Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτος ο ...κυρος Παϊκ εφτασε τα 19 παρα 2 μηνες Στα 16 του επεσε απο 5 μετρα στο δρομο και δεν επαθε τιποτα απολυτως...Γαυγιζε τους περαστικους Η κτηνιατρος ειπε οτι ηταν μια κατηγορια μονος του Εφυγε πριν 2 χρονια Επεξ/σία 15 Απριλίου 2023 από Γιάννης Platano 22 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 45 λεπτά πριν, Haldol είπε Έσπασε το φράγμα των 18 ο τσίφτης; Να ζήσεις να τον θυμάσαι! ❤️ Δε ξέρω αν είναι έστω και λίγο παρήγορο, αλλά φαντάζομαι ξέρεις ότι τα γατιά στη φύση δε ζούνε ούτε τα μισά του χρόνια. Οπότε σίγουρα κάτι σημαίνει για τη ποιότητα ζωής που είχε μαζί σου. Ο κτηνίατρος που τον πήγαινα τις τελευταίες ημέρες είπε ότι η ηλικία του αντιστοιχεί σε 137 ανθρώπινα χρόνια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Θεμιστοκλή τον λένε, κι όλες οι γατούλες κλαίνε!!! 3,5 ετών και 7,4 κιλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, Milkofree είπε 3,5 ετών και 7,4 κιλά Νομιζω οτι ειναι υπερβαρος. Ο κτηνιατρος σου εχει πει τιποτε για διαιτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Στις 16/4/2023 στις 2:16 ΠΜ, StamTheMan είπε Νομιζω οτι ειναι υπερβαρος. Ο κτηνιατρος σου εχει πει τιποτε για διαιτα; ο γάτος ανήκει σε ένα γείτονα, είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος κτλ απλά ήρθε πριν 1.5 χρόνο και με υιοθέτησε[αυτός όχι εγώ] και είναι όλη μέρα σε μένα, το βράδυ φεύγει και πάει και κοιμάται σ'αυτόν όχι δεν το πήγα στον κτηνίατρο, αλλά ξέρω ότι είναι υπερβαρος[ήταν 6.0 κιλά όταν πρωτόρθε και τώρα 7.4] και τις τελευταίες ημέρες του μείωσα ποσότητες, του έκοψα εντελώς τα κονσερβάκια και τρώει μόνο ψημένο κρέας συνήθως μπιφτέκια που φτιάχνω με βότανα[όχι πιπέρι κτλ ελάχιστο αλάτι ιμαλαιών] και ξηρή τροφή Carnilove με αρνί, αγριογούρουνο και μυρωδικά και φρούτα. Στοχος σιγά σιγά να πάει στο 7.0, θα δούμε Είναι όμως και μεγαλόσωμος, άμα σηκωθεί στα πίσω πόδια το κεφάλι του μου φτάνει στην μέση, είναι δλδ ''ψηλός'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkou77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Να βάλω και εγώ 2 από τις 5 γατούλες που έχω που είναι αδελφάκια ο Μάκης και η Σταχτουλα. 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα γατακια ζουν στην αυλη,σε σπιτακι. Ενα απο τα 2 γεννησε 5 μικρα πριν μια βδομαδα,απο τα οποια δεν εζησε κανενα,σημερα χασαμε τα 2 τελευταια. Επειδη εμεινε μονη της και εκλαιγε,την εβαλα μεσα,με το αδερφακι της,να τα παρει αγκαλια η δευτερη μαμα τους,η σκυλιτσα με τη μυτογκα,η Ταραντελα μου. Η δευτερη φωτο ειναι πιο παλια,για να αιτιολογησω το "δευτερη μαμα". Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από StamTheMan 21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Στείρωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, scullyist είπε Στείρωση; Ηταν στο προγραμμα,αλλα τους τελευταιους μηνες ειχα πολλες επισκεψεις στον κτηνιατρο και για τα 3 ζωα μου,οποτε δεν περισευαν λεφτα για τα εξωτερικα. Τα 3 που ζουν μεσα στο σπιτι ειναι στειρωμενα και τσιπαρισμενα,τα 2 γατακια που βλεπετε ζουν εξω και πανε και ερχονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Τα δυο μωρακια μας ..τα μαζεψαμε απο τον δρομο τελειως μωρα σχεδον ..τις εχουμε 1.5 χρονο και 2.5 χρονια αντιστοιχα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) H Bella 5 έτων και η luna 1 , η luna είναι πολύ τυχερή την βρήκα στην μηχανή του αυτοκινήτου λίγο πριν ξεκινήσω, ηταν δεν ηταν ενός μηνός τότε. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από visualizer 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Ήρθε με το courier: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Αδεσποτάκι μεν, αλλά έχουμε πολύ καλό connection τα δυο μας. Όποτε με βλέπει, τρέχει να κάνει χαρούλες και ναζάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 ^εμ ακομα να το καταλαβεις οτι σε εχει ήδη υιοθετήσει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Η Ήρα μας αν και γιαγουλα πλέον.. (πρόσφατη φώτο) Και εδώ ο Jerry μας, αγγελουδακι πλέον (παλιά φώτο) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από vagosvts7 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα