xri_ni Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 χαλαρο ειναι. ειναι τοσο χαδιαρα μωρε! σημερα ηρθε και μου εδωσε φιλακι! να και η τουλα η μακαριτισσα Απο τι πηγε θεος σχωρεστην?
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ηρθε και εχωσε την μουσουδα της στην δικη μου και μου εκανε ναζια γηρατια,2 χρονια ζουν τα καημενα
xri_ni Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ηρθε και εχωσε την μουσουδα της στην δικη μου και μου εκανε ναζια γηρατια,2 χρονια ζουν τα καημενα Α δε το ξερα οτι ζουν τοσο!
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μια χαρα ειναι ρε! απο τις εξυπνοτερες γατες του κοσμου! Ε, κάποιος πρέπει να την κάνει και αυτή τη δουλειά..;ρ
nicoc89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μην με ρωτησετε γιατι κοιτάζει έτσι γιατι οποτε του μιλήσω με κοιτάζει στα ματια :lol: :lol:
orotoi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Έχω λιώσει με τις φωτό.. 10 σελίδες μονορούφι βγήκε όλο μου το Yin όξω.. Απο γατιά κορυφαίες οι γάτες λούσι.. ένας του παππού σούλη και το σκυλόγατο της Yin.. by the way αν δεν έχεις βγάλει το όνομα ακόμη.. ψηφίζω το Doppler ((d)effect). Απο σκυλιά ένας ποιμενικός δε θυμάμαι ποιού, ενα θηρίο άσπρο της estelle νομίζω, ο κοπριτάκος του erwdiou και το τεριέρ του/ης xoyskarle. Και τα υπόλοιπα μαμάτα.. αλλά αυτά κάτι μου κάναν. Μόλις βρώ σε ποιο δίσκο είναι οι φωτος θα ανεβάσω κ γω.. Μπράβο σε όποιον ξεκίνησε το τόπικ.. Όσο με θυμάμαι πάντα υπήρχε σκύλος στην οικογένεια και κατα καιρούς συμβιώναν μαζί γάτες, χελώνες και όταν ήμουν μικρός (ίσα που το θυμάμαι) μια-δυο κότες, ένα κοκόρι και δύο κουνέλια. [offtopic] Σχετικά με τη στείρωση.. Οκ.. προφανώς και είναι επέμβαση του ανθρώπου στον κύκλο/τρόπο ζωής των ζώων, αλλά απο το να βρεθούν πεταμένα σε σκουπίδια, δηλητηριασμένα απο το γεροπαράξενο της γειτονιάς ή στη "καλύτερη" για ευθανασία, ε νομίζω είναι προτιμότερο να "καταπιέσεις" τεχνητά τις ορμές τους. Πολλά πράγματα που γίνονται ξεκινάν απο ικανοποίηση προσωπικών αναγκών/επιθυμιών και λόγω εγωισμού. Ακόμη και αυτό που λες εσύ -nick- μια εγωιστική πράξη είναι. Ικανοποιείς την ανάγκη σου να νιώσεις 'οτι υπερασπίζεσαι'. [/offtopic]
YiN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Έχω λιώσει με τις φωτό.. 10 σελίδες μονορούφι βγήκε όλο μου το Yin όξω.. Απο γατιά κορυφαίες οι γάτες λούσι.. ένας του παππού σούλη και το σκυλόγατο της Yin.. by the way αν δεν έχεις βγάλει το όνομα ακόμη.. ψηφίζω το Doppler ((d)effect). Απο σκυλιά ένας ποιμενικός δε θυμάμαι ποιού, ενα θηρίο άσπρο της estelle νομίζω, ο κοπριτάκος του erwdiou και το τεριέρ του/ης xoyskarle. Και τα υπόλοιπα μαμάτα.. αλλά αυτά κάτι μου κάναν. Έρβιν βγήκε ο γάτος. Βέβαια και να του αλλάξω όνομα δε νομίζω να πάρει πρέφα.
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Έχω λιώσει με τις φωτό.. 10 σελίδες μονορούφι βγήκε όλο μου το Yin όξω.. Απο γατιά κορυφαίες οι γάτες λούσι.. ένας του παππού σούλη και το σκυλόγατο της Yin.. by the way αν δεν έχεις βγάλει το όνομα ακόμη.. ψηφίζω το Doppler ((d)effect). Απο σκυλιά ένας ποιμενικός δε θυμάμαι ποιού, ενα θηρίο άσπρο της estelle νομίζω, ο κοπριτάκος του erwdiou και το τεριέρ του/ης xoyskarle. Και τα υπόλοιπα μαμάτα.. αλλά αυτά κάτι μου κάναν. Μόνο γατιά και σκυλιά είδες; Για ρίξε μία ματιά στο αρχικό post. Έχουμε και τον κόκκορα του Νίκου.
orotoi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πάμε.. Πρώτο σετ ο κύριος Moss.. ---edit--- Δεν αφήνει να βάλω κατευθείαν τη φωτό απο flickr οπότε βάζω λινκ απ όλο το σετ. Κάπου εκεί παίζει και μια που κοιμάται ανάσκελα.. που έλεγε και η xouskarle
YiN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πάμε.. Πρώτο σετ ο κύριος Moss.. Κλαίω με το μαφιόζικο ύφος.
orotoi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μόνο γατιά και σκυλιά είδες; Για ρίξε μία ματιά στο αρχικό post. Έχουμε και τον κόκκορα του Νίκου. Είπα όλα αξιαγάπητα αλλα αυτά μου κάναν 'κλικ'.. Τα είδα και όλα μαζί (400 postς πράμα) τι να πρωτοθυμηθώ :ρ Και με κάτι γατιά που σκαρφάλωναν στη σίτα έλιωσα.. χααχα Κλαίω με το μαφιόζικο ύφος. Moss Corleone xaaxa.. πρόλαβες το πρώτο ποστ πριν το edit... έχει κι άλλες ;-ρ
YiN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Είπα όλα αξιαγάπητα αλλα αυτά μου κάναν 'κλικ'.. Τα είδα και όλα μαζί (400 postς πράμα) τι να πρωτοθυμηθώ :ρ Και με κάτι γατιά που σκαρφάλωναν στη σίτα έλιωσα.. χααχα Moss Corleone xaaxa.. πρόλαβες το πρώτο ποστ πριν το edit... έχει κι άλλες ;-ρ Γαμάτος είναι, κρατάει από λαμπραντοράκι;
orotoi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ημίαιμο λαμπραντόρ.. Τώρα που είναι η ώρα για τη βόλτα να δείς πως κάνει.. λιώνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα