JTRGamer Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, christakos07 είπε Κούκλος❤️ Στο πάτωμα σε έχει βάλει να κοιμάσαι, να φανταστώ? Μπορείς να μας πεις την αλήθεια Οταν παω να κοιμηθω το βράδυ έρχεται και αυτό δίπλα μου και κοιμαται μαζί μου,χαχα αρκετες φορές βέβαια ,πριν κοιμηθεί τρέχει πανω κατω στο κρεβατι και κάνει σβούρες ενώ εγώ κοιμάμαι αλλά εχω συνηθίσει πλέον😄 Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από JTRGamer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Το γατάκι μου σήμερα μου έπιασε κουβέντα 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση asemnos Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vilfer Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 H Στάχτη μας. Είναι δυόμισι μηνών και θέλει συνέχεια χάδια, δεν μας αφήνει ποτέ να δουλέψουμε... 23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adrian Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ας βάλω και εγώ μερικά.. Οικογενειακή φωτογραφία.. (καμία συγγένεια μεταξύ τους, τα δυο μεγάλα είναι περίπου 13 χρόνων από νεογέννητα αδέσποτα και το νέο μέλος περίπου 1,5 τώρα) Απολαμβάνοντας την ηρεμία.. όσο κρατήσει (άσχετο κείμενο για να κάτσει καλά η φωτογραφία..) Με τι να παίξω όσο ο μεγάλος απολαμβάνει την ηρεμία του; ΄Ώρα ξεκούρασης μαζί με την γατομαμά, όπως βολευτεί ο καθένας.. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από Adrian 27 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Στις 28/4/2021 στις 7:00 ΜΜ, asemnos είπε Κουκλιιιιιι.😍 Τι τσαχπινιά! Το θέλω! 😍 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 όταν έρχεται ο μπαμπάκας μετά απο ωρα απουσίας που να την δείτε πως κάνει όταν τρώμε 🤣 https://streamable.com/xr8a08 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Έκλεισε δέκα χρόνια το thread. Μιλάμε για επιτυχία. Να'ταν τα νιατα, αχ να'ταν δυο φορέεεες. Συνεχίστε. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, salvador_ είπε όταν έρχεται ο μπαμπάκας μετά απο ωρα απουσίας που να την δείτε πως κάνει όταν τρώμε 🤣 https://streamable.com/xr8a08 Βγάζεις κι ένα όταν βλέπει πουλιά απ'έξω απ'τα παράθυρα, και κλείσαμε 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marva Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Στις 3/11/2020 στις 6:29 ΜΜ, marva είπε 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Αναφορά σε κείμενο @fommof και έξτρα like για την πανέμορφη strat με τους Dimarzio 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KrTikker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Nabuko είπε @fommof και έξτρα like για την πανέμορφη strat με τους Dimarzio Να εισαι καλα Nabuko, αστο γιατι αν είναι να πιάσουμε τα περι gear, θα γεμισουμε σελιδες επι σελιδων (δεν ξέρω και αν υπάρχει ανάλογο thread σε αυτο το forum). Ξέχασα να αναφέρω μερικές πληροφοριες για το ψυχάκι μου, την Ηρώ. Ειμαστε μαζί απο τον Ιουνιο του 2018, αδεσποτάκι ήταν, την πήρα απο το ΔΙΚΕΠΑΖ, ήταν και αρρωστάκι και πήρε καιρο μεχρι να έρθει στα ίσα της. Ψυχοθεραπεύτρια κανονική, αγαπάει τους ανθρώπους περισσοτερο από οποιοδήποτε άλλο πλάσμα, τα πάει καλά με την συντριπτική πλειοψηφια των 4ποδων. Οταν την πήρα υποτιθεται οτι ηταν 3-3.5 ετών. Στην τελευταια επισκεψη για τα ετησια εμβολια (περασμένο Ιουνιο), μου την εβγαλαν 7-7.5 ετων. Δεν έχει σημασία, ενα καλόψυχο μεγαλόσωμο κουτάβι ειναι. Φαινεται να είναι ημιαιμο μαλινουά, τα κοινά (τηρουμένων των αναλογιών) είναι, η μουσουδα, ουρά, κορμός κοκ. Ευτυχώς για μένα τα κοινά τελειώνουν εκεί, είναι πολύ ήρεμη. Πολυ συναισθηματική επίσης. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από fommof 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Η αρχοντισα της κολασεως. Το σκοτεινο πλασμα του Ερεβους. Η Banofee!!!! . . . Το ξερω ξενερωσατε με το ονομα. Ειναι η γιαγιακα μου 13 ετων που την λατρευω. Και εδω βλεπετε την βασιλισσα του σκοτους εναντιον του Skynet: 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα