Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σταματήστε να πειράζετε το κορίτσι ωρε....

πιστεύω ο luci θα βγάζει 1-2 γκομενάκια το χρόνο με αυτό το τρόπο πάντως... :P

Δημοσ.

Δανεικά γατιά! Επιτέλους πέτυχα το νέο αίμα της γειτονιάς που το άκουγα, αλλά δεν το έβλεπα. Την πλάκα όμως την έπαθα με την μεγάλη, κουκλίστικη φάτσα με καταπράσινες ΜΑΤΑΡΕΣ. Φεύγα-θέλω η τσαπερδόνα, στο μισό μέτρο να σε μελετάει κ έτοιμη να την κάνει με το παραμικρό, έπρεπε να χωθώ στην είσοδο για να φάει. Το μικρό δεν καταλάβαινε τίποτα με το που είδε φαί. Μου επέτρεψε "χειραψία" αλλά τη φάτσα του καλά-καλά δεν πρόλαβα να την δω διότι χώθηκε στη σακούλα LOL

:)

ΥΓ: για ενημερώστε με οι ιδιοκτήτες, το συγκεκριμένο νωχελικό κούνημα της ουράς τι δηλώνει?

Δημοσ.

ΥΓ: για ενημερώστε με οι ιδιοκτήτες, το συγκεκριμένο νωχελικό κούνημα της ουράς τι δηλώνει?

Tίποτε, απλά είναι αλέρτ. Κάτι ανάμεσα σε τσαχπινιά και ανησυχία μου κάνει, πάντως εκνευρισμένη δεν είναι.

Ο μικρός δεν χαμπερίζει μία ε.

• Moderators
Δημοσ.

Yin μολις κατερριψες την θεωρια που ειχα κατα την οποια καθε γατα που κουνα την ουρα της περα δωθε σου λεει σε feline αργκο "Κανε αλλη μια λαθος κινηση διποδο και θα κανω την μουρη σου τριλιζα". Yay!

Δημοσ.

μερικές φορές οι γάτες χτυπούν την ουρά τους όταν ειναι νευριασμένες αλλα οχι έτσι , την χτυπουν με δυναμη και νευρικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...