Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Βρέθηκε χτες στα σκουπίδια!! 28 1 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μόνο αυτές έχω μέχρι 2mb 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Η πρόεδρος συλλόγου Γατών Ελλάδος (Πορτρέτο) 🤗😁 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Στις 5/2/2018 στις 4:13 ΜΜ, Spect~ είπε Βρέθηκε χτες στα σκουπίδια!! Τι ματακια θεε μου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η μοσχαρίτσα μου. Μεγάλη σε ηλικία πλέον, αλλά πανέξυπνη και... μονίμως πεινασμένη. Ειλικρινά έχει το ίδιο χαμόγελο με τους ιδιοκτήτες της Η τελευταία βγήκε, όταν την έπιασα να κοιμάται στο κρεβάτι πάνω, και κατάλαβε ότι έκανε μαλακία. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Sheogorath 21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 εχετε ξαναδει γατο να βλεπει με ενδιαφερον Peppa Pig? O BAHAR ειναι το αγαπημενο του παιδικο και εχει δει αρκετα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η αγαπάρα μου! Μπήκε πριν από 7 και πλέον χρόνια στη ζωή μου μαζί με την κοπέλα μου και από τότε έχω δύο αξιαγάπητα ζωάκια που είναι ώρες ώρες στα μυαλά λες και είναι αδέρφια. Είναι μισός jack russel και μισός απροσδιορίστου ράτσας. Έχει τζακρασελίστικη μούρη, αλλά είναι πιο ψηλός και περίπου 12 κιλά. Τον πήραμε από οικογενειακό φίλο επειδή δεν είχε τι να κάνει τα κουτάβια. Και από τυχαία γέννα δηλαδή μας βγήκε ένα αστέρι. Τυπικά είναι το τρίτο σκυλί που έχω στη ζωή μου, ουσιαστικά το πρώτο. Τα δύο πρώτα τα είχαν πάρει οι δικοί μου όταν ήμασταν πιτσιρικάκια, αλλά τα χάσαμε πολύ σύντομα και τα θυμάμαι σχετικά λίγο. Πάντα μου άρεσαν τα ζώα, κατοικίδια ή μη, ήθελα σκυλάκι από μικρός, αλλά για χρόνια ήταν ταμπού, ειδικά μετά τις δύο πρώτες ατυχίες. Ποτέ όμως δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να δεθώ έτσι με ζώο. Όσους έβλεπα να κάνουν σαν μουρλοί με τα κατοικίδιά τους ή τα ξένα τους έλεγα χαζαμερικάνους! Μαντέψτε... έχω γίνει ο μεγαλύτερος με αυτό το μούτρο. Αλλά το αξίζει. Είναι αστέρι σκυλί. Πραγματικά πανέξυπνος, ντελικάτος και λεπτεπίλεπτος στις κινήσεις του, υπάκουος (εκτός κι αν δεν θέλει, αν και συνήθως θέλει!), πανέμορφος και με φοβερό χαρακτήρα συνολικά. Έχει καταφέρει άπειρους ανθρώπους του στενότερου και ευρύτερου οικογενειακού κύκλου από εκεί που αλλάζανε δέκα χρώματα εάν έβλεπαν σκυλί στα 100 μέτρα, να αποκτήσουν εντυπωσιακή οικειότητα πλέον με τα σκυλιά. Είναι και πολύ καλός φύλακας επίσης. Ταράααααμ! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Bigi444444 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ο "αρκούδος" μου,αισίως στα 14,έχει αρχίσει να βαραίνει.Πλέον εγώ τον ξυπνάω για βόλτα 😅 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στις 2/5/2018 στις 6:13 ΜΜ, Spect~ είπε Βρέθηκε χτες στα σκουπίδια!! Πο ρε φίλε, παίζει να είναι το πιο όμορφο σκυλί που έχω δει.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στις 2/5/2018 στις 6:13 ΜΜ, Spect~ είπε Βρέθηκε χτες στα σκουπίδια!! Με τι καρδιά πάνε και πετάνε στα σκουπίδια ένα αθώο σκυλάκι??? 😤 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 29 λεπτά πριν, theoritikos είπε Με τι καρδιά πάνε και πετάνε στα σκουπίδια ένα αθώο σκυλάκι??? 😤 Εδω πετανε τα μωρα / παιδια τους και θα κολλωσουν στα ζωακια ? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Βλέπω τον αρκούδο του Tenshi και μου ερχεται στο μυαλό αναπόφευκτα η μεγάλη μου φοβία.Πώς τα αποχωρίζεσαι όταν έρχεται η ώρα; 😕 Μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να πάθει κάτι ο δικός μου θολώνω.Απλά και μόνο από το γεγονός ότι έχει φτάσει σε μια ηλικία που θα μπορούσε δυνητικά να εμφανίσει το οτιδήποτε. Το ξέρω, δεν είναι σκεπτικό αυτό, αλλά δεν μπορώ να αποφύγω τέτοιες σκέψεις.Από τώρα με περιτριγυρίζουν κάποιες φορές.Δεν ξέρω, με τους ανθρώπους δεν έχω το ίδιο.Μπορείς στην τελική να τους πεις δυο κουβέντες, να σου πουν κι αυτοί.Είναι αλλιώς.Χώρια που με πολύ λίγους δυστυχώς δένεσαι τόσο πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Να κι η δικιά μου! Σήμερα ήρθε στο σπίτι ! Υπάρχει κάποιο thread για σκυλο-απορίες, να με κατευθύνει κάποιος, γιατί έψαξα και δε βρήκα... κι έχω πολλές! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μπες στο Dogforum.gr έχει πολύ υλικό για διάβασμα απλά να ξέρεις ότι αρκετοί από αυτούς που γράφουν είναι λίγο υπερβολικοί,πχ τροφή κάτω από τα 70€ την θεωρούν σκουπίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, janpap08 είπε Μπες στο Dogforum.gr έχει πολύ υλικό για διάβασμα απλά να ξέρεις ότι αρκετοί από αυτούς που γράφουν είναι λίγο υπερβολικοί,πχ τροφή κάτω από τα 70€ την θεωρούν σκουπίδι. Μακάρι εκεί να ήταν μόνο αυτή η υπερβολή εκεί πέρα... Βέβαια σε ότι αφορά την τροφή, ότι πληρώνεις παίρνεις (κοινώς άλλο είναι να τρως πιτόγυρο κάθε μέρα και άλλο να τρως σωστά πιάτα, σαν άνθρωπος - το ίδιο ισχύει και για το κατοικίδιο ). Δεν είναι ότι θα πάθει κάτι το ζώο, αλλά καλύτερα να του δίνεις ξηρά τροφή σωστή. Αυτές με 15 και 20€ τα 10-12 κιλά, είναι για κοτόπουλα, όχι για σκυλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα