Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 19 ώρες πριν, *nenya* είπε ^εμ ακομα να το καταλαβεις οτι σε εχει ήδη υιοθετήσει; Μωρέ, κάτι έχω καταλάβει. Και στο σπίτι έχει τρυπώσει ύπουλα ύπουλα και δεν έβγαινε, αλλά, αν παραμείνει εντός, θα καταλήξω εγώ εκτός. 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 35 minutes ago, Mrs. Hyde said: Μωρέ, κάτι έχω καταλάβει. Και στο σπίτι έχει τρυπώσει ύπουλα ύπουλα και δεν έβγαινε, αλλά, αν παραμείνει εντός, θα καταλήξω εγώ εκτός. 😋 Μην αγχώνεσαι και έχει σχέδιο. Είναι ύπουλαι αἱ γαλαῖ. Όταν ξαναμπεί σε 2 μήνες θα πεις «είδες, και την άλλη φορά μπήκε και δεν έκανε κάτι κακό, μας αγαπάει μωρέ». Υπολογίζω ότι σε βάθος ενός έτους θα περνάει το 90% του χρόνου του στον καναπέ. Για το υπόλοιπο 10%, είτε θα'χει πορτάκι, ή θα σου ζητήσει και κλειδιά. Έτσι πήγα κι εγώ με την κοπέλα μου πέρυσι το Μάιο «να δούμε γατάκια» και «να προετοιμαστούμε», στη φιλοζωϊκή που 'χαμε πάρει το 1ο μας, μιας και ήταν στο πλάνο μέσα σε 1-2 μήνες να παίρναμε 2ο. Κάποια στιγμή στο δρόμο της επιστροφής με το μωρό γατί των 600 γραμμαρίων μέσα στο αμάξι συνειδητοποιούμε ότι «εμείς απλά να δούμε δε πήγαμε;»... Η πλάκα είναι ότι οι άνθρωποι ούτε μας πίεσαν, ούτε μας προέτρεψαν, ούτε καν υποννόησαν να πάρουμε άμεσα τη νεαρά κυρία. Αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο (που μόνο το νιαρρρ ξέρει) πήγαμε με 4 πόδια (2+2) και γυρίσαμε με 8 (2+2+4). Αυτή τη στιγμή που γράφω με κοιτάει επικριτικά από το πουφ δίπλα μου, μάλλον έχει καταλάβει ότι λέω γι' αυτή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 https://photos.app.goo.gl/Qc Ο Σοφοκλής και η Τόψη (θείος-ανηψιά;). 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ο γατακος γεννηθηκε μεσα στο σπιτι,μετα απο 2 μηνες η μαμα τους χαθηκε και απο τοτε θεωρει την Ταραντελα μου μαμα του. Η Ταραντελα στειρωμενη χρονια,αλλα τον δεχθηκε οταν πηγε να τη θηλασει,κι ας μην ειχε γαλα. Ο Μπαμ-Μπαμ ( τον ελεγα Σταλιτσα μεχρι να φανουν τα καλαμπαλικια του ) ειναι πλεον 15 μηνων,αλλα καπου καπου ακομα τη θηλαζει και κοιμαται συχνα στην αγκαλια της,ή πανω της. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από StamTheMan 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Μπαμ-Μπαμ μου με το παιχνιδι του. Τελειωσαν και στους 2 οι μπαταριες. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakeyz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Η Ζηνοβία ονειρευόμενη οτι παίζει στους Meowtorhead 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Sakeyz είπε Η Ζηνοβία ονειρευόμενη οτι παίζει στους Meowtorhead Θα μπορούσε και στους Iron Meowiden 😛 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από tommybertsen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου "Που να δεις τι επαθε ο αλλος" 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε "Που να δεις τι επαθε ο αλλος" Κατοικιδια απ τον πλανητη: Πλούτων. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Vault13 είπε Κατοικιδια απ τον πλανητη: Πλούτων. Για βοηθα γιατι καπου το χανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Για βοηθα γιατι καπου το χανω Μάλλον τα Ελισσαβετιανά κολάρα που φορούν, φέρνουν σε...πλανήτες 😛 Εγώ θα'λεγα Κρόνος 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Εδώ με τον David 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tommybertsen είπε Μάλλον τα Ελισσαβετιανά κολάρα που φορούν, φέρνουν σε...πλανήτες 😛 Εγώ θα'λεγα Κρόνος 😛 Απο τον Πλουτο το σκυλο. Spacedog Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από Vault13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα