυ με λύκο μάλλον...

η μάνα της παρατημένη χασκίνα 100%, ο πατερας της κάποιος από τους ποιμενικούς της γειτονιάς...

αλλα έιναι τέρμα λευκή!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...