Green Dragon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Υγεία και χαρές σε σας και τους αγαπημένους σας! Αυτή είναι η Maddy! Μόλις γύρισε από την κομμώτρια, όπου έφαγε ένα γενναίο κούρεμα που δεν της άρεσε καθόλου. Κρύφτηκε κάτω από τον καναπέ και με το ζόρι κατάφερα να την ξετρυπώσω, για να σας πει ένα "γειά". Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon 21
KilliK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 ο Μπεμπης εχει λιωσει απο την ζεστη. εντωμεταξυ η κουτα εχει τις παλιες κονσολες μου, την ειχα φερει για να φτιαξω κατι, την εκανε ετσι μεσα σε μια μερα. 16
lightsout Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Παλιά φώτο, νομίζω έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε. Το στόρυ: Έχω φύγει το πρωί για τη δουλειά, η γυναίκα σπίτι αδιάθετη. Ξυπνάει και βρίσκει το μοσχάρι να κοιμάται δίπλα της, σαν πουλάκι. Πρώτα τον τράβηξε φωτογραφία κι έπειτα τον ξέχεσε. Ακόμα γελάμε. 14
sellsoap Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτος είναι ο SUSHI, σπάνιος Περσικός λόγω της στρογγυλής φάτσας του (doll faced) και όχι σαν τα περισσότερα Περσικά με μούρη προς τα μέσα (squash faced, σαν να τράκαραν με τρένο) ! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από sellsoap προσθεση 23
theoritikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, KilliK είπε ο Μπεμπης εχει λιωσει απο την ζεστη. εντωμεταξυ η κουτα εχει τις παλιες κονσολες μου, την ειχα φερει για να φτιαξω κατι, την εκανε ετσι μεσα σε μια μερα. Spoiler Έτοιμος για ζούπιγμα είναι 😄
sellsoap Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lightsout είπε Τι φατσόνι τρελό είναι αυτό?! 2 ώρες πριν, thant είπε Αγριεμένο τον βλέπω.. ειναι παντα ετσι αγριεμενος boss ¨)) τρελη φατσα, στο κτηνιατρειο τον λενε ο "δαιμονισμενος εξορκιστης"..... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από sellsoap
xx1100 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Νο1 : Ταζ Κεραυνός (ναι, έχουν ονοματεπώνυμο 😅) Νο2 : Bono Rocket (... 🚀)... προ μηνός.... Τώρα είναι διπλάσιος.... Νο3 Roxy Fourioza... 😀 No4 Stacy Griniara 22
xx1100 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, sellsoap είπε Κουκλια και τα 4'! Με εξαίρεση την Γκρινιάρα, τα άλλα 3 είναι μεγάλη αφασία! Παιχνίδι ατελείωτο!
alexcrx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 υπαρχει καποιος που να θελει ενα γατακι???????????????????? το βρηκα στον δρομο,Πετρου Ραλλη και Εθνικη στο φαναρι............................. δεν μπορω να το κρατησω γιατι η γυναικα μου εχει βρογχικο ασθμα................... περιοχη Κορυδαλλος(εξω) πηρα τηλ σε φιλοζωικη και η απαντηση ηταν οτι δεν ασχολουμαστε με γατια,μονο με σκυλια.............. αλλοι λενε βαλε photo στο fb αλλα εγω δεν εχω fb σας παρακαλω βοηθεια....................
thant Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Ζωή - Κίττυ Πλέον είμαστε στα 11 και 7 χρονών. 14 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα