Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αποκτήσω σκύλο. Αν κάποιος έχει τη διάθεση να μου λύσει μερικές απορίες ας μου στείλει ένα μήνυμα.

Δημοσ.
4 hours ago, alexcrx said:

ξερεις κανενα κακο γατι???????μονο ο ανθρωπος ειναι κακος αδερφε μου.............τα ζωακια οχι.........

Προφανώς δεν έχεις γνωρίσει τις γάτες μου, τη Λίλιθ και την Καλισι. :lol:

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexcrx είπε

ξερεις κανενα κακο γατι???????μονο ο ανθρωπος ειναι κακος αδερφε μου.............τα ζωακια οχι.........

Θα σου πω την αλήθεια. Όχι μόνο ξέρω, αλλά είχα κιόλας 😛 Το είχα σώσει κυριολεκτικά, πιάνοντας στα πράσα τύπο που ετοιμαζόταν να το πετάξει στα σκουπίδια. Μεγάλωσε και έγινε το πιο παράξενο γατί της οικομένης :lol: 

Είναι ιδιαίτερα ζώα. Απλά αυτό το παραπάνω, τριβόταν στην Νεφέλη, ήταν ότι πιο άκακο, ήταν φανταστικό. 

12 ώρες πριν, *nenya* είπε

Τον ξεσκίζεις ή δεν τον ξεσκίζεις αυτον που συνοδευε τον επικινδυνο σκυλο;;;...... Αν ειναι δυνατον...

Τo story που μου είπαν είναι, πως ο ιδιοκτήτης το άφησε σε φίλο ο οποίος δεν γνώριζε πως όταν το σκυλί δει γάτα, τρελαίνεται (του είχε κάνει επίθεση γατί παλιότερα).
Ε, το γατί ήταν ανέμελο, συνηθισμένο με αρκετά σκυλιά να το τριγυρνάνε, και ο τύπος πιάστηκε εξ'απροόπτου. Για μένα, η ευθύνη βαραίνει τον ιδιοκτήτη, που δεν ενημέρωσε ποτέ για τα θέματα του σκύλου. 

8 ώρες πριν, xx1100 είπε

Ωραίο πιάτο! 😉

Νομίζω είναι από τα περσινά της γενέθλια :) Πάντα της κάνουμε μια "τούρτα" 😛 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

20200705_132012a.jpg.2826bb6cf74f278f6dbf63ba3306ba98.jpg

και εμεις καθομαστε στο ρευμα μπας και γινει τιποτα...αλλα ματαια. Να ναι καλα το μαρμαρο xD 

Κουκλος. Jack russell ;

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Κουκλος. Jack russell ;

ω ναι...διαβολακος!

Λογο καλοκαιριου ομως ειναι ησυχος αφου τις πιο πολλες ωρες ειναι ξαπλα για να δροσιζεται οπου κανει ρευμα. Τον χειμωνα γινεται χαμος :D

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/7/2020 στις 4:49 ΜΜ, Atallos1 είπε

Mylo ημίαιμο πινσερ , 1μιση χρόνων 

2Aw50XA.jpg

Πεπιτο , κάποτε αδεσποτακι που τη βρήκαμε παραμονή Πρωτοχρονιάς  ,  γύρω στα 3 της χρόνια τώρα που απλά κάνει φουλ χάδια 

NqpHxOs.jpg

Μιου , αδεσποτακι κι αυτή 

xDm3iro.jpg

Οικογενειακη που φαίνεται κ ο πατέρας του Mylo , πινσερ κανονικός 13 χρόνων 

ILHjzvw.jpg

Η παντόφλα ήταν κάποτε παιχνίδι του Mylo...

Από που κατάγεσαι;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Atallos1 είπε

Τι εννοείς ? Αθήνα μένω 

Έπεσε το μάτι μου στο πόδι σου και μοιάζει με το λεγόμενο "αιγυπτιακό". Μη σε ξενίζει ο όρος , οι δυτικοί έχουν αυτό το τύπο ποδιού.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Έπεσε το μάτι μου στο πόδι σου και μοιάζει με το λεγόμενο "αιγυπτιακό". Μη σε ξενίζει ο όρος , οι δυτικοί έχουν αυτό το τύπο ποδιού.

και τα πιστευεις αυτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...