scullyist Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ο μικρός δεν χαμπερίζει μία ε. Μα εντελώς! Υπήρχα δεν υπήρχα... Κάτι μου λέει ότι δεν κατάλαβε καν την μικρή μας χειραψία μέσα στην νιρβάνα του φαγητού LOL
Dosas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ο γκρινιάρης. O Muttlea. Ο Μπάστερ. Τα ψιψάκια, Muffin και Archie (γιοί του Μπάστερ).
YiN Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Yin μολις κατερριψες την θεωρια που ειχα κατα την οποια καθε γατα που κουνα την ουρα της περα δωθε σου λεει σε feline αργκο "Κανε αλλη μια λαθος κινηση διποδο και θα κανω την μουρη σου τριλιζα". Yay! Όχι όταν είναι εκνευρισμένες την κουνάνε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο την ουρά τους. Κατατά ουρά και αυτιά σηματοδοτούν διάφορες διαθέσεις. Ο γκρινιάρης. O Muttlea. Ο Μπάστερ. Τα ψιψάκια, Muffin και Archie (γιοί του Μπάστερ). Γουστάρω τον Σιλβέστρο στην τρίτη φωτό.
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μεθυσμένος είναι ? πριγκηπισσα ειπα! γυναικα ειναι.
nicoc89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πριγκηπισσα ειπα! γυναικα ειναι. ωραια , γυναικα , εκι θα τα χαλασουμε? τελικα ειναι μεθυσμενη η οχι ?
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πρέπει να πνίγεται λίγο με τόσο σφιγμένο λουρί.
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μια χαρα ειναι ρε! απο τις εξυπνοτερες γατες του κοσμου!
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 χαλαρο ειναι. ειναι τοσο χαδιαρα μωρε! σημερα ηρθε και μου εδωσε φιλακι! να και η τουλα η μακαριτισσα
Impious Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 σημερα ηρθε και μου εδωσε φιλακι! aaaaawwwww τι ονοματα ειναι αυτα ρε διαολε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα