arxontas71 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Κοιμάται του καλού καιρού ο γιόκας μου 😀😀 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 τι κουκλος......... το καλυτερο thread στο ινσομνια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 @arxontas71Ο γιόκας σου είναι σίγουρα άρχοντας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 αραου 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xx1100 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε αραου 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 "Χάιδεψε με λίγο ακόμα ρε μπάρμπα" 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, alexcrx είπε υπαρχει καποιος που να θελει ενα γατακι???????????????????? το βρηκα στον δρομο,Πετρου Ραλλη και Εθνικη στο φαναρι............................. δεν μπορω να το κρατησω γιατι η γυναικα μου εχει βρογχικο ασθμα................... περιοχη Κορυδαλλος(εξω) πηρα τηλ σε φιλοζωικη και η απαντηση ηταν οτι δεν ασχολουμαστε με γατια,μονο με σκυλια.............. αλλοι λενε βαλε photo στο fb αλλα εγω δεν εχω fb σας παρακαλω βοηθεια.................... Φίλε μου βάλε μία φωτογραφία και σίγουρα κάτι θα προκύψει. Μπράβο σου που το μάζεψες. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από invisiblesurfer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Η Holi (Holiday) μου, το κροκοδειλάκι... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 αυτος ειναι ο Δουκας........................ βρεθηκε μεσα στον δρομο......................... δεν μπορω να τον κρατησω αν και το θελω παρα πολυ..................(βρογχικο ασθμα) ψαχνουμε σπιτι................. σας ευχαριστω............ 7 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Φίλε μου βάλε μία φωτογραφία και σίγουρα κάτι θα προκύψει. Μπράβο σου που το μάζεψες. οποιος μπορει να αφησει στον δρομο ενα μωρο τοτε τι να πω??????? αν το κανει με το γατακι θα το κανει και με το παιδακι.................. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Απο δω η Νορα , καθαροαιμο american stafford 1.5 ετους. πριν να την παρουμε φοβομουνα μην φαει εμενα κ τα παιδια αλλα τωρα καταλαβαινω ποσο ουφο ημουνα😂 Λατρευει τα παιδια κ γενικα ολη τη φαμιλια, απιστευτη κ εχει τοση εντονη αναγκη να ειναι διπλα σου , ολο χαδια κ αγκαλιες θελει. Μου το ελεγαν κ αλλοι γι τη συγκεκριμενη ρατσα αλλα λογω εξωτερικης εμφανισης δεν το πιστευα. Τωρα αν καποιος με ρωτησει για σκυλο για παιδια κηπο κτλ προτεινω 100% ammstaff 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zer_raiden Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Ο Ροκ. Ροδεσιανο Ριτζμπακ. 2 χρονων και αμπνταλης. Φιλικος με οτι κινειται. Παιδι της πολης, μεγαλωμενος στα βουνα. Μας βοηθησε να βγουμε επιτελους απο τη βολεψη του σπιτιου και να ανακαλυψουμε νεα υπεροχα μερη. Γενικα οτι και να πω, θα ναι λιγο. Χαρακτηρας υπεροχος, ρατσα υπεροχη. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 @zer_raidenφίλε είναι πανέμορφος. Δεν την είχα υπόψιν μου την ράτσα. Επίσης παρατηρώ ότι είσαι προσεκτικός με το βάρος του, έχει την τέλεια σιλουέτα ο σκύλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 @malias4 και @zer_raiden, πανέμορφοι οι σκύλοι σας!! Το Ροδεσιανο Ριτζμπακ ούτε εγώ το ήξερα. Τέλειο στυλ και αναλογίες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Φίλη έχει ridgeback και έχουν αυτή την θλιμμενη μουτσούνα συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zer_raiden Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Ευχαριστω πολυ! Δεν ειμαι καθολου προσεκτικος με το βαρος του, απλα τον περπαταω 7+ χλμ καθημερινα απο 4 μηνων που τον πηρα. Πολυ χονδρικα τον ταιζω, και ειδικα πιο μικρος ετρωγε μεγαλυτερες ποσοτητες απο τις "προτεινομενες". Κι εγω δεν την ηξερα τη φυλη, "τυχαια" την ανακαλυψα και ερωτευτηκα για καποιο λογο. @Ukforthemoment Η θλιμενη μουτσουνα σημα κατατεθεν. Λες και ζει δυσκολη ζωη ενα πραμα. Πες μου οτι μενει και θεσσαλονικη?! Ψαχνω πως και πως στη θεσσαλονικη μεγαλα σκυλια γιατι οση ορεξη εχει να παιζει με αλλα, τοσο δεν τον παιζουν λογο μεγεθους και εντασης παιχνιδιου. Γαμωτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα