NickTG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Η Φοίβη μπροστά και η Ρεϊτσελ στο βάθος. Ξεκίνησαν ως φιλοξενουμενες, η Ρεϊτσελ έγινε μόνιμη και η Φοίβη ψάχνει σπίτι. Αν δεν βρεθεί πάει και αυτή για μόνιμη. Βρέθηκαν σε κοντινό χωράφι μαζί με τα 5 αδερφάκια τους, πετάχτηκαν από τους καλούς γείτονες λέγοντας ψέματα ότι πήραν το δήμο και τα πήρε, βρέθηκαν πάλι τα 3 από τα 7 έχοντας ευτυχώς καταφέρει να σκίσουν τη σακούλα που τα πέταξαν. Πλέον νομίζουν ότι είναι γάτες! 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1/3, η κυρία της παρέας. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από scullyist 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους/ες.Χθες διασώθηκε από φρεάτιο γατούλης 45 ημερών.Πήγε στον γιατρό και είναι υγειές.Πήρε χαπάκι για ενδοπαράσιτα και σπρέι για ψύλλους.Επειδή εγώ έχω ήδη έναν και δεν μπορώ να κρατήσω και αυτόν θα μου ήταν βοηθητικό αν γνωρίζεται κάποιον που θέλει να υιοθετήσει γατούλη ή να το προωθήσετε στα social μιας και εγώ δεν έχω. Περιοχή Πετρούπολη Αττικής Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Spoiler Γιώργος 6944464294 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από FallenGod 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2/3, το αρκούδι της παρέας 3/3, to @ -κι ότι κοσμητικό επίθετο υπάρχει- της παρέας Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από scullyist 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devanir Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λέγεται Ακίζα και είναι ~12 χρονών. Είναι ακατάδεκτη και αψυχολόγητη όπως οφείλει να είναι μια πραγματική γάτα. Λέγεται Όλης από το Χοντροκώλης και είναι ~3 χρονών. Νευρικός, λαίμαργος και γενικά παλιοχαρακτήρας. Λέγεται Ρούλης από το Χεστρούλης και είναι ~2 χρονών. Δειλός, υπάκουος και χαδιάρης, φέρεται πιο πολύ σαν σκύλος παρά σα γάτος. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από devanir 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkpsyelf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η Κάρμα και ο Κούλης ( Απο το Ku Lee ) 😀 Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από darkpsyelf 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Την πήραμε για την μικρή αλλά εμεις κολλήσαμε .Η cardi b. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Πριν απο λιγο....Λειπει ενας στα 19 απο το πλανο ! 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Πριν απο λιγο....Λειπει ενας στα 19 απο το πλανο ! Έτσι και έβλεπε αυτή την εικόνα η πεθερά μου θα έκανε επι τόπου χαρακίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Έτσι και έβλεπε αυτή την εικόνα η πεθερά μου θα έκανε επι τόπου χαρακίρι. Γιατι ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατι ?????? Γιατί δεν ανέχεται τίποτα από ζώο μέσα στο σπίτι. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Γιατί δεν ανέχεται τίποτα από ζώο μέσα στο σπίτι. Έχω την εικόνα στο μυαλό μου 🤣 Κριμα ! Αυτη χανει ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, HALF EVIL said: Έτσι και έβλεπε αυτή την εικόνα η πεθερά μου θα έκανε επι τόπου χαρακίρι. Δείξε της αυτή: Ο Snow πίσω, ο Lucifer μπροστά και ο Sabo guest στα πλάγια! Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από NickTG 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 12:55 ΜΜ, FallenGod είπε Καλημέρα σε όλους/ες.Χθες διασώθηκε από φρεάτιο γατούλης 45 ημερών.Πήγε στον γιατρό και είναι υγειές.Πήρε χαπάκι για ενδοπαράσιτα και σπρέι για ψύλλους.Επειδή εγώ έχω ήδη έναν και δεν μπορώ να κρατήσω και αυτόν θα μου ήταν βοηθητικό αν γνωρίζεται κάποιον που θέλει να υιοθετήσει γατούλη ή να το προωθήσετε στα social μιας και εγώ δεν έχω. Περιοχή Πετρούπολη Αττικής Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Γιώργος 6944464294 Ο γατούλης βρήκε σπίτι. Ευχαριστώ πολύ όποιον ασχολήθηκε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα