Impious Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) μαστουρα η γατα του χτυπαει κατι ενεσεις .... Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2011 από Impious
mastor10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ποπο γατες καποτε το φορουμ ηταν γεματο αντι-γατα χρηστες και μια φορα που πηρα το μερος της γατας σε ενα βιντεο πεσανε να με φανε ολοι
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 @pappous_soulis: Θεα η γατα σου..!!! Προσφέρει αυτες τις μερες φοβερη δροσια το μαρμαρο.. Ρε παιδια σα πολλές γάτες βλέπω να χουμε εδω!!!! Αυτά είναι...!!!! Και εδώ πιο πρόσφατες που χει μεγαλωσει:
giorgos147 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Άντε, ας βάλω και γω άλλη μία. Εντάξει, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά ΟΚ.
tarantules Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Αυτό τώρα με το ρακούν είναι αληθινό ή από photoshop;
Jonny Depp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ε φυσικά και είναι photoshop. Η γάτα είναι ενήλικη τουλάχιστον 3-4 χρονων και κοίτα πόσο μικρή φαίνεται στα χέρια του ρακούν
black_widow Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Χμμμ...και πιο μικρη ειχα καννις...φαντασου τοσα χρονια να λενε τα σκυλακια μου σφουγγαριστρες. Eγώ μία φορά δε φορούσα γυαλιά ( έχω πάρα πολύ μυωπία ) , μόλις είχα ξυπνήσει - δεν είχα πιει καφέ και μπέρδεψα τη σφουγγαρίστρα με το Σίφη . Ήταν παρατημένη μες τη μέση και σκουντούφλησα πάνω της και της έκανα παρατήρηση... Και είχα και μάρτυρες οπότε ακόμα με δουλεύουν .
orotoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Που να την έπαιρνες και αγκαλιά κ να της έκανες γλύκες και φιλάκια... χααχα
tarantules Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πωπω έχει τρομερό τρίχωμα αυτή!!! πεντακάθαρο και φαίνεται οτι δεν μαδάει κιόλας.(ή κάνω λάθος; ). Ρε παιδιά υπάρχει ένα πολύ όμορφο ψιψίνι σταχτί χρώματος με κοντό τρίχωμα που είναι σαν φλοκάτη.Δεν μαδάει με τίποτα. Είναι ράτσας και πολύ παιχνιδιάρικο αλλα δεν ξέρω πως να το αναζητήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα